Normal değil .Merhaba. Konu'ya hemen gireyim. Benim aslında nişanlım değil ama nişanımıza 5-6 hafta kaldı. Hergün mesaj atar, evlenme teklifi edeceği yüzügü falan da almış, benimle evlenmeye istekli gözüküyor. Ilk o dedi zaten ailesine. Ilk o seni seviyorum dedi. Birlikte olduğumuz günler çok çabuk ve güzel geçiyor. Ama gel gelelim ki hiç gel görüşelim diye teklif etmez, hep ben ederim. Yani 3-4 hafta geçse bile. Ben anlamıyorum bu adamı gerçekten, neredeyse hergün arkadaşlarıyla görüşür ama bana gelince mi vakti yok. Aramızda 1 buçuk saat yol var ama inan'ki onun için hiç birşey çünkü yemek yemeye bile gider 2 saat uzaklıkta ki yere.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum... Sevmiyor mu acaba. Bu sefer dedim hiç mi görmek istemiyorsun beni. Dedi ki zaten görüşeceğiz ya size geldiğimizde ( yani ailecek bize gelecek, uzaktan merhaba diyeceğiz birbirimize). Normal mi bu adam?
Hiç üşengeç değilÜşengeç biri mi
Çok aşık olsa görmek ister, görmeden duramaz. Karşı tarafta aşk falan yok üzgünüm.Ilk sevdiğim adam. 1 yıl önce tanıştık. Ben dedi gibi aşığım çok ama çok. Burnum'da tütüyor resmen. O herşeyi mesaj'dan hallederim diye düşünüyor. Nasıl davranmam lazım bilmiyorum. Ama o da gerçekten aşık gibi gözüküyor. Bana hediyeler alır her sabah günaydın mesajı atar
Ilk sevdiğim adam. 1 yıl önce tanıştık. Ben dedi gibi aşığım çok ama çok. Burnum'da tütüyor resmen. O herşeyi mesaj'dan hallederim diye düşünüyor. Nasıl davranmam lazım bilmiyorum. Ama o da gerçekten aşık gibi gözüküyor. Bana hediyeler alır her sabah günaydın mesajı atar
nişan olmadan bitir bence... yada biraz daha düşünmeliyim diye geçiştir..Merhaba. Konu'ya hemen gireyim. Benim aslında nişanlım değil ama nişanımıza 5-6 hafta kaldı. Hergün mesaj atar, evlenme teklifi edeceği yüzügü falan da almış, benimle evlenmeye istekli gözüküyor. Ilk o dedi zaten ailesine. Ilk o seni seviyorum dedi. Birlikte olduğumuz günler çok çabuk ve güzel geçiyor. Ama gel gelelim ki hiç gel görüşelim diye teklif etmez, hep ben ederim. Yani 3-4 hafta geçse bile. Ben anlamıyorum bu adamı gerçekten, neredeyse hergün arkadaşlarıyla görüşür ama bana gelince mi vakti yok. Aramızda 1 buçuk saat yol var ama inan'ki onun için hiç birşey çünkü yemek yemeye bile gider 2 saat uzaklıkta ki yere.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum... Sevmiyor mu acaba. Bu sefer dedim hiç mi görmek istemiyorsun beni. Dedi ki zaten görüşeceğiz ya size geldiğimizde ( yani ailecek bize gelecek, uzaktan merhaba diyeceğiz birbirimize). Normal mi bu adam?
SevmiyorMerhaba. Konu'ya hemen gireyim. Benim aslında nişanlım değil ama nişanımıza 5-6 hafta kaldı. Hergün mesaj atar, evlenme teklifi edeceği yüzügü falan da almış, benimle evlenmeye istekli gözüküyor. Ilk o dedi zaten ailesine. Ilk o seni seviyorum dedi. Birlikte olduğumuz günler çok çabuk ve güzel geçiyor. Ama gel gelelim ki hiç gel görüşelim diye teklif etmez, hep ben ederim. Yani 3-4 hafta geçse bile. Ben anlamıyorum bu adamı gerçekten, neredeyse hergün arkadaşlarıyla görüşür ama bana gelince mi vakti yok. Aramızda 1 buçuk saat yol var ama inan'ki onun için hiç birşey çünkü yemek yemeye bile gider 2 saat uzaklıkta ki yere.
Kuzum siz gerçek aşık adam görmemişsindir. evlenince daha da artar bu davranışları, kabul ederim şikayet etmem dersen devam etIlk sevdiğim adam. 1 yıl önce tanıştık. Ben dedi gibi aşığım çok ama çok. Burnum'da tütüyor resmen. O herşeyi mesaj'dan hallederim diye düşünüyor. Nasıl davranmam lazım bilmiyorum. Ama o da gerçekten aşık gibi gözüküyor. Bana hediyeler alır her sabah günaydın mesajı atar
Adet yerini bulsun diye evlenmek istiyordur, sizde o evlilik için uygun bulmuştur. Siz kaç kere gördünüz bu bir yıl içinde değil evlilik kararı aldınız? Ne kadar tanıyabildiniz zaten?Ben çok aşığım. Kalktığım'dan beri zırlıyorum. Neden ya neden anlamıyorum. Sürekli bana seni seviyorum der. Az kaldı evlenicez der. Benim ilk aşkım o. Yaşımızda küçük değil ki. O 30'una girecek ben 27. Hiç mi sevmedi beni. O aldığı hediyeler. Acaba karakteri mi bu, yoksa sevmiyor mu diye zırlayıp duruyorum. Ya sevmiyorsa neden aileme söyleyim diye ısrar etti. Çok kötüyüm ben ne diyeyim aileme...
Ben çok aşığım. Kalktığım'dan beri zırlıyorum. Neden ya neden anlamıyorum. Sürekli bana seni seviyorum der. Az kaldı evlenicez der. Benim ilk aşkım o. Yaşımızda küçük değil ki. O 30'una girecek ben 27. Hiç mi sevmedi beni. O aldığı hediyeler. Acaba karakteri mi bu, yoksa sevmiyor mu diye zırlayıp duruyorum. Ya sevmiyorsa neden aileme söyleyim diye ısrar etti. Çok kötüyüm ben ne diyeyim aileme...
ne zamandan beri görüşüyorsun?Ben çok aşığım. Kalktığım'dan beri zırlıyorum. Neden ya neden anlamıyorum. Sürekli bana seni seviyorum der. Az kaldı evlenicez der. Benim ilk aşkım o. Yaşımızda küçük değil ki. O 30'una girecek ben 27. Hiç mi sevmedi beni. O aldığı hediyeler. Acaba karakteri mi bu, yoksa sevmiyor mu diye zırlayıp duruyorum. Ya sevmiyorsa neden aileme söyleyim diye ısrar etti. Çok kötüyüm ben ne diyeyim aileme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?