Bir insan sadece bir kere mi aşık olur ?

Aşk a inanmıyorum.. Sevmek özlemek Arzu duymak benim için bunlarda hormon dan ibaret oksitosin, vazoppresin, dapomin bu hormonlar yükselince şaha kalkmak gibi birşey... Hormonlar yükselince Yüksekten uçup hormon Düşünce o yüksekten düşüp Tuzla buz olmak gibi birşey..

Hayatta sadece bir kere seveceğine inanan insan ya hayalgücünden yoksun yada yalancıdır diye bir söz var... Tabi evli olup eşini sevip başkasını sevmem diyenleri kastetmiyorum... Lakin diyelim. Sevdin olmadı ayrıldın... Kimseyi sevemedin sana göre sevenler çok fena insanlar nasıl yapabilirler 😃sevmeyip oturup anılarına yapışıp ölene kadar köşede bekleyebilirsin kime ne ona ne buna ne.... Yada zırhını bırakır yüzündeki somurtmayı siler güveni ni toplar yola çıkarsın.... Sevmemen senin felaketin... Kimsenin umurunda olmaz hayat devam eder giden içinde kalan içinde.... Ben birine yapışıp kalıp yıllarını anıyla tüketip pişman olmayan bir kişi görmedim.... Sorunun cevabı evet benim için sevilir pekde güzel sevilir......

İlk aşk fasa fiso yanındaki kalabilmek önemli hayatı kiminle paylaşıyorsan kim sana iyi hissettiriyor sa o.... Hayali ilk aşk çocuk muhabbeti kodladılar kafamıza.... Aynı bu sevgililer günü hikayesi gibi... Napayım bana faydası olmayan ilk aşk hayalini.... Dibimdekine bakarım erkekler öyle yapıyor masal o.... Kimse ve hiçbir aşk hikayesi vazgeçilmez değildir hiç kimse kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal değildir.... Tek boynuzlu at görme ihtimalimiz bile daha çok.... Bakmayın siz ilk aşkımı unutamadım hikayesine unutamadıysan kıymetini bileydin son aşkın edeydin.... Hareket ve söz uyumlu ise bişey doğru... Gerisi yersen.... Yemeyiniz efendim mezarlık unutulanlarla dolu.... 200 yıl sonra bizi kim anımsayacak.... Peh....

Tabi bir erkeğin ilk aşkıydım beni unutamadı pekde mutsuz kafasında gezen kadınlarımız kızlarımız olduğu gibi ilk aşkımı unutamadım modunda gezen erkekler de olabiliyor... Hayatın gündelik sorunlarından bıkıp hava alma sahası gibi... O iki kişi şimdi bir araya gelse Peh bumu deyip dağılırlar çok gördüm örneğini.... Her yaşla değişir insan... Değişmeli... Kendisini mutlu edene olaya kişiye yere yönelebilmeli... Bi yere çapa atıp yosun bağlamamalı.... Unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi yosun tutmuş duvarlara yazılmış günler gibi😂😂😂😂yani demem o ki unutma bekle daha çok bekle istersen mahşere kadar bekle banane onane kime ne.... Hatıralar mezarının başında istediğin kadar bekle yas tut oda Bi yaşam şekli.... Lakin bana göre değil Ben yaşıyorum sevgilerimle 🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️🦂🦂🦂🦂

Bide kurban enerjisi yaymayın gene böyle erkekleri çekersiniz üzmeye hazır..... seven insan gitmez zaten sen gitmedin mesela.. acı fakat gerçek senin halin onun umuru değil zor kötü yazıyorum fakat gerçekler en iyi ilaçtır insan ilişkiyi önce kafasında bitiriyor... Karşıdaki beni çok ister yalvarır zorlarsa acıyıp dönsemde olmaz o iş sevgi merhamet değildir.. Kısacası ya hayatını yaşarsın ya yaşayanları izlersin Allah kurtarsın bu psikolojide kim varsa çok acıklı gerçekten. Dualarım sizinle 🙏

Bence hayır aşk ömrünün sonuna kdr bir kere yaşanmıyor ben iki kere aşık oldum ilkinde olecegim sandım öyle seviyordum ki aşıktım ki ama zamanla sevgim azaldı ve bitti.. sonra karşıma aklımı alan bir başkası çıktı ve su anda Başkasıyla evlenecek .ilk aşık olduğum insan geliyor aklıma yanımdan geçse umrumda olmaz o kdr diyorum ve bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ona fena aşıktım ama unutuluyor ve başkasına aşık olunuyor net.

Ben de yıllarca aşk acısı çektim. İnsan sadece bir kere sever dedim . Şimdiki erkek arkadaşımla tanışınca anladım ki daha önceki aşk bile değilmiş 🙃

Back
X