Bir imtihan gibi görmek istiyorum

Aksine boyle dusundugum icin basima birsey gelmedi...bu tip adamlari bir şekilde uzaklastirdim kendimden..

biliyorsunuz değil mi açtığınız konular ve yazdığınız yorumları biz görebiliyoruz.
Allah bu tip insanlarla kimseyi karşılaştırmasın haklısınız. Karşılaşırsanızda bu hayata tek kadınlar imtihan için gelmediğini bilmenizi isterim.

Arkadasim patdon iyi misiniz?okudugunuzu anlamiyorsunuz.ben zaten bu tip adamlardan rabbim beni korusun dedim..kim buyuk konustu?amannn sıkıldım herkes isine geldiği gibi yorum yapiyor bu sitede..ben farkli birsey demedim senden....

bende farklı bir şey demedim diyorsan şunu diyeceksin arkadaşım bende aynen senin gibi düşünüyorum.

doğru neler var neler allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyeceksin.

bu fevrilik neden bu uslup ne?

ben iyiyim saol okuduğumu da gayet iyi anlıyorum.bu siteyi sevmedin se işine gelmediyse yorum yapmazsın bir daha olur biter.

tartışma arıyorsun ama bu isteğine cevap vermem. nokta
Ne alaka patdon.siz yorum yaptıniz yorumuma..yorumlarimda ne anlatmak istedigim belli.herkes benim gibi dusunmek zorunda degil..ben allah korusun diyorum hala bana buyuk konusma diyorsunuz...kendi fikrinizi inatla diretiyorsunuz..sizw gore basit hayatin akisinda olabilir bir durum olabilir benim icin basit degil dedigim icin buyuk konusmakla yargilaniyorum pes.

Siteyi sevdim ama insanlarin en ufak nedenlerle boşa ne duruyorsun vs demesini komik buluyorum..cocuk var diyor kadin...hadi onuda gectim insan istedigi fikiri soylemekte ozgur.ama ters birsey soylense fikrinize hemen linc etmeye kalkiliyor...direk kendi fikrini empoze etmek..kabul etmek zorunda miyiz?anlamadim..

sürdürmeye karar verdinizse
sizden kötü durumda olanları düşünün (dün üç çocuklu bir tanıdığımın eşini kaybettiğini öğrendim. geçim sorunu da varmış ve de kv ile yasamak zorunda kalmış. hangisine üzülesin..)
eşinizi kötüleyen insanlardan uzak durun ve ya bu tip konular açılmasın
çocuklarınıza kanalize olun
kendinize hobiler edinin (kurs vs)
eşinizle daha cok iyi anlaştığınız şeyleri yapın. mesela maç seviyorsanız maç izleyin ama dizi izleme tartışmasına girmeyin
açıkçası kimsenin hayatı dört dörtlük değil. cok güzel sandığınız evliliklerde de ne sorunlar var bilseniz..
mümkünse işe girin.
maneviyatınızı yasayın
akrabalarınızla zaman geçirin
çiçek yetiştirin
cok zorlandığınızda dua edin
tüm bunları Allah için yapın. eşiniz berbat davranırsa Allah için sabredin.
iyi olur inşallah..

Bende mutsuz bir ailede buyudum. Annemle babam kuzen, ailelerin zoruluyla evlenmisler. Cocukluguma dair , mutlu bir gunumu hatirlamiyorum.

Ben keske bosansalardi diyorum.

Actigim konular hmm..demek konularima bakilmis..hayatim o adiden kurtldugum icin seviniyorum ben...sen ne acisindan bahsediyorsun?oyle adi erkekle evlenedebilirdim..ben ucuz yirttim.iste oda bahsettiginiz kararsiz tiplerden..allah eşine acisin obun..

Demişsin ya, anneler babalar kendilerini unutsun bir zahmet diye. Boşanmalar bu yüzden bu kadar fazla zaten.

Aksine kendini unutmayacaksın. Kendini çocuğuna adamayacaksın. Hobilerine, sevdiklerine her zaman vakit ayıracaksın. Karşındaki insan seni nasıl sevmişse, o sevdiği kişiden büyük bir parçayı her zaman koruyacaksın.

Sevgi kısmına gelince, çok aşıksındır, seviyorsundur, düzgün bir insandır ve evlenirsin. Ama hayat bu, bilemezsin, sevgi biter, aşk biter, bu erkeği de kadını da haysiyetsiz yapmaz. Eğer aldatıyorsa, kandırıyorsa, o zaman sorun vardır. Ama dürüstçe duygularını paylaşıp, kimseyi kandırmayan bir insan her zaman için düzgün bir insandır.

Gönül ister, evlilikler ömürlük olsun. Ama olmayan o kadar çok ki. Ve kimin başına ne geleceği belli değil. Kim gerçekten vicdanlı, merhametli, sevgi dolu ve dürüst bilemiyoruz malesef.

Benim babam 2 yasindsykem öldû. Hala kotuyum. Hic gotmedig icin. Esimde annesi babasi bosandigi ve anne baba birlik olaamdigini cicin ayri bi tranva yaamaais. Ama bosanmasalardi babasi alkolik annesiyle kavga dahami saglikli olurdu. Suanda evlnedik esime bu insanlar yuz cevirdiler benle evlendigi icin. Esimde onlara. Asla affetmiyor. Zaten. Bence sevmiyorsan asla duzelmez diyorsan oda seni sevmiyorsa durumunuz varsa bosanin. Cocuk mutsuz bir ortamda buyuyecegine. Oylesi daha saglikli. Ama ikinizde bosanma sonrasi birlik beraberlik icinde olmalisiniz. Cocugunuza sahip cikmalisiniz

Vallahi benim annemle babam birbirinden nefret eder çok sorunlu bir evliliğin meyvesiyim. Annem beni düşünüp bosanmadi ama benim psikolojim bu yuzden yerle bir oldu, bende çok hassas bir insanimdir. Öyle şeylere şahit oldum ki annemi bir tek babamdan bosanmadigi için suçlarim ve içimde bu yüzden anneme dinmeyen bir öfke tasirim. Çocuklar için bir arada kalmakta boşanmak kadar hatta bazen çok daha fazla psikoloji bozar. Benim erkek arkadasimin annesi babasi bosanmis ama psikolojisi benden çok daha iyi hatta bana destek oluyor bu konularda. Bosanmayinca o çocuğun buyuyecegi ortami iyi analiz edin doğru karari verin.

Sizin için ufak olan nedenler bir başka arkadaşımız için büyük olabilir.
Bana da mutsuz oldugunu belirttiği halde konu sahibesine "boşanma,çocuğun var" diyenler komik geliyor.
Mutsuz bir yuva varsa asıl çocuk için boşanılmalı,çocuğun psikoloji için.
Anne ve babanın mutsuz olduğu yuvada çocuğun mutlu olması beklenemez.
Buda benim fikrim..

umarım bu yazılanlar çocuğum için katlanıyorum,çocuk için katlanın diyenlere örnek olur

Demek ki sizl aşaılıyor,başkalarıyla kıyaslıyor bu hzayat çekilir ama çocukta ne tür etki bırakır acaba ,inançlı bir insansa eşin bunu yapmaması gerektiğinide bilir demek ki oda sizi tam olarak sevmiyor
fiziksel Şiddet aldatma yok,
psikolojik şiddet var. bu baskıyı sadece ben hissediyormuşum gibi algılatmaya çalışıyor.bu da beni delirtiyor

Demek ki sizl aşağılıyor,başkalarıyla kıyaslıyor bu hzayat çekilir ama çocukta ne tür etki bırakır acaba ,inançlı bir insansa eşin bunu yapmaması gerektiğinide bilir demek ki oda sizi tam olarak sevmiyor
fiziksel Şiddet aldatma yok,
psikolojik şiddet var. bu baskıyı sadece ben hissediyormuşum gibi algılatmaya çalışıyor.bu da beni delirtiyor

Çocuk için kötü evliliğinizi sürdürmeyin
Çocuk için kötü evliliğinizi bitirin.

Yazık günah keşke bizimkilerde boşansaydı sinir hastası bir babam- berbat bir çocukluk hatırlıyorum sadece.

Birde memlekete çeşit,çeşit evlilik var sizinki hangisi acab
görücü usül,
aşk usül,
cemaat usül,
töre usulü
evden kaçmak sırf evlenmek için evlenmek ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…