On41 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 4.152 12 116 39 Kocaeli 13 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervem8 #61 sg_ceyda .!.: bi ilişkiye ara veriliyosa zaten birtmiş son demlerini oynuyo demektir bu ara verelimde ayrılalım demenin basit yoludur Genişletmek için tıkla... katılıyorum canım.. bi kere ara verdikten sonra bi daha toparlanmıyo o ilişki.. düşünmek iyi gelir diyosun ama daha da dağılıyo..
sg_ceyda .!.: bi ilişkiye ara veriliyosa zaten birtmiş son demlerini oynuyo demektir bu ara verelimde ayrılalım demenin basit yoludur Genişletmek için tıkla... katılıyorum canım.. bi kere ara verdikten sonra bi daha toparlanmıyo o ilişki.. düşünmek iyi gelir diyosun ama daha da dağılıyo..
B begonya06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2008 40 0 86 50 Ankara 13 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervem8 #63 ara vermeyi bende istiyorum .ilişkiyi gözden geçirmek için.bunun sonu ayrılık olur mu bilmiyorum.tek istedigim uzaklaşmak
ara vermeyi bende istiyorum .ilişkiyi gözden geçirmek için.bunun sonu ayrılık olur mu bilmiyorum.tek istedigim uzaklaşmak
D deSe Ziyaretçi 15 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mervem8 #64 ara vermenin anlamı bence şudur: bakayım sensiz de yapabiliyor muyum...