Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

merak etmeyin zehra bunu esranın kocasına asla da söylemez zaten.bu konu aralarında kapanıp gider.
senin zehra esra ve kendini kıskandığın için böle bişeye başvurduğunu düşünür

Madem seni de çağrıcaklar. Sende gayet kendinden emin konuş. Esra madem yalan söylücek, Kurana el basmasını iste, madem anneymiş çocuğunun başı üzerine yemin etsin bakalım nasıl edecek?

bonbonito kurana el basmakta ne var kuzum?
o pisliği yapan insanın zaten allah korkusu olmaz basıverir ne var

Madem seni de çağrıcaklar. Sende gayet kendinden emin konuş. Esra madem yalan söylücek, Kurana el basmasını iste, madem anneymiş çocuğunun başı üzerine yemin etsin bakalım nasıl edecek?

bencede kurana el basmaktan çekinmez pislik
Allah korkusu yok bunlarda,birde utanmadan
kalkar kurana el basarsa yine ben yalancı durumuna düşücem
keşke öyle birşey olsa aslında o kurana el bastığı anda Allah onu çarpsa

Off yaa çok sinir oldum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın derler ya hep ne doğru bir söz aslında. Ya siz üstünüze düşeni yaptınız. Bundan sonra artık size inanırlar ya da inanmaz kanka olurlar ne yaparlarsa yapsınlar. Bir kocayı iki kişi paylaşa paylaşa yaşarlar. Zaten zaman her şeyi er-geç gösterir.

aşkı memnunun finalini bekler gbi sayfaanın sonuna kadar sabrettim okudum
hiç bi konuyuı baştan sona okuduğumu bilmem
çok kötü bi durum sen en ahlaklı davranışı yaptın vicdanını dinledin arkadaşım tebrik edrim
artıık boşver onlar herkez kendi pisliğinde boğulsun o pisliğe bulaşmasın diye sen arkadaşını uyardın konuştun umarım değerini anlar

eşimin yanımda olması en büyük avantajım
ama bu tarz bir iftira atarsa bu sefer eşimi
durdurmam mümkün olmayacak...
işlerde hepten karışacak

AMAN dıyım eşinin gazını al bu donemde agam paşam de o adam denzılık yapar sızın yuvanızıda bozmayı kafaya koyarsa buna karsılık karsılasabılıcegınız durumlarla ılgılı bılgılendır adamı....Şeniz

browni eğer esra ve zehranın eşi bu durumu kabul etmezler ve seni suçlarlarsa yemek yediğimiz yerde kamera vardı kayıtlarına bakar çıkartırız herşeyi de =))
Buaralar çok müge anlı izliyorum da

browni eğer esra ve zehranın eşi bu durumu kabul etmezler ve seni suçlarlarsa yemek yediğimiz yerde kamera vardı kayıtlarına bakar çıkartırız herşeyi de =))

delikafaduldendelikafadulden süper fikirrrr olumunekankayizsmile

:)) Alemsin valla
aslında istenilse çıkartılırda hafiye gibi olmak lazım
bol zamanın olması lazım maalesef o zamanda bende yok :)

:))) aklımın bir köşesine yazdım önerini

seni kutluyorum arkadasim...zehranin yerinde olsam sana minnettar olurdum...ama bazi kadinlar nedense inanmamayi tercih ediyor ..aslinda bende benzer bir sey yasadim esim tarafindan aldatildim burada konumda var..birlikte bu haltlari yedigi arkadasida tanidigim ailece gorustugum biri...esinide cok iyi tanirim hatta bu donemde bana cok yardimcu oldu beni diledi ama ben kocanda ounlaydi birlikte gitmisler diyemedim ...aslinda anlamasi icin cok acik verdim ama soyleyemedim oda bana sormadi yanindaki benim kocamiydi diye...cok dusundum soyleyemedim...bana bendemi cekiyim istedin der diye korktum..benden daha hassas bir kisilik ve cocugu var ayni zamanda bazi hastaliklari var korktum..esine agzima geleni saydim o kadini haketmedigini soyledim ama soyleyemedim...ustelik bende isin icinde oldugum halde...bunun ne kadar zor bir durum oldugunun farkindayim..ama dedim yaa bazi kadinlar suphede etseler ogrenmeyi kaldiramiyor...ben cok ipucu verdim bir kere bana yanindaki benim kocammiydi dese soyleyecektim...hemen hemen hergun birlikteydik gelis gidis kesildi...suphelenmesi lazimdi ama sanirim soracak cesareti yok...bence sen dorusunu yaptin buyuk bir cesaret ben biliyorum ....Allaha havale et..sen haklisin...

Okudum son yaşadıklarında dahil...
Bence hiç iyi yapmamışsın söylemekle...
Bazı insanlar söylesende doğruyu suçlu seni yaparlar ...
İnanmak istemez...bilmeseydim görmedikten sonra daha iyiydi diye düşünürler.
Böyle tiplerde var zehra gibi..
Şimdi senden duyduğu için sanki suçlu onlar değilde senmişsin gibi olur onlar için.

Yaşamış olduğun ihanete çok üzüldüm
söyleyememek te söylemekten daha zor
kafayı yiycektim günlerdir kendi içimde
huzursuzum,uyuyamıyorum,kalkamıyorum,
çalışamıyorum,bütün düzenim alt üst oldu.
arkadaşım bana inanacakmı bilmiyorum ama
sanırım en çok en iyi arkadaşımı kaybetmiş olacağıma
üzüleceğim hemde hiç suçum yokken...
Allaha havale ettim,kimsenin yuvasındaki huzursuzluk
beni mutlu etmeyecek,onun canını acıttığım için şuan benim içim acıyor
susmakta bir dert konuşmakta...iyi yaptım diyorum kendime
ama diğer yanımda keske söylemeseydın dıyor.
neolacak şimdi merak ediyorum.

peki sen boşandın mı bu durumdan sonra?
(yalnış anlama acını tekrar yaşatmak değil amacım sadece merak ettim)

evet yusum çok ii fikir ,,bunlar büyük ihtimalle akşam seni aralarına alıp haklamaya çalışacaklar ..dek onlara o restaurantı aradım kamera kaydı tutuyolarmış çıkartıp verecekler ..bak bakalım esranın kıçı kaçbuçuk atacak..süper fikir valla.

bu kamera varmış restoranla görüştüm, istenirse vereceklerini söylediler tehdidi bencede işe yarar kesinlikle...
kaldı ki gerçekten vardır güvenlik kameraları...

İyiy fikir evet kızlar teşekkür ederim :)

bence de korkudan ne yapacağını şaşırır esra hanım :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…