Bir intihar videosu daha: trans bir kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Mehtap Zengin kullanıcı ismiyle açılan Facebook hesabında 4 ocak gecesi bir video paylaşan ve adını ‘Eylül Cansın‘ olarak açıklayan trans kadın şu sıralar en çok konuşulan kişilerden birisi. Kişisel Facebook hesabından intihar videosunu paylaşan Eylül Cansın, 4 Ocak’ı 5 Ocak’a bağlayan gece Boğaz Köprüsü’nden atlayarak intihar etti. Hayatını kaybeden Eylül Cansın‘dan geriye paylaştığı intihar videosu kaldı.

Eylül Cansın intihar videosunda şu açıklamaları yaptı:

“Merhaba. Herkese öpücükler yolluyorum. Bugün benim en güzel günüm. Çok mutluyum ama bugün benim için bir güzel gün daha olacak. Herkese teşekkür ediyorum. Herkesi seviyorum. Bütün insanlar benim arkadaşımdı ama arkadaşım değilmiş. Herkesi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum. Ben artık yapamıyorum. Bunu öğrendim. Herkesin istediği şeyi yapıyorum. Ben 1992 doğumluyum. Şuan 24 yaşımda olmam lazım ve 24 yaşımda hayatımı sonlandırıyorum. Yapamadım çünkü insanlar bana izin vermedi. Çalışamadım, bir şeyler yapmak istedim ama yapamadım. Bana çok engel oldular, beni çok mağdur ettiler. Herkesi Allah ile başbaşa bırakıyorum ve şuan Boğaz Köprüsü’ne doğru gidiyorum. Yarın gazetelerin 3. veya 4. sayfalarında benim adımı duyacaksınız. Hepinizi öpüyorum, Allah’a emanet olun. Anne tek isteğim benim evimde küçük bir köpeğim var. Onu senin alacağını çok iyi bakacağını biliyorum. Anne, onu sana emanet ediyorum. Ona her baktığında sadece beni hatırla ve hiç kimseye verme.

Allah’a emanet olun. Hepinizi öpüyorum. Benim adım Eylül Cansın ve bu son videom, son haykırışım olacak. Benim günahıma giren insanları Allah’a havale ediyorum.”

http://www.netgazetesi.net/eylul-cansin-oldu-mu-eylul-cansin-kimdir.html

Aslında bu video akımı zannedildiğinden daha popüler oldu.
Arada patlak vermese de birçok video gördüm.
Böyle olacağını öngörmüştük zaten, viral bir şekilde yayılıyor ve bu beni endişelendiriyor.
Şahsın kendisine gelirsek kimse cinsel tercihi yüzünden intihar etmeyi düşünecek kadar aşağılanmamalı.
Dinlerken çok üzüldüm.

Sarhoş...Çok yazık olmuş ya,belli ki tutunmaya çalışmış hayata ama yapamamış.Kim bilir neler yaşadı.Bu intihar videoları şey gibi,hani biri önünüzde kusarsa sizin de mideniz bulanır ya öyle bişey.Normal insanı pek etkilemez ama intihara meyilli insanları tetikliyor.

Cok guzelmissin cinsel hercih senin elinde olan bisey degil ki rabbim hic kimseyi dogru yoldan saptirmasin…
Amin.. .

Of ya cok uzuldum. Resmen bir insani intihara surukleyen yine diger insanlar
Farkli olana saygi

gencecik insan ne yazıkki kulaklığım olmadığı için burada sesi dinleyemedim izlemem bile yetti

Normal insanlarda kayıp ediyor ,başaramıyor
torpil,kayırmacılık her yerde kayıp eden var ama bazıların sonu bile,bile acı oluyor

aslında cinsiyetlerini değiştirdikten sonra çok mağdur olan var ve mesleğini yapamayanlar var , depresyonda olup intihar etmiş , dışarıda ki sahte dostlara fazla güvenmemek gerek çoğu sahte

Çok acı ya. Annesi mahvolmuştur izleyince. Kim bilir ne zorluklar çekti. Allah taksiratını affetsin

Sanki gerçek hayatta varoluşlarını topluma kabul ettiremedikleri için ölüm videolarıyla 'Ben de varım. Ben de buyum.' deyip kendilerini son bir hamleyle fark ettirmek istiyor gibiler. Görünmek, çaresizliklerini gösterebilmek, anlaşılabilmek için başvurulacak son yol..

Cok icmis, cok sarhos olmus ve belki de bu sekilde cesaret edebilmis belli ki cok cabalamis tutunmak icin, cok deneyip yanilmis.. Rabbim taksiratini affetsin icim ciz etti izlerken cok uzuldum..

24 yaşında gencecik bir insan, çalışamamış, tercihi yüzünden itilip kakılmış vicdan yoksunları tarafından, ölüme giderken bile köpeğini düşünüp, annesine emanet ediyor ve Allaha emanet olun , hepinizi çok seviyorum diyebiliyor.
Facebookta izledim , izlemez olaydım ben bu videoyu, kahroldum resmen.
Birazcık saygı göstermek, insanca muamele etmek çok mu zor bu insanlara.
Yazık günah.
İnsanlık öldü diyoruz ya gerçekten ölmüş.
Gencecik bir can tutunamadı, gitti bu dünyadan. Allah rahmet eylesin.

Allah kimseyi bu duruma getirmesin..insanlar kimseyi oldugu gibi kabul etmiyor o boyle yasamak istemiş kotu davranarak asaglayarak kimsenin eline birsey gecmez ama insanlar anlayamadı bunu bir turlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…