Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahmetli babam şu sözü çok söylerdi "en büyük tepki tepkisizliktir."Kişi kim konu ne bilmiyorum ama göndermeli durumlar atmayın kesinlikle. Yazıyorsa cevap dahi vermeyin kararlıysanız tabi. Ben sayfalarca mesajı görüldü yapıp çıktığımı bilirim. İçimden neler demek geçiyor halbukiBunu buraya yazdığımdan anlaşılacak ki biri ile aram bozuk ve kendisine çok kızgınım. Sürekli sinirimden kendi kendime konuşuyorum. Halbuki onu tamamen umursamamak, aklımdan çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Beynimden tamamen silmek.
Her yerden silip engellemek, yokmus gibi davranmak degil ama iyice havaya girer karsisindakiO yokmuş gibi davranın her yerden silin engelleyin
Onu gördükçe daha çok rahatsız olucak ondan haberi olucak unutamayacak ve öfkesi hep taze kalıcakHer yerden silip engellemek, yokmus gibi davranmak degil ama iyice havaya girer karsisindaki
İste kendi acisindan oyle ama karsi tarafa onem verdigini gosterir bu hareket. Onun yerine hic sosyal medyaya girmese o bile daha saglikli ha bence en dogrusu girip yine de umursamamasi ama onu basaramiyorsa silmek yerine hic kullanmasin daha iyi (hesaplari kapatmasin ama)Onu gördükçe daha çok rahatsız olucak ondan haberi olucak unutamayacak ve öfkesi hep taze kalıcak
Oysa hayatindan tamamen çıkarsa kesip atarsa yok sayarsa haberi olmaz o kişiden
yoluna devam eder ha o kişi havaya bir gün girer iki gün girer sonra baktı ciddi karşıdaki dönüşü yok ya hatasını anlar yada oda yoluna devam eder
Hiçbirşey olmamış gibi davransa açık kapı bırakır bence bana göre böyle
Her yerden silip engellemek, yokmus gibi davranmak degil ama iyice havaya girer karsisindaki
Bencede engellemeyin. Bu bile önemseme,vakit ayırma,his besleme anlamı taşır bence. Öylece kalın. Bir şey yapmadan çok şey yapmış olacaksınız. Az her zaman çoktur mantığı. Tamamen kafanızdan silmek için de kendinizi zorlamayın derim. Duygularınızı bastırmış olacaksınız kararlılığınızı etkileyip mantıklı düşünmenizi ele geçirir bu da.Konuşabileceğiniz bir kişi,iyi gelen bir aktivite her neyse zihninizi doldurmaya çalışın.Bunu buraya yazdığımdan anlaşılacak ki biri ile aram bozuk ve kendisine çok kızgınım. Sürekli sinirimden kendi kendime konuşuyorum. Halbuki onu tamamen umursamamak, aklımdan çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Beynimden tamamen silmek.
Düşün ki rahmetli olmuşBunu buraya yazdığımdan anlaşılacak ki biri ile aram bozuk ve kendisine çok kızgınım. Sürekli sinirimden kendi kendime konuşuyorum. Halbuki onu tamamen umursamamak, aklımdan çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Beynimden tamamen silmek.
Iyide birine kızıyorum diye niye ben sosyal medyama girmeyin ki onun yüzünden kapatayımİste kendi acisindan oyle ama karsi tarafa onem verdigini gosterir bu hareket. Onun yerine hic sosyal medyaya girmese o bile daha saglikli ha bence en dogrusu girip yine de umursamamasi ama onu basaramiyorsa silmek yerine hic kullanmasin daha iyi (hesaplari kapatmasin ama)
Zaten bu olmasi gereken demiyorum, hayatina oldugu gibi devam etmeli yani ne silmeli ne engellemeli, hicbir sey yapmamali. Siz diyorsunuz engellesin silsin, ben de onu yapacagina, karsisindakine o kadar paye verecegine hic girmesin daha iyi diyorum.Iyide birine kızıyorum diye niye ben sosyal medyama girmeyin ki onun yüzünden kapatayım
Bu kendimi cezalandırmak olur orda diğer arkadaş es dost var böyle bir şey yapmam ben onu silerim hesaplarıma girerim
Nasılsa bir gün giricem ve onu yine gÖrücem
Onla muhattapolmam yine hayatıma devam ederim
Kızgınlığınız zamanla azalır. Bir şey hissetmemeye başlarsınız sonrasında. Aslında o kişiye içinizi kussanız rahatlarsınız. Sonuçta iletişim kanallarınızı kapatın. Gelsin umursamaz modunuz.Bunu buraya yazdığımdan anlaşılacak ki biri ile aram bozuk ve kendisine çok kızgınım. Sürekli sinirimden kendi kendime konuşuyorum. Halbuki onu tamamen umursamamak, aklımdan çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Beynimden tamamen silmek.
Hesapları kapatmayacak ama girmeyecek neden o kızdigi kişiyle karşılaşmamak için değişikZaten bu olmasi gereken demiyorum, hayatina oldugu gibi devam etmeli yani ne silmeli ne engellemeli, hicbir sey yapmamali. Siz diyorsunuz engellesin silsin, ben de onu yapacagina, karsisindakine o kadar paye verecegine hic girmesin daha iyi diyorum.
Yoksa durduk yere sosyal medya kullanmasin demedim ki, ustelik ustune basa basa hesaplarini asla kapatmasin dedim
İkizler burcuyum.Yani umursamaya gayret ediyorm diyelim insanlari djdjjkdBunu buraya yazdığımdan anlaşılacak ki biri ile aram bozuk ve kendisine çok kızgınım. Sürekli sinirimden kendi kendime konuşuyorum. Halbuki onu tamamen umursamamak, aklımdan çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Beynimden tamamen silmek.
Diyelim ki ben biriyle sıkıntı yaşıyorum, beni her yerden engellese, bozulmak yerine, benimle uğraşmamak için engelledi, demek ki beni takıyor ve benden rahatsız oluyor diye düşünürüm, umursamıyor değil, umursamamaya çalışıyor diye yorumlarım, ama engellemek yerine, varlığım orta yerde, gözünün önünde durduğu halde bakmıyorsa, görmüyorsa umursamıyor derim, misal WhatsApp dan durum paylaşırım, açıp bakmaz bence budur umursamazlık.Onu gördükçe daha çok rahatsız olucak ondan haberi olucak unutamayacak ve öfkesi hep taze kalıcak
Oysa hayatindan tamamen çıkarsa kesip atarsa yok sayarsa haberi olmaz o kişiden
yoluna devam eder ha o kişi havaya bir gün girer iki gün girer sonra baktı ciddi karşıdaki dönüşü yok ya hatasını anlar yada oda yoluna devam eder
Hiçbirşey olmamış gibi davransa açık kapı bırakır bence bana göre böyle