arkadaşım neden bir iki gün konuşulmadı diye bitmiş olsun..hiç bişey demeden yol göstermek ne kadar mantıklı?? nasıl başlarken konuşuyorsunuz anlaşıyorsunuz biteceksede bir konuşun bence..bitsin istiyorsan kırgınsan artık ara de bişey..yada o desin bir zahmet..sevgiyi geçtim saygı olmalı...yani böyle kavga ettik konuşmuyoruz aa bitti kesin demek bilmiyorum ama garip geldi bana...
kavga birazda senden dolayı olduysa sendende bekliyor olabilir..yani herkesin yapısı bir değilki sizin ilişkinizde herkesin davranışıyla bir olsun..yani senemi oldu aymı yada günmü bilmiyorum ama ynede niye böyle düşündün anlamadım ben açıkcası..[/QUOTE
10 ay pesımde kostu o sırda konusuoduk ama adı yoktu tam olarak martta basladık.ya bnm ılk ılıskım bu ve nasıl oldugunu bılmıorum.konusulmadı dıe bıttı olarak nıtelendırdım yanı sonucta konusmadık koptuk ıste.bana konusmadık dıe bıtırmedık ddı ıkı gun once o saatten sonrada bıda konusmadık. gecen haftalarda bn bı hata yaptım ılk defa bnı takmadı umursamadı.ve bn tıpıs tıpıs ılk defa ondan ozur dıledım.ve bana bundan sonra bole maymun gozunu actı ddı tavız vermıcekmıs hıcbıseyde.vermıyınce geldımı gordu cunku.neyse ozurumden sonra aramız duzeldı ama ortada bı sebep yokken yıne trıp attı hosuna gıttı herlde pesınde kosmam
yanı konusmuyoruz ıkı gundur.bıttımı sımdı bu.demekkı merak etmıo umursamıo bıtmıs olmuomu? siz 8 gun sonra nasıl duzeldınız o arada bıttı dıe dusunmedınmı