Aksine boyle dusundugum icin basima birsey gelmedi...bu tip adamlari bir şekilde uzaklastirdim kendimden..
Arkadasim patdon iyi misiniz?okudugunuzu anlamiyorsunuz.ben zaten bu tip adamlardan rabbim beni korusun dedim..kim buyuk konustu?amannn sıkıldım herkes isine geldiği gibi yorum yapiyor bu sitede..ben farkli birsey demedim senden....
Aksine boyle dusundugum icin basima birsey gelmedi...bu tip adamlari bir şekilde uzaklastirdim kendimden..
Ne alaka patdon.siz yorum yaptıniz yorumuma..yorumlarimda ne anlatmak istedigim belli.herkes benim gibi dusunmek zorunda degil..ben allah korusun diyorum hala bana buyuk konusma diyorsunuz...kendi fikrinizi inatla diretiyorsunuz..sizw gore basit hayatin akisinda olabilir bir durum olabilir benim icin basit degil dedigim icin buyuk konusmakla yargilaniyorum pes.tartışma arıyorsun ama bu isteğine cevap vermem. nokta
Siteyi sevdim ama insanlarin en ufak nedenlerle boşa ne duruyorsun vs demesini komik buluyorum..cocuk var diyor kadin...hadi onuda gectim insan istedigi fikiri soylemekte ozgur.ama ters birsey soylense fikrinize hemen linc etmeye kalkiliyor...direk kendi fikrini empoze etmek..kabul etmek zorunda miyiz?anlamadim..bende farklı bir şey demedim diyorsan şunu diyeceksin arkadaşım bende aynen senin gibi düşünüyorum.
doğru neler var neler allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyeceksin.
bu fevrilik neden bu uslup ne?
ben iyiyim saol okuduğumu da gayet iyi anlıyorum.bu siteyi sevmedin se işine gelmediyse yorum yapmazsın bir daha olur biter.
Actigim konular hmm..demek konularima bakilmis..hayatim o adiden kurtldugum icin seviniyorum ben...sen ne acisindan bahsediyorsun?oyle adi erkekle evlenedebilirdim..ben ucuz yirttim.iste oda bahsettiginiz kararsiz tiplerden..allah eşine acisin obun..biliyorsunuz değil mi açtığınız konular ve yazdığınız yorumları biz görebiliyoruz.
Allah bu tip insanlarla kimseyi karşılaştırmasın haklısınız. Karşılaşırsanızda bu hayata tek kadınlar imtihan için gelmediğini bilmenizi isterim.
Siteyi sevdim ama insanlarin en ufak nedenlerle boşa ne duruyorsun vs demesini komik buluyorum..cocuk var diyor kadin...hadi onuda gectim insan istedigi fikiri soylemekte ozgur.ama ters birsey soylense fikrinize hemen linc etmeye kalkiliyor...direk kendi fikrini empoze etmek..kabul etmek zorunda miyiz?anlamadim..
Benim babam 2 yasindsykem öldû. Hala kotuyum. Hic gotmedig icin. Esimde annesi babasi bosandigi ve anne baba birlik olaamdigini cicin ayri bi tranva yaamaais. Ama bosanmasalardi babasi alkolik annesiyle kavga dahami saglikli olurdu. Suanda evlnedik esime bu insanlar yuz cevirdiler benle evlendigi icin. Esimde onlara. Asla affetmiyor. Zaten. Bence sevmiyorsan asla duzelmez diyorsan oda seni sevmiyorsa durumunuz varsa bosanin. Cocuk mutsuz bir ortamda buyuyecegine. Oylesi daha saglikli. Ama ikinizde bosanma sonrasi birlik beraberlik icinde olmalisiniz. Cocugunuza sahip cikmalisinizPedagogun dediğine katılmıyorum.Bu kadar hassas bir çocuk,kötü bir evlilikte yıllar içinde daha çok psikolojik travma yaşar.Öksüz ya da yetim kalanlar ne yapsın.
Boşananlar inançsız oldukları ya da imtihan olarak görmedikleri için mi boşanıyor.Boşanmış olmakta bir imtihan değil mi ona bakarsan.
Evlenmekte hak,boşanmakta.Bir evlilik kötü gidiyorsa,insan sinir harbi yaşayıp,mutsuzlukla olumsuz davranışlar sergileyeip daha fazla günaha gireceğine boşanmalı..
Sizin için ufak olan nedenler bir başka arkadaşımız için büyük olabilir.Siteyi sevdim ama insanlarin en ufak nedenlerle boşa ne duruyorsun vs demesini komik buluyorum..cocuk var diyor kadin...hadi onuda gectim insan istedigi fikiri soylemekte ozgur.ama ters birsey soylense fikrinize hemen linc etmeye kalkiliyor...direk kendi fikrini empoze etmek..kabul etmek zorunda miyiz?anlamadim..
yaşayan bilir zaten. haklısınızBende mutsuz bir ailede buyudum. Annemle babam kuzen, ailelerin zoruluyla evlenmisler. Cocukluguma dair , mutlu bir gunumu hatirlamiyorum.
Ben keske bosansalardi diyorum.
umarım bu yazılanlar çocuğum için katlanıyorum,çocuk için katlanın diyenlere örnek olurVallahi benim annemle babam birbirinden nefret eder çok sorunlu bir evliliğin meyvesiyim. Annem beni düşünüp bosanmadi ama benim psikolojim bu yuzden yerle bir oldu, bende çok hassas bir insanimdir. Öyle şeylere şahit oldum ki annemi bir tek babamdan bosanmadigi için suçlarim ve içimde bu yüzden anneme dinmeyen bir öfke tasirim. Çocuklar için bir arada kalmakta boşanmak kadar hatta bazen çok daha fazla psikoloji bozar. Benim erkek arkadasimin annesi babasi bosanmis ama psikolojisi benden çok daha iyi hatta bana destek oluyor bu konularda. Bosanmayinca o çocuğun buyuyecegi ortami iyi analiz edin doğru karari verin.
fiziksel Şiddet aldatma yok,
psikolojik şiddet var. bu baskıyı sadece ben hissediyormuşum gibi algılatmaya çalışıyor.bu da beni delirtiyor
fiziksel Şiddet aldatma yok,
psikolojik şiddet var. bu baskıyı sadece ben hissediyormuşum gibi algılatmaya çalışıyor.bu da beni delirtiyor
Umarım :)umarım bu yazılanlar çocuğum için katlanıyorum,çocuk için katlanın diyenlere örnek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?