Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

Gerçekler acıdır, Zehra size inandığı için bu kadar tepkili zaten,konunuzun da baştan beri fake olmadığını savundum ,son durumda herseyi açıklıyo zaten guclubacismile

İyi yapmışsın,
zehranın er geç aklı başına gelecektir..
Gelmezse de gelmesin, senin için rahat bundan sonra..

kesinlikle aynen bende katılıyorum buna inkar edicekler ve senin iftira attığını söylicekler ama söylesinler eşin yanındaydı senin ayrıca zehra hanginizle daha eski arkadaştı bu durumda önemli yani

üçümüzde yaklasık aynı zamandan tanıyoruz birbirimizi
herzaman zehrayla ben daha çok görüşürdük ve iyi anlasırdık ama
bana daha düşkündür.1 gün görmesin hemen arar sorardı nerdesin iyimisin diye

evet bende az önce baş bölüme baktım. Çok sıkıntılı bir durum ya. Ama gerçekte eşini kiminle andattığını söylemeseydin. alıştıra alıştıra söyleseydin belki kadın şoook olmaz dı :sinifsinif:
Çok kötü bir durum ya. Allah utandırmasın yine de doğru birşey yaptın o senin arkadaşın zamanla sakinleşnce tekrar anlatırsın eşini nerde gördüğünü söylersin ... kabullenmek çok zor. İnsan sevdiğinden şüphe etmiyorsa sadece biraz kuşkulanıyorsa amanın ya bu günün konuları hep eynı eşlerin aldatılması (((

Gerçekler acıdır, Zehra size inandığı için bu kadar tepkili zaten,konunuzun da baştan beri fake olmadığını savundum ,son durumda herseyi açıklıyo zaten guclubacismile

canım benim;
destek olduğun için teşekkür ederim
bende herzaman şunu söylüyorum
fake konu açacak,zaman harcayacak
kadar bol vaktim yok...
ayrıca böyle birşeyi yapmam için şizofren hallerim
olması lazım,yapanların kişiliğinden şüphe ediyorum
ama isteyen inanır istemeyn inanmaz.
herkesi inandıramam sonuçta
benim derdim bana yetiyor zaten şu durumda

anladım canım bak bu iyi en azından sakinleşince kime inanacağını bilir offf çok kötü bir durum allah yardımcısı olsun zehra nın eminim kendine gelince teşekkür eder sana gözünü açtığın için sen rahat ol artık doğru olanı yaptın en azından vijdanın rahat olucak zehrada anlicaktır

siz doğru olanı yaptınız..
Zehra nin vermiş olduğu tepki aslında size özel değil..suan da icinde bulunduğu durumu düşünürsek hak bile verebilirim o tepkisine..
sizde oyle duşunun..yaşadığı sok üzüntü onun normal veya mantıklı davranmasını beklemek hata olurdu..
siz bence bu hareketleri ve haketetleri kişisel algılamayın..yaşadığı durumu duşunun..
ona yaptığınız iyiliği elbet fark edecek..ona sırtınızı donmeyin..suan oldukça güvensiz..hem erkeklere hemde kadınlara güvensiz..bir yerde eşi bir yerde en yakın arkadaşı..yazık..daha ne kadar kötü olabilirdi ki?
o yüzden biraz rahat bırakın ve bu sürede bu söylediklerini kafanızda kurup ona sırtınızı donmeyin..bekleyin..iyileşmesi için bekleyin..bu zaman alacaktır..
siz doğru olanı yaptınız..

dogru olanı yaptın ama daha üstüne gıtme msj amtıssın ,atmazsa bır dha msj yazma mesela

ne bıleyım tepkısı sana degıl ..

ınsallah sen ve evlılıgın yara almadan kurtulursunuz

dogru olanı yaptın ama daha üstüne gıtme msj amtıssın ,atmazsa bır dha msj yazma mesela

ne bıleyım tepkısı sana degıl ..

ınsallah sen ve evlılıgın yara almadan kurtulursunuz

inşallah canım bende sadece bunu istiyorum

brownicim konun kesinlikle fake degil inanıyorum sana ..
tek diyecegim onlarda durumlar zaten karışmış
bak adım gibi eminim iki ailede mutlu mesut hayatlarına devam edecekler
sonuna kadar inkara gidecekler ve olan sana olacak dürüstlük herzaman kazandırmıyor malesef ihşallah senin eşinle aranda sorun çıkmaz ....
zehrayada noluyorda seni kovuyşor onu anlayamadım ya ..aslında tepkisi sana degil ..
sen dahpa fazla bu olaya müdahil olma derim ben ne ara nede sms at ..seninde evinde huzurun bozulmasın..
kalkar kocası bişi söyler eşinde erkek sonuçta karşılık verir ..yada esra gider kocasına bana iftuira attı der ortalık bi milyon olmadan sıyrılmaya bak ..kimseyi arama ..düşüncem budur ..

offff yaaa neler oluyor böyleee
artık eşiniz istemiyor diye değil bence kendinizde uzak durun...
zehra ile de görüşmeyin sizin evliliğiniz de yara almasın
çok zor bir durum esra haricinde hepinze Allah yardım etsin

En doğru şeyi, olabilecek en usturuplu şekliyle yapmışsınız. Yaşamadım böyle bir şey ama çok zor olduğuna eminim. Ama bundan da zor bir şey varsa o da bir kadının kocası konusundaki şüphelerinin doğru çıktığını, ve üstelik en yakın arkadaşlarından birinin bu pisliğe ortak olduğunu duymaktır. Lütfen Zehra'nın o anki tepkilerine bakıp onu yalnız bırakmayın, ama bu ara üstüne de varmayın, bırakın olanları sindirsin biraz.

Ama diğer yandan da o iki pislik siz onları yakaladığınızdan beri bu günün geleceğini ön görüp karşı plan yapmışlardır, buna Zehra'yı inandırmayı başarırlarsa da sıkmayın canınızı. Siz gerçek bir arkadaşın yapması gerekeni yaptınız, ama size inanmamayı seçerse bırakın üçünü ne hâlleri varsa görsünler.

teyzem yaşadı böle bişeyi ve teyzem kötü oldu.iki kadın kankiler görüşüyolar biliyomusunuz

yani inanmadı ve sanada zehra inanmayabilir bence ki inanmıcak onlar çok samimi olup görüşürler sen hiç dertlenme bence.kocasına zehra sorsa kocasıda evet dicek diil heralde dimi

evet işin bide bu tarafı var onlar kanki olcaklar bak esra kandırcak zehrayı ..gerizekalı kadın sinir oldum ya..

teyzem yaşadı böle bişeyi ve teyzem kötü oldu.iki kadın kankiler görüşüyolar biliyomusunuz

inanmıyorum ya nekadar geniş insanlar varmış
valla canım aslında ben cok rahatladım
artık kim benimle görüşmüş görüşmemiş önemli değil
tabii ki yalancı durumuna düşmek istemem
ama Allah şahidimdir,iftirada atsalar yalancıda deseler
Allah görüyor...

Ahhh Ahhh Aslında bir de Esra'nın kocasının da bilmesi lazımdı yaa neyse. İşte elde güçlü kanıtlar filan olsa, sonuçta size patlamıcak olsa, inancaklarını bilseniz söylersiniz de bu durumlar da zormuş yani. Siz daha başka bişey yapmayın bari.

evet işin bide bu tarafı var onlar kanki olcaklar bak esra kandırcak zehrayı ..gerizekalı kadın sinir oldum ya..

ben çalışıyorum iş yerimdeyim,
onlar ev hanımı esranın doğal olarak
aksam olupta ben eve gidene kadar
zehrayı inandırması olağan birşey
zaten bu saate kadar zehrayla-esra konusmustur
kozlar paylaşılmıştır ve benım eve gitmem bekleniyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…