ayrılmak istiyorum ama sana söyleyemiorum sen anla be kadın = ara verelim
benim basıma geldi sonu ayrılık arkadasımda yasamıstı böle bişi cocuk ara verelim dediği dönemde bi kızla cıkmıstı sonra ondan ayrılıp arkadasıma döndü arkadasım sordugundada biz ara vermiştik o zaman birlikte deildik dedi sonrada tekmeyi yedi
kendinden emin olmayan adam gibi adam olmayanlar ayrılmaya karar verince çekilen vicdan azabından olsa gerek direk ayrılalım diyemez çünkü ileri sürebilecekleri ciddi sorunlar yoktur ara verelim der.siz de anlayın artık.ayrılalımın kıvırmacası bu.
bı iliskiye niye ara verilir bilmiyorum walla!!böyle saçma bı şey ne söyledim ne de duydum!!bı iliski ya biter ya da baslar!!arası marası yok!!hikaye yani!!!
araymış!!oldu canım başka???
kafası karisikmis!!ha bı tek sen de kafa var??
emin değilmiş!!bunu daha önce düşünecektin!!
sorun sende değil bende!!tabiikide sorun sende problemli insan!!!
bunlar iliskilerde söylenen yalanlaaar palavralaaar
bunları söyleyen de adam falan değildir benim gözümde!!yiyosa bitti dicek yemiyosa ağzını acmiycak!!
4-5 ay önce ara verdik.. sadece 2 gün sürdü 2 gün sonra tıpış tıpışş bebeemm dayanamıyorumm olamıyorum sensiz dedi geldii.. haa ilişki hala aynıı hiç bi değişiklik olmadı.
bu sene duyduğum, anlamakta zorlanrken tecrübeyle pekiştirdiğim bi kavram...:ecrin_bebek: dönsöz erkeklerin en sık kullandığı cümledir tahminimce. Biricik_06 ya katılıyorum, doğru düzgün bir sebep yoktur ayrılmak için, bişiler gevelenip ardından bu cümle patlatılınca artık bir neden sahibi olunuyor tabii ...D
sen bıyerde dur ben sensız yapmayı denıyım eğer yapamazsam sana geri dönerim demenin kibar yoludur.neden ve niçin aramanıza gerek yoktur er kişinin canının sıkılması/ farklılık araması zaten bır nedendır.
bence bi taraf sevmio diye ara vermek ister başka bahane bulamaz bu kötü yorum.ya da sürekli kavga ediliyodur,kıskançlık vardır.yine bi taraf sıkılmıştır ara verip kafasını dinlemek ister.ben kaç kere ayrıldım sonra aynen devam ettik