bir insanlık sorgulaması ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen görüşme eşim isterse kendi gitsin, istemezse de zorlama. Çocukla ilgili de evine sokma, evlerine gitme, dışarda görsünler isterlerse. Hamilesin, bunları tekrar hatırlayıp kendini yıpratma, derdini yenileme. Başka güzel şeyler düşün güzel şeylere odaklan. Ne halt ederlerse etsinler. Eşin de bundan sonra kimseye zırnık koklatmasın öncesinde giden gitmiş geri gelmediği gibi yapmasaydın derler.
cocugu gösterme gibi bir durum yok ztn .
şuana kadar nasılım diye merak etmeden , düşük tehlikem varken hayallerini anlatacaklarına şimdi arayıp nasılsın diyebilirlerdi.

eşime de dedim görüşmek isterse görüşsün. ama cocugumu aslaögöremezler . onların insansızlıkları cocuguma
bulaşamaz
 
Torun hayali kurmaları bile kabahat olmuş. Ne güzel babaannesi dedesi evladımı düşünüyor diyeceğinize evladımı sahiplendiler diyorsunuz. Tamam eş ailesi sorunlu ama siz de yaranacağım diye cılkını çıkartmışsınız. Eşinizi bile siz götürmüşsünüz çok mu lazımdı barışmaları? Durumu olan anne baba evladına yardım etmeli diye bir şey yok bu arada ister eder ister etmez, bu zorunluluk değil.
evladımı düşünecek bir cümle kursalar sizin gibi düşünürdüm.

karşıma gecmiş. siz şimdi bebek bezi de alırsınız.
benekmarabası da alırsınız.
ama sevmeye gelince önce sizin cıcugunuz sonra bizim cocugumuz derler.

ben tedavi görürken nerdeydiler. kayınpeederim eşimin hastalıgınınduyunca cocuk önemli degil dedi yüzüme bakıp.

şimdi tedavi ile hamile kalınca mı cocuk önemli oldu. hayalleri oldu cocuk.
ikinci ogluna nasıl ayrımcılık yapıyorsa onun evlenip cocuk yapmasını beklesin torum sevmek için.
bizi köpek gibi evinden atıp bir de eşyamızın olmasını bildigi halde anahtarımdegiştirip eşyamızı sonradan almamızı saglamıcaktı.
onun evini kacırmadık
 
Niye aileyle görüşmek için bu kadar çabaladınız ki?
Hiç gerek yokmuş.
Allah katında birine zarar verir, kalp kırar, hak yerseniz suçlu olursunuz, sizinle görüşmek istemeyen insanların ayağına gitmenizin eşinizi götürmeye çalışmanızın bir anlamı yok.
Evlat olarak, ister gider ister gitmezdi eşiniz, mani olmadıktan sonra sizden çıkar sorumluluğu.
Aileyi gündeminizden çıkarın, bebeğiniz doğacak yakında ona odaklanın.
Bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur kabul edip kendi hayatınıza bakmanız lazım.
 
Son düzenleme:
Sizde devamli eş ailesini dürtüp dürtüp durmuşsunuz. Eş ailesine daha az sinir olacagim neredeyse. 😁😁

Kadin arayip cocukla ilgili hayalini konuşmuş sizinle begenmemişsiniz bunu dert edinip kocanizi yollamişsiniz, daha sonra aramayinca haftalari sayiyorsunuz kac haftadir aramadilar biktim niye aramiyorlar filan.

Kusura bakmayin ama sizde çekilecek gibi degilsiniz. Herkes sizin istediginiz zamanlarda arayip, istedigimiz cumleler mi konusacak yahu.

Begenmiyorsan konuşma, konusunca begenmiyorsun, konusmayinca begenmiyorsun bu ne...
dogru 10 kişiden biri böyle söyler 🤪 sende cekilecek gibi degilsin canm
 
Ben tane tane konuyu anlatmak istiyorum çünkü içimi birilerine dökmeye ihtiyacım var.
4 yıl önce eşimle severek kısa sürede evlendik. tanışmamızın üstünden 1 yıl geçtiginde evlendik. ikimizde güzel yerlerde çalışan durumu iyi olan insanlarız. ben çalışırken başka şehirdeydim evlenince hem memleketime hem de eşimin ailesinin yaşadıgı sehirde yasamaya çalışmaya başladık.eşim hep memleketimizdeydi.

başlarda eşimin ailesi ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım. ta ki dügünümüze artık böyle 2-3 hafta kalana kadar.
Eşimin ailesi 2 cocuguna da ev düşünmüş. ama evin kredisi devam ediyordu ve eşimin babasının üstüneydi. beni istemeye geldiklerinde böyle dedi babam da bizim için fark etmez benim damadım illa güzel yerde calışmak zorunda degil. sadece namazını kılsın kılmıyorsa da o yöne meyilli olsun haram lokma getirmesin dedi. biz ev istemiyoruz dedi
bunlar ısrarla o evde oturmamızı böyle karar verdiklerini ve yapacaklarının sadece düğünde takı takmak oldugunu gerisini ogullarının yapacagını söyledi . babamda kız tarafı ne yaprsa hepsini yaparız ekstradan beyaz aiesya da alırız dedi.

benim eşim ailesiyle yasadıgı için ve zamanında hic birikim yapmadıgı için düğün eşyalarını gelinligi filan birlikte aldık bizde bende birikmiş vardı. ben ekstradan mutfak eşyası elektrikli ev aletlerimsüpürge ütü herseyi aldım. babamda yatak odası takımı camasır makinesi filan aldı. böylelikle biz eşimle borca girdik baya. evimizde bizim olacagı için herseyi eve göre aldık.

buraya kadar sıkıntı yok.
düğünden bir gün sonra eşim ailesi 4 milyar harcamış düğün günü neye harcandı inanın bilmiyorum o kadar para , halasından borc almışlar o borcu bizim üzerimize takılan nakitlerden ödeyeceklermiş eşim ve babası böyle konuşmuş. bana fikrimi soran yok. ve bu olay öncesinden de dügün gününden bir güm önce babası bana iş yerimden yüklü nir ikramiye yattı cocuklar ihrtiyacınız olursa söyleyin demişti. 2 günde birden ne degişti .
o an düğünüm ertesğ günü balayına cıkıcaz bu arada balayını ben ayarlamıştım . 3800 e falan
kızdım eşime bana sormdan böyle karar veremezsin bunlar ikimizin takısı .ama tatsızlık olmasın diye balayına gitmedenmgittik verdik parayı halasıgile

sonra hersey yolunda geldik balayından haftada bir eşimin ailesine gidiyorız. kv im rüyalarında eşimi gördügünü uyanınca hasretinden agladıgını söylüyor.ben gene ses etmiyorum
ardından 3 ay gecti biz eşimle 3 ay bıyunca borclarımızı ödedik .
o ara eşimin arabası vardı kendi aldıgı ama zamanında anneannesinden borc alarak almış onu da bilmiyordım. anneannesi borcunu istiyormış.
babası bize söyledi altınları satıp borcı ödememizi istediler. bende olmaz dedim arabayı sat borcunu öde kalan parayla da ufak tefek borclarımızı öderiz.
zaten araba bekar zamanından kaldı diye sürekli arabayı bizden istiyorlardı. daha 2 haftalık evliyken bile istediler. onda da borc varmış ondan öyle yapıyorlarmış. bu sürecte ben eşime kızdım ztn ailesinden daha cok onun sucu var. benden bunları gizledigi için.

neyse arabayı da sattık oh kafa rahat etti en azından bizden bişi istemiyorlar kafamıza göre takılıyorız.

sonra bunların durumu yokmuş . ki kv im dügünümden önce bir odaya 4 milyarlık perde yaptırdı. ve salon takımı aldı kendine . dügündn sınra onlara verilen takılarla bielzik yapmış kendine.
kurban kesmeyeceklermıs. bizde kesecektik . ben ztn eti sevmem yapmasını da bilmem. kurban sabahı keser kesmez onlara gittik kurban etleiryle cogunu bıraktık birlşkte yeriz diye.

bunun üzerine kv im kurban da hastalandı tansiyonları düştü hastaneye götürdük eşimle ben. kp ve kaynım gelmedi . özel hastanede herseyimyaptırdık.

ertesi gün benim ailemin yanına gittik. dönüş yolunca kv eşimi arayıp senin düm annenin tansiyonu düştü sen nedne beni aramadın bugün sabah sen git eşinin annenin babasına anne baba de dedi .

ve olaydan sonra biz evde yokken evimizin kapı eşigine gönderdigimiz kurban etlerini ve hastanede ödedigimiz para miktarını koyup kaynım gitmiş.

bu olayın üzerine ben ameliyat oldum benim ameliyatıma gelmedi aramadı bile.

sonra neyse iyileştim ben eşimi yine onlra götürdüm borclarımız bitti diye babası ben bu evin kredisini ödüyorum bana her ay para yardımı yapım yoksa evimden cıkın dedi.

ben cıkmayalım ipler tamamen kopar flaan dedim ama meger haberim yokmuş bizim adama babası ztn kac aydır diyormış bana yardımcı olmayacaksanız cıkın evimden.

babamın yanında babası sey demiş . benim asabımı bozmasınlar , evimden cıkarırım onları satarım parasını yerim. ben bunu duyunca artık cıkalım dedim.
neyse biz ev tuttuk tasındık evin içinde azıcık esyamız vardı. ertesi gün onalrı da alıp anahtarı verecekti eşim. kaynım gelmiş kapının anahtarını cilingir ile degiştirip gitmiş.

ardından bi süre görüşmedik 1 yıl kadar .
eşimi annesi dogum günü için aradı . ben istedim telefonu akşam size gelecegiz anne dedim. eşimi akşamına götürdüm. barıştık. eşimin askeew gitcegini söyledik.

hersey normal telefonla seviyeli şekilde görüşüyorduk. eşimin askere gidecegi zamanı biliyorlardı. askere gitmeden önce 1 gün önce eşimin annesi ve kardeşi gldi. babası gelmedi. neymiş işe gitmiş.
olur mu öyle sey o zaman biz akşam siz gidince ugrarız dedim.o gün eşim artık dedi gitmicem benn babama napmışım askere gidiyorım gelmiyor falan akşam gitmedik.
ertesi gün oldu eşim askere gidecek sabah annesi aradı bagırmış dün bekledik baban siz geleceksniz diye dondurma aldı gelmediniz.

sonra neyse ben yine bişi demedim. asker ugurluyoruz otogarda eşimin arkadasları var. benim annem babam var.
eşimin sadece annesi geldi. kardesi bile gelmedi.

6 ay eşim askerdeyken . ne eşimi ne beni aramadı ailesi. ben o sürecte hep calıştım. tabi bunlar olurken de psikolojimi bozdukları için tedavi flaan gördüm ilaçla.
neyse eşim askerden geldi .biz yine konuşmadık. bu süre sonunda eşimde bende calıştıgımız için ev ve araba aldık.
benim annem babamda bu sürecte bir kere dünürlerini arayıp dünür neden böyle yapıyorsunuz demedi.
ama hep yanımızda oldılar ev alırken babam 25 milyar kredi cekti bizim için.

hersey yolundaydı biz onlarsız mıtlı mesut yasıyorduk ki. eşimin kanser oldugunu ögrendik.
cocuk olup olmayacagını etkileyecek bi kanser türü ve ben yıkıldım.
cnkü bu zamana kadar bunları yasadık diye cocuk istemedim. o hep istedi.

neyse ben yine dedim ölüm kalım var annenlere ara söyle. neyse söyledik eşim ameliyat oldu bin şükür iyi huylumyayılım olmayan türmüş.
ama bizim normal sartlardan cocuk sahibi olamayacagımız ortaya cıktı.

bunu ailesi de benim ailemde biliyordu. neyse biz onun ailesine söylemeden eşim iyileşince hemen tedavi gördük.

allahıma şükğrler olsun ilk denemede nasip oldu. 7nci haftadan beri kanamalarım oldu annemlerde hep yattım . annem baktı . ailesine de söylemeyecektim daha eşim dedi işe gitmiyorsun ortak tanıdıklardan duyarlar . biz söyleyelim 9 haftaşıkkrn söyledik.
ama dedik de riskli yatıyorım düşük tehlikesi var . tedaviyle oldu. her gün igne vurulıyorum allahtan hersey beklicez diye.

kv im beni arayıp işte seni de öpuyorum bebegi de . işte baban hayal kuruyor büyünce siz dügüne gidince bizde kalır . biz bakarız ona . önce sizin cocugınız sonra bizim cocugımız falan dedi.

ben daha cocugum ile ilgili hayal kurmuyordum. ilk 3 ay riskliydi ztn tüp bebek.
neyse ben gene ssabır. agzımı acmadım

sonra detaylımultrasomda sıkıntı cıktı . eşim ailesine anlattımpahalı bi test var onu yaptırcaz aldırmayı düşünmüyrz ama kendimizi hazırlamak istiyorız diye. annesi babası 2-3 h
fta boyunca bizi hic aramadı.
oglum kızım tedaviyi nasıl uaptınız onca borc ödüyorsunuz o test için paranız var mı demediler.

annemlere söyledik annemlere parayı biz verelim yaptırın dediler. korkmasınlar diye söylemedik aslında biz kan testini yollamıştık bile

neyse o da iyi geldi . cok şükür.
ama arayan soran yok.
son zamanda eşim bir kere konuşmaya gitti . bak bunları bunlaromyapıyorsunuz eşim üzülüyor artık kendinize gelin demeye .
o konuşmada iyi geçmiş . annesi babası suclımoldugını kabul etmiş dikkt edicez tabi sizin evladınız falan.

ama bunun üzerinden 4 hafta geçti . ne beni ne onu arıyorlar. bende artık bıktım. eşime dedim hep sen konu olunca götürdüm.
benim için aile kavramı önemlydi hep gecinmeye calıştım. ama artık bitti.
35 haftadayım belki dogurdım neden aramıyorlar yani dedim.

ben hep yaranmaya calıştım hiç bisey söylemedim.eşim de ilk evlendigimiz zamanlarda sucluydı benden sürekli bişeyler gizledigi icin ama artık ona da suc bulmuyorum

bundan sonra tamamen bitti dedim eşime.
eşim bende istemiyorum onların yükünü taşımayı dedi. bu saatten sınra ne dogumumu haber etmeyi ne cocugumu göstermeyi düşünüyorım.
allah katında ve vicdanen cok rahatım.
sadece sunu merak ediyorum .
neden?
bir insan neden bunları düşünür ve yapar söyler .
etrafınzda böyle insanlar var mı? siz buna benzer seyler yasadınız mı.
hamile halimle içimi dökmek istedim
Yani böyle herşeyi birlikte alan ailelerde genelde gelirede ortak kullanma gibi bir beklenti oluyor...evet başlarda eşin senden birçok şey gizlediği için ailesiyle daha önce yapmış olduğu düzen veya anlaşmaya uyulmamış gibi olmuş..yani ben nekadar yanlış bulsamda bu tür paslaşmayı..onlar o düzende illerliyormuş ve eşinizin ailesi bu yüzden kendilerini haklı görüyorlar. Şu anki durumda ise maddi yardım gerekebilir konularda kaçıyorlar gibi geliyor anlatığınız örneklerde...bence en güzel tavır beklentisiz olun..nadir görüşün mesafeli görüşün en güzeli budur. Yani niye aramıyorlar diye bir beklentiye giriyorsunuzki??
 
Niye aileyle görüşmek için bu kadar çabaladınız ki?
Hiç gerek yokmuş.
Allha katında birine zarar verir, kalp kırar, hak yerseniz suçlu olursunuz, sizinle görüşmek istemeyen insanların ayağına gitmenizin eşinizi götürmeye çalışmanızın bir anlamı yok.
Evlat olarak, ister gider ister gitmezdi eşiniz, mani olmadıktan sonra sizden çıkar sorumluluğu.
Aileyi gündeminizden çıkarın, bebeğiniz doğacak yakında ona odaklanın.
Nazır şeyler olmuyorsa olmuyordur kabul edip kendi hayatınıza bakmanızı lazım.
cok güzel yazmışsınız
ben de kihaddinen fazla düşünmek.
şuan annem hala sıkıştırıyor mesela ara gelsin birlikte şunu yapın bununyapın
dedim o iş bitti artık merak eden arardı.

bundan sonra zaten son kararımı verdim. buradaki amacım iç dökmekti.

cogu arkadas anladı ztn :) arada 2-3 degişik cıksada
 
Yani böyle herşeyi birlikte alan ailelerde genelde gelirede ortak kullanma gibi bir beklenti oluyor...evet başlarda eşin senden birçok şey gizlediği için ailesiyle daha önce yapmış olduğu düzen veya anlaşmaya uyulmamış gibi olmuş..yani ben nekadar yanlış bulsamda bu tür paslaşmayı..onlar o düzende illerliyormuş ve eşinizin ailesi bu yüzden kendilerini haklı görüyorlar. Şu anki durumda ise maddi yardım gerekebilir konularda kaçıyorlar gibi geliyor anlatığınız örneklerde...bence en güzel tavır beklentisiz olun..nadir görüşün mesafeli görüşün en güzeli budur. Yani niye aramıyorlar diye bir beklentiye giriyorsunuzki??
niye aramıyorlar diye neyin tribimdeler bunu anlamıyorım.
beklentim yok.
yeni evliyken maaşımı onlara vermemi beklediler ztn .
onlar evlenmeden eşimle herseyi ortak yapmış olabilirler. evlemeden önce benden böyle bi beklentileri olacagını söyleseler di maaşımın kendime ait ve eşimle ayrı bi bütcem olacagını anlatırdım.
eşim en başında yeni evlilik zamanlarımızda suclu.
 
niye aramıyorlar diye neyin tribimdeler bunu anlamıyorım.
beklentim yok.
yeni evliyken maaşımı onlara vermemi beklediler ztn .
onlar evlenmeden eşimle herseyi ortak yapmış olabilirler. evlemeden önce benden böyle bi beklentileri olacagını söyleseler di maaşımın kendime ait ve eşimle ayrı bi bütcem olacagını anlatırdım.
eşim en başında yeni evlilik zamanlarımızda suclu.
burada senin anlatacağın pek önemli değil gibime geldi..sorunları oğullarıyla..onunla konuşmuşlar zaten neyin nasıl olacağını..oğullarıda buna uymayınca trip yapmışlar..uzak olun tatlı görüşün..herşey zamanla unutulur
 
bu ısrarla görüşme meselesi. bu olanalrın hepsi yaklaşık 4 yıl içinde oldu.
ben eşimin bi yanının eksik kalmasını hiç istemedim.
o ailesinin yanına gittiginde rahat oturan , rahat aohbet eden biri degil zaten.
kendi ailem yanında daha mutlu.

kopuş noktam . torunlarını düşünmeleri degil.
torunlarını kendi cocuklaro gibi sahiplenmeleri ve benim düşük tehlikem oldguunu bildikleri an da cocukla ilgili ben hayal kurmazken korkudan onların hayal kurup bunu dikte etmeye calışmaları.

ha ektradan erkek oldgunu ögrenince.
kv e ne cekmişsin . ben hep erkek istedim hiç kız istemedim gibi cümlelerle erkek evladını kendince yüceltmesi bunun yorumunu yapması.

bunlara falan sustum hep. ama torunu olacak insan bunu sevgi ile karsılayacak insan bir kere olsun gelinini arayıp nasılsın ? dogurdun mu ? zaman az kaldı ? bir seye ihtiyacım var mı ? herseyi gectim na sıl sın diyebilirdi .

yaşattıkları seylerimyasatmamış gibi cocugu ona emanet edecegimi nasıl düşünür?
bu insan kendi oglu askerdeyken oglunu 6 ay aramamış. beni zaten düşünmez . bn buna nasıl cocuk emanet edeyim.
 
burada senin anlatacağın pek önemli değil gibime geldi..sorunları oğullarıyla..onunla konuşmuşlar zaten neyin nasıl olacağını..oğullarıda buna uymayınca trip yapmışlar..uzak olun tatlı görüşün..herşey zamanla unutulur
neye uymamış?her seye ıyduk ya .
dügünden sonra ogluna demişler takılardan borc ödücez verdik.
arabanın borcu var öde . arabayı satıp ödedik.
zamanla unutulacak olsa her yıl bi olay cıkarmazlardı ya.
bemde artık kendi cekirdek ailemle huzurlu olmak istiyorum.sürekli hayatıma karışılıp bişeylerin dikte edilmesini istemiyırum
 
ayy sürekli bi yaranma çabası
Valla bunalfım okurken
aynen ama yaranamadım :) beceremedim bi yaranmayı .
bu kadar yaptıgım seye ragmen beş kurış atmadılsr önüme😂😂😂

insanlık yapmak yaranmak oldu . anlamayana insanlık yapmya gerek yok.

şimdi de herkes cocugumu göstermicem diye linçleyebilir😂😂sikinti yok
 
aynen ama yaranamadım :) beceremedim bi yaranmayı .
bu kadar yaptıgım seye ragmen beş kurış atmadılsr önüme😂😂😂

insanlık yapmak yaranmak oldu . anlamayana insanlık yapmya gerek yok.

şimdi de herkes cocugumu göstermicem diye linçleyebilir😂😂sikinti yok
İster göster ister gösterme
Çocuk sizin kayınaile sizin

Sizinki insanlığın biraz ötesi olmuş valla
İnsanlar hiçbi zaman iki güler yüz bile göstermemişler
Ama illa insanlık yapacağım derdindesiniz
Noldu yaptınız yaptınız da?
Keyif yapmanoz gereken günleri kayınaileye bilenerek geçiriyorsunuz
 
İster göster ister gösterme
Çocuk sizin kayınaile sizin

Sizinki insanlığın biraz ötesi olmuş valla
İnsanlar hiçbi zaman iki güler yüz bile göstermemişler
Ama illa insanlık yapacağım derdindesiniz
Noldu yaptınız yaptınız da?
Keyif yapmanoz gereken günleri kayınaileye bilenerek geçiriyorsunuz
keyif mi :) hamileligin ilerleyen zamanında keyfi görürsün :)

diyorum ya benim mesajım acık . kimseye dogru mu yapıyorım demşyorum.
yaptıgım enayiliklerin farkındayım.
ama cok şükür eşim yanımda .
 
bu ısrarla görüşme meselesi. bu olanalrın hepsi yaklaşık 4 yıl içinde oldu.
ben eşimin bi yanının eksik kalmasını hiç istemedim.
o ailesinin yanına gittiginde rahat oturan , rahat aohbet eden biri degil zaten.
kendi ailem yanında daha mutlu.

kopuş noktam . torunlarını düşünmeleri degil.
torunlarını kendi cocuklaro gibi sahiplenmeleri ve benim düşük tehlikem oldguunu bildikleri an da cocukla ilgili ben hayal kurmazken korkudan onların hayal kurup bunu dikte etmeye calışmaları.

ha ektradan erkek oldgunu ögrenince.
kv e ne cekmişsin . ben hep erkek istedim hiç kız istemedim gibi cümlelerle erkek evladını kendince yüceltmesi bunun yorumunu yapması.

bunlara falan sustum hep. ama torunu olacak insan bunu sevgi ile karsılayacak insan bir kere olsun gelinini arayıp nasılsın ? dogurdun mu ? zaman az kaldı ? bir seye ihtiyacım var mı ? herseyi gectim na sıl sın diyebilirdi .

yaşattıkları seylerimyasatmamış gibi cocugu ona emanet edecegimi nasıl düşünür?
bu insan kendi oglu askerdeyken oglunu 6 ay aramamış. beni zaten düşünmez . bn buna nasıl cocuk emanet edeyim.
Sorularınızin cevabını kendiniz vermişsiniz aslında, oğlunu askerdeyken 6 ay aramayan sizi niye arasın?
Oğlunu merak etmeyen, torununu neden merak etsin?

Ayrıca şunu yazmadan geçemeyeceğim konunuzda bana garip gelen şeylerden biri de eşinizin kanser olduğunu öğrendiğinizde, aklınıza hemen çocuğunuz olup olmayacağı gelip onun için üzülmeniz oldu. Kanser oldukça ciddi, ölümle sonuçlanabilen bir hastalık, insanın gözü çocuk nasıl görür o sırada? Babasının çocuk önemli değil lafına takılmışsınız ama evet eşinizin canı söz konusuyken çocuğunuzun olup olmamasınin bir anlamı yok o esnada.
 
Son düzenleme:
yo yarıstırabiliriz .siz her süreci keyifli sanıyorsanız :KK66:

hamilelikle ilgili yorum yaparsanız karsılıgını bulursınuz efenim.
iyi forumlar...
Mutlaka zorluğu var
Malum ikimiz de hamileyiz
Ama sonunda evladıma kavuşacak olmak beni motive ediyor valla
Zorluklar bile keyif geliyor bir açıdan

Hamilelikte bilirkişi sizsiniz sanırım
İzniniz varsa ben keyif almaya devam edeceğim ✌
 
Sorularınızin cevabını kendiniz vermişsiniz aslında, oğlunuz askerdeyken 6 ay aramayan sizi niye arasın?
Oğlunu merak etmeyen, torununu neden merak etsin?

Ayrıca şunu yazmadan geçemeyeceğim konunuzda bana garip gelen şeylerden biri de eşinizin kanser olduğunu öğrendiğinizde, aklınıza hemen çocuğunuz olup olmayacağı gelip onun için üzülmeniz oldu. Kanser oldukça ciddi, ölümle sonuçlanabilen bir hastalık, insanın gözü çocuk nasıl görür o sırada? Babasının çocuk önemli değil lafına takılmışsınız ama evet eşinizin canı söz konusuyken çocuğunuzun olup olmamasınin bir anlamı yok o esnada.
o konu şöyle tabi ki öncelikli olarak eşimin saglıgını düşündüm ki cocuk tedavimiz eşimin hastalıgının tedavi edilmesinin ardından oldu.
eşim testis kanseriydi . o olayla sarsıldık.
babası eşim iyileştikten sonra cocuk önemli degil dedi.
bu yorumu yapması hoş olmadı cünkü biz cocugımuz olması için ameliyat olmadan farklı prosödürler uyguladık olması için.
yani evet iyileşebilirdi ama kendi doktıru cocugunuz yoksa bunun için sperm dondırma cart vurt yapın dedi mesela
.
bizim kp önemli degil size cocık olmasa da olur dedi.
ben ilk ögrenince tabi ki eşimin saglıgını düşündüm . ama yıllardır bu huzursuzluk sebbeiyle eşim cocuk istemesine ragmen bir kere bile olsun cocuk düşünmemem sebebiyle yıkıldım.

yani dedim ki benim yüzümden cocugumuzda olmadı . istemedim ben cocugu ve bunlarınyasıyorız

demesini beklerdim oglum iyileş öncelik senin sahlıgın allah nasip ederse tüm ne gerekiyorsa yaparsınız cocugunuzda olur . böyle acıklayayom
 
Mutlaka zorluğu var
Malum ikimiz de hamileyiz
Ama sonunda evladıma kavuşacak olmak beni motive ediyor valla
Zorluklar bile keyif geliyor bir açıdan

Hamilelikte bilirkişi sizsiniz sanırım
İzniniz varsa ben keyif almaya devam edeceğim ✌
bilir kişi ben degilim .
hamilelik keyif konusunu acan siz oldugunuz için alabilirsiniz ne izni ne münasebet😉
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X