Madem seni de çağrıcaklar. Sende gayet kendinden emin konuş. Esra madem yalan söylücek, Kurana el basmasını iste, madem anneymiş çocuğunun başı üzerine yemin etsin bakalım nasıl edecek?
eşimin yanımda olması en büyük avantajım
ama bu tarz bir iftira atarsa bu sefer eşimi
durdurmam mümkün olmayacak...
işlerde hepten karışacak
browni eğer esra ve zehranın eşi bu durumu kabul etmezler ve seni suçlarlarsa yemek yediğimiz yerde kamera vardı kayıtlarına bakar çıkartırız herşeyi de =))
Buaralar çok müge anlı izliyorum da
browni eğer esra ve zehranın eşi bu durumu kabul etmezler ve seni suçlarlarsa yemek yediğimiz yerde kamera vardı kayıtlarına bakar çıkartırız herşeyi de =))
Buaralar çok müge anlı izliyorum da
:)) Alemsin valla
aslında istenilse çıkartılırda hafiye gibi olmak lazım
bol zamanın olması lazım maalesef o zamanda bende yok :)
seni kutluyorum arkadasim...zehranin yerinde olsam sana minnettar olurdum...ama bazi kadinlar nedense inanmamayi tercih ediyor ..aslinda bende benzer bir sey yasadim esim tarafindan aldatildim burada konumda var..birlikte bu haltlari yedigi arkadasida tanidigim ailece gorustugum biri...esinide cok iyi tanirim hatta bu donemde bana cok yardimcu oldu beni diledi ama ben kocanda ounlaydi birlikte gitmisler diyemedim ...aslinda anlamasi icin cok acik verdim ama soyleyemedim oda bana sormadi yanindaki benim kocamiydi diye...cok dusundum soyleyemedim...bana bendemi cekiyim istedin der diye korktum..benden daha hassas bir kisilik ve cocugu var ayni zamanda bazi hastaliklari var korktum..esine agzima geleni saydim o kadini haketmedigini soyledim ama soyleyemedim...ustelik bende isin icinde oldugum halde...bunun ne kadar zor bir durum oldugunun farkindayim..ama dedim yaa bazi kadinlar suphede etseler ogrenmeyi kaldiramiyor...ben cok ipucu verdim bir kere bana yanindaki benim kocammiydi dese soyleyecektim...hemen hemen hergun birlikteydik gelis gidis kesildi...suphelenmesi lazimdi ama sanirim soracak cesareti yok...bence sen dorusunu yaptin buyuk bir cesaret ben biliyorum ....Allaha havale et..sen haklisin...
bence de korkudan ne yapacağını şaşırır esra hanım :mymeka:evet yusum çok ii fikir ,,bunlar büyük ihtimalle akşam seni aralarına alıp haklamaya çalışacaklar ..dek onlara o restaurantı aradım kamera kaydı tutuyolarmış çıkartıp verecekler ..bak bakalım esranın kıçı kaçbuçuk atacak..süper fikir valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?