Bir insan nişanlısını neden görmek istemez

Maya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
43
-9
38
29
Merhaba. Konu'ya hemen gireyim. Benim aslında nişanlım değil ama nişanımıza 5-6 hafta kaldı. Hergün mesaj atar, evlenme teklifi edeceği yüzügü falan da almış, benimle evlenmeye istekli gözüküyor. Ilk o dedi zaten ailesine. Ilk o seni seviyorum dedi. Birlikte olduğumuz günler çok çabuk ve güzel geçiyor. Ama gel gelelim ki hiç gel görüşelim diye teklif etmez, hep ben ederim. Yani 3-4 hafta geçse bile. Ben anlamıyorum bu adamı gerçekten, neredeyse hergün arkadaşlarıyla görüşür ama bana gelince mi vakti yok. Aramızda 1 buçuk saat yol var ama inan'ki onun için hiç birşey çünkü yemek yemeye bile gider 2 saat uzaklıkta ki yere.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum... Sevmiyor mu acaba. Bu sefer dedim hiç mi görmek istemiyorsun beni. Dedi ki zaten görüşeceğiz ya size geldiğimizde ( yani ailecek bize gelecek, uzaktan merhaba diyeceğiz birbirimize). Normal mi bu adam?

Normal değil, bir süre hiç buluşalım demeyin ne kadar sürecek onun buluşmak istemesi bekleyin. Çok uzun sürerse bu kadar zaman arayıp sormadın şimdi mi aklına geldim falan diyin evlenmeyin de. Bir üye vardı geçenlerde kocası her gece kahvede sabahlıyormuş arkadaşlarıyla , sonunuz o olur acele etmeyin.

Normal değil .
Herseyi ilk onun yapması hicbisey ifade etmiyor .
Iyi dusunun ilişkinizi

Ilk sevdiğim adam. 1 yıl önce tanıştık. Ben dedi gibi aşığım çok ama çok. Burnum'da tütüyor resmen. O herşeyi mesaj'dan hallederim diye düşünüyor. Nasıl davranmam lazım bilmiyorum. Ama o da gerçekten aşık gibi gözüküyor. Bana hediyeler alır her sabah günaydın mesajı atar

Erkek arkadaşınız Pinti mi?
Eğer bu gibi bi durum varsa, yol masrafı cebimde kalsın diye düşünüyor olabilir mi?

Çok aşık olsa görmek ister, görmeden duramaz. Karşı tarafta aşk falan yok üzgünüm.

Davranislar laflardan daha önemlidir. Arkadaslarina zaman ayirabiliyorsa ve size ayirmiyorsa sizi düpedüz görmek istemiyor, nasilsa cepte diye. Evlenmek icin evlenenlerden galiba. Evlenmek icin yeterli kadar bag yok. Acele etmeyin

nişan olmadan bitir bence... yada biraz daha düşünmeliyim diye geçiştir..

Sevmiyor

Kuzum siz gerçek aşık adam görmemişsindir. evlenince daha da artar bu davranışları, kabul ederim şikayet etmem dersen devam et

Ben çok aşığım. Kalktığım'dan beri zırlıyorum. Neden ya neden anlamıyorum. Sürekli bana seni seviyorum der. Az kaldı evlenicez der. Benim ilk aşkım o. Yaşımızda küçük değil ki. O 30'una girecek ben 27. Hiç mi sevmedi beni. O aldığı hediyeler. Acaba karakteri mi bu, yoksa sevmiyor mu diye zırlayıp duruyorum. Ya sevmiyorsa neden aileme söyleyim diye ısrar etti. Çok kötüyüm ben ne diyeyim aileme...

Adet yerini bulsun diye evlenmek istiyordur, sizde o evlilik için uygun bulmuştur. Siz kaç kere gördünüz bu bir yıl içinde değil evlilik kararı aldınız? Ne kadar tanıyabildiniz zaten?

Eski sevgilim görüşmek için 5 saatlik yoldan gelirdi gün içinde gorusurduk geri 5 saat yol yapar giderdi. Bir buçuk saatlik yol öyle çok bı mesafe değil. İşi mi yok ya da maddi sıkıntıları mi var acaba? Belki yola ayıracak parası yoktur. Aksi halde bence de sevgi eksikliği var.

Bunu onunla acik konusun. Bazilari hediyeleri cocugu oyalamak gibi icin aliyor. Görüsmeden büyük ask nasil yasaniyor orasini da anlamiyorum

ne zamandan beri görüşüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…