• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanı nasıl umursamazsınız?

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Bunu buraya yazdığımdan anlaşılacak ki biri ile aram bozuk ve kendisine çok kızgınım. Sürekli sinirimden kendi kendime konuşuyorum. Halbuki onu tamamen umursamamak, aklımdan çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Beynimden tamamen silmek.

Bunu buraya yazdığımdan anlaşılacak ki biri ile aram bozuk ve kendisine çok kızgınım. Sürekli sinirimden kendi kendime konuşuyorum. Halbuki onu tamamen umursamamak, aklımdan çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Beynimden tamamen silmek.
Rahmetli babam şu sözü çok söylerdi "en büyük tepki tepkisizliktir."Kişi kim konu ne bilmiyorum ama göndermeli durumlar atmayın kesinlikle. Yazıyorsa cevap dahi vermeyin kararlıysanız tabi. Ben sayfalarca mesajı görüldü yapıp çıktığımı bilirim. İçimden neler demek geçiyor halbuki 😄demeyin. Suya anlatın,çiçeğe anlatın. Bu çağın insanı laftan mı anlar. Ay ben ne doluymuşum.🤣🤣🤣

O yokmuş gibi davranın her yerden silin engelleyin

Bosverin kendinizi affedin kızginliklarinizi vs sebep nedirneye kizdiniz mesela sevgilimi olmasi gereken oldu ama bu kadar mis olanımiz diye bilirsiniz ben size soyle söyleyim eski kocambeni okdr uzduku halada üzüyor ama oda oyle biri diyirum acsyip notrm cevap bile vermiyorum cogu zaman.yani düşünüyorum ne yapilir ki diyorum gecmisbu geri dönüş yok oldugugbi kabul edeceksnz

Ben 7 kez ayetel kürsi okuyorum tavsiye ederim 😁

Sana bu konuda senden başka kimse yardımcı olamaz.
Yani böyle bir şey yok..

Her yerden silip engellemek, yokmus gibi davranmak degil ama iyice havaya girer karsisindaki
Onu gördükçe daha çok rahatsız olucak ondan haberi olucak unutamayacak ve öfkesi hep taze kalıcak
Oysa hayatindan tamamen çıkarsa kesip atarsa yok sayarsa haberi olmaz o kişiden
yoluna devam eder ha o kişi havaya bir gün girer iki gün girer sonra baktı ciddi karşıdaki dönüşü yok ya hatasını anlar yada oda yoluna devam eder
Hiçbirşey olmamış gibi davransa açık kapı bırakır bence bana göre böyle

Onu gördükçe daha çok rahatsız olucak ondan haberi olucak unutamayacak ve öfkesi hep taze kalıcak
yoluna devam eder ha o kişi havaya bir gün girer iki gün girer sonra baktı ciddi karşıdaki dönüşü yok ya hatasını anlar yada oda yoluna devam eder
İste kendi acisindan oyle ama karsi tarafa onem verdigini gosterir bu hareket. Onun yerine hic sosyal medyaya girmese o bile daha saglikli ha bence en dogrusu girip yine de umursamamasi ama onu basaramiyorsa silmek yerine hic kullanmasin daha iyi (hesaplari kapatmasin ama)

Her yerden silip engellemek, yokmus gibi davranmak degil ama iyice havaya girer karsisindaki
Bencede engellemeyin. Bu bile önemseme,vakit ayırma,his besleme anlamı taşır bence. Öylece kalın. Bir şey yapmadan çok şey yapmış olacaksınız. Az her zaman çoktur mantığı. Tamamen kafanızdan silmek için de kendinizi zorlamayın derim. Duygularınızı bastırmış olacaksınız kararlılığınızı etkileyip mantıklı düşünmenizi ele geçirir bu da.Konuşabileceğiniz bir kişi,iyi gelen bir aktivite her neyse zihninizi doldurmaya çalışın.

Düşün ki rahmetli olmuş 😂görsen bile görmedim gibi davran

İste kendi acisindan oyle ama karsi tarafa onem verdigini gosterir bu hareket. Onun yerine hic sosyal medyaya girmese o bile daha saglikli ha bence en dogrusu girip yine de umursamamasi ama onu basaramiyorsa silmek yerine hic kullanmasin daha iyi (hesaplari kapatmasin ama)
Iyide birine kızıyorum diye niye ben sosyal medyama girmeyin ki onun yüzünden kapatayım
Bu kendimi cezalandırmak olur orda diğer arkadaş es dost var böyle bir şey yapmam ben onu silerim hesaplarıma girerim
Nasılsa bir gün giricem ve onu yine gÖrücem
Onla muhattapolmam yine hayatıma devam ederim

Iyide birine kızıyorum diye niye ben sosyal medyama girmeyin ki onun yüzünden kapatayım
Bu kendimi cezalandırmak olur orda diğer arkadaş es dost var böyle bir şey yapmam ben onu silerim hesaplarıma girerim
Nasılsa bir gün giricem ve onu yine gÖrücem
Onla muhattapolmam yine hayatıma devam ederim
Zaten bu olmasi gereken demiyorum, hayatina oldugu gibi devam etmeli yani ne silmeli ne engellemeli, hicbir sey yapmamali. Siz diyorsunuz engellesin silsin, ben de onu yapacagina, karsisindakine o kadar paye verecegine hic girmesin daha iyi diyorum.

Yoksa durduk yere sosyal medya kullanmasin demedim ki, ustelik ustune basa basa hesaplarini asla kapatmasin dedim

Kızgınlığınız zamanla azalır. Bir şey hissetmemeye başlarsınız sonrasında. Aslında o kişiye içinizi kussanız rahatlarsınız. Sonuçta iletişim kanallarınızı kapatın. Gelsin umursamaz modunuz.

Zaten bu olmasi gereken demiyorum, hayatina oldugu gibi devam etmeli yani ne silmeli ne engellemeli, hicbir sey yapmamali. Siz diyorsunuz engellesin silsin, ben de onu yapacagina, karsisindakine o kadar paye verecegine hic girmesin daha iyi diyorum.

Yoksa durduk yere sosyal medya kullanmasin demedim ki, ustelik ustune basa basa hesaplarini asla kapatmasin dedim
Hesapları kapatmayacak ama girmeyecek neden o kızdigi kişiyle karşılaşmamak için değişik

Evet ben olsam silerim kızdimsa ve bir daha o kişiyle görüşmeyeceksem bir daha onu af etmiyeceksem silerim hayatımdan çıkarır yok sayarım hesaplarımdan cikariirm varlığıyla rahatsız olurum onu gorup öfkemi taze tutamam
En güzeli bu bence
Sana gire bu olmaya bilir
Konu sahibi okuyordur yorumları ona en doğrusu neyse.onu yapsın

İkizler burcuyum.Yani umursamaya gayret ediyorm diyelim insanlari djdjjkd

O sorarsa ceva verin muhabbetiniz selam nasılsin iyi sen nasılsını gecmesin sonra umursamıyorsun.Bir de calısıyorsanız düsünecek vaktiniz kalmiyor ben ise baslamadan ince kaynanamla pek konusmadigim halde her hareketi gozume batardi ogluna oglusum dese bana nispet yapiyor zannederdim.Kızımı sevse bak benden uzaklastirmak icin yaklasiyor cocuga derdim.Sevdigi icin yaklastigini asla dusunmezdim. Hos kendi de haketti bunlari ama gozumu kin burumustu merhamet edesim gelmezdi yanımda ölse su vermem derdim.Ise basladiktan sonra umursamamaya basladim dusuncelerim degisti nefret edecek kadar vaktim yok diyorum gorunce selam veriyorum o kadar resmen nötrlestim hissizlestim ona karsi yanimda ölüyorum dese suyunu verir cekilirim ne ağlarım onun icin ne gülerim öyle yani..Düşünmeye vaktin kalmayınca umursamıyorsun evde dura dura ben benlikten cikmistim

Diyelim ki ben biriyle sıkıntı yaşıyorum, beni her yerden engellese, bozulmak yerine, benimle uğraşmamak için engelledi, demek ki beni takıyor ve benden rahatsız oluyor diye düşünürüm, umursamıyor değil, umursamamaya çalışıyor diye yorumlarım, ama engellemek yerine, varlığım orta yerde, gözünün önünde durduğu halde bakmıyorsa, görmüyorsa umursamıyor derim, misal WhatsApp dan durum paylaşırım, açıp bakmaz bence budur umursamazlık.

Back
X