Bir iLişkiye Neden Ara VeriLir.?

KızLar sizce bir iLişkiye neden ara veriLir.?
Ve Bunun Sonucunda iLişkide ne qibi değişikLikLer oLur, yani iLişkiniz daha mı iyi oLur..?
:uhm:

kimi zamn iyi geldiği doğru özelliklede benim gibi ne olursa olsun ayrılamayanlar için kısa bir düşünme payı yaratıyorsenağlama

ilişkimize ara verelimim bnece tercümesi"senden ayrılmak istiyorum ama bunu söyleyemiyorum"dur
ayrılmayı düşünmeyen ve karşısındakini seven insan asla ara mara vermez ilişkisine.

ilişki dizi film mi ki reklam arası verilsin..
bence öyle bi ilişkiden hayır gelmez ama yapana da saygı duyarım..

kadın verıyorsa bunalmıştır dınlenmek ıster
erkek verıyorsa baskasına kaymıstır aklı kırmadan sölemeye çalısır..
alıntıdır

Ara vermek puf , bütün ilişkinin uçmasıdır bence.. Ara veripte birleşen tek tanıdığım var o da kendi istekleri değil erkek tarafının ailesinin isteğiydi ki 1 yıldır beraberdiler ..
Ara verenlerin %99'u biter ..
%1 de kendi istekelrinden ara verilmemiştir zaten ..

ara verilen ilişkilerin kaçınılmaz sonudur ayrılık
uzatma dakikalarının sinyalcisidir....

Kubişe katılmakla beraber ekliyorum -tatlicadiarzu-
ben ilişkide ara verilmesi taraftarı değilim ya biter ya devam eder
o neymiş öyle hadi ara verelim özleyince tekrar bir araya geliriz veya kafamızı dinleriz saçmalık bence

Son düzenleme:
bazen ilişkiler öyle bir çıkmaza giriyor ki bir süre taraflar yalnız kalmak düşünmek istiyorlar bence ara vermek bir tek bu sebeple geçerli ve gereklidir

ayrılmak ıstıyorum ama soyleyemıyorumun kıbarcası bence...son donemde pek bı moda oldu CADIARZU sonrası ayrılık gordugumden soyluyorum yoksa tecrube etmedım yanı.ılıskının arası molası mı olurmus :roflol: hıc anlamadıgım bıseyy futbol macı mı buuu

ben 2 kere ara wermeyi teklif ettim,o da istemeyerek de olsa kabul etti.
öyle soğukluk falan da olmadı,birbirimizin sewgisinden şüphe duymadık.
bizim ara werme sebebimiz kawgalarımızın çokluğu we şiddetiydi.
biraz kafa dinlemek we bu sırada da düşünmek istedik,buradaki temel sorumuz şuydu:
bu ilişkinin bitmesini iki taraf da istemiyor,o halde ne yapabiliriz,
böylelikle birbirimizle konuşmadığımızda daha düzgün karar werebilelim diye ara werdik.

eğer gerçekten seviyorsanız bitmez; bildiğim bir söz vardı 'hasret aşkı körükler' buna katılıyorum ara verdiğinde elindekinin kıymetini o zaman anlıyorsun; tabi bu benim fikrim :sm_confused:

ilişkiye ara vermek keinlikle o ilişkinin bitecegidir ara verme bhane birden kesip atmak yerine ar verelim derler hep ondan sonra araki bulasın

valla şekercim bu erkekler manyak bi millet olduğu için
hiç yokta ottan b.ktan sebeplerden ara verelim derler :mymeka:
yani ara vermekkk denekk
uffff senden o kadar sıkıldımki beni boğuyorsun bu aralarr.. git biraz benden uzak dur da kendime geleyim bi anlamında denmiş bi cümledirr
ayrılık sinyallerini burdan alırsınn yerimseniben
ama tabi biz anlayışlı insanlarız ya kadın milleti olarakk
peki sen nasıl istiyorsan öle yapalım ara verelim biraz derizz -tatlicadiarzu-
sonra evde otuturp manyak manyak onların aramasını beklerizz bak niye aramdı bak kaç gün geçti arada der kendi kendimizi yerizz mafoldumben
yok anacım yokkk sevgi başaa belaaa
sevmeyecen yada sevdiğini belli etmeyecennkii adam peşinde köpek olsunn kaydirigubbakcemile
yoksa dahaaa çooookkk ara verilir bu ilişkilereee

eski heyacan aşk kalmamşsa ara vermek ister karşı taraf
ne yazkki ayrılık olr çoğunun sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…