Bir kadın 30 yaşından sonra istediği gibi bir evlilik yapabilir mi?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Erkekler kendilerinden yaşça küçük kızlara bakıyorlar. 30 yaş onlar için yaşlı sayılıyor. Ben de 30 yaşımı geçmiş bir bayanım. Sizce bu yaştan sonra evlenmem zor mu olur. Kafama göre birini bulmak, kriterlerime göre. Ne dersiniz hiç umut yok mu? Ya da 30 undan sonra çok iyi evlilikler yapanınız var mı? Yaptıysanız eşleriniz kaç yaşındaydı?

30 yaş erkek ve 30 yaş kadın zor anlaşır. Erkeklerin olgunlaşma mevzusu malum. Biraz daha büyük olabilir yani karşı taraf sizden.
Tabii ki size uygun, sevip, aşık olacağınız birisi çıkacaktır. Bir tanıdığım 30 yaşında ve 2 kızı ile aşık olup evlendi. Eşi de 2 - 3 yaş kadar büyüktü ve hiç evlenmemişti. 4 senedir de gayet mutlular. Hayatın ne zaman ne getireceği belli olmaz. :)

Güzel bir konuya parmak basmışsınız, evet doğru 30 yaş ve üstü erkekler için kart sayılır çünkü o erkekciklerin aklına kadın deyince cinsellik gelir, bir de beyefendiler vardır, onlar özellikle 30 yaşlarındaki hanımlarla olmak isterler çünkü bir ilişkinin cinsellikten daha çok şey olduğunu bilirler, candır onlar sahip çıkalım :)

hiç de geç bir yaş değil 30 aşık da olursunuz güzel beyefendi adam da bulursunuz evlenecek. 40 45 yaşında olup 20 yaşında bir kızla evlenicem diye dolaşan adamlardan hayır gelmez onları zaten elemiş oluyorsun daha iyi bu yüzden yaşın :) gez toz bolca kitap oku kafa dengi bir hayat arkadaşı bulursun böyle bir umutsuzluğa girmek için fazla genç 30 yaş keyfini çıkar hayatının <3

Niye yapamayasın canım benim arkadasım 33 yaşında 2 çocukla hiç evlenmemiş 30 yasinda biriyle evlendi..su anlik gayet mutlular maasallah

ben erken evlendim ama cok yakin bi arkadasim 30 undan sonra ne ozellik istediyse hepsine sahip olan bi adamla evlendi cok seviyo cok mutlu ve bi kizlari var

hala der Allah'tan ne istediysem var esimde diye şaşırır da, cok aglamisti evlenemicem kimse beni sevmicek mutlu bi yuvam oicak bebegimle aramda cok yas farki olcak diye, evlenir evlenmez de hamile kalmisti
yani olmaz diye bisey yok bence hayatta darısı basiniza

Ben varim:) 32 yasinda evlendim. ( toplum baskisi mecbur kaldik yoksa birlikte yasiyorduk zaten) ama su cinsellik meselesine katilamiycam cunku kadinligimi 30larimda anladim diyebilirim:) degme genc kizlari cebimden cikaririm:))) bu biraz erkegin doygunluk seviyesiyle alakali. Cevremizde ona buna yavsayan ve surekli bir aclik yasiyan erkek cok ve bunlar hep av pesinde ve 30 yasindaki bir kadini kaldiramaz. Bebek avutmak daha zevkli gelir onlara. Ama doymus bir erkek elindekinin degerini kiymetini bilir cunku gezmis tozmus aramis da bulmustur bence:) kocami evden ben zorla gonderirim arkadaslariyla aleme cunku ooooof gene geyik muhabbeti bunaltcaklar beni diye aglar. Ama kiminin kocasi da eve girmez cunku zamanina baba evinde vs icinde kalmistir. Bunlar hep doygunluk ve aclik meselesi. karsiniza doymus biri cikar umarim:)

Çevreye göre değişir bence. Ben daha 30'lara gelmedim bile. Evde kalmış gözüyle bakıyor herkes, başta ailem, akrabalar artık evlenemez diyorlar. Çünkü çevre böyle millet 17 yaşında evleniyor, falan filan. Ben evliliğe çok sıcak bakmadığım için böyle bir fırsatım olmasına rağmen evlenmedim ama çevremdeki bu bakış açısında da artık evlenemem düşüncesi oluştu. Yaş geçti falan, genç kızlık bitti. Böyle işler nasip birde çok açık gördüm. Ama inşallah Allah sizin karşınıza istediğiniz gibi birini çıkarır. Bir de benim gördüğüm kadarıyla genç biriyle de evlenebilirsiniz, bu evlilikler daha iyi yürüyor.

32 yaşındayken benden bir yaş büyük olan eşimle evlendim.
Çok küçük evlendim diyorum ben ve bunu çok ciddi söylüyorum.
Çok şükür mutluyum.
Annem 17 yaşımdan beri evde kalır kesin bu gözüyle bakıyordu bana, çaktırmıyordu sözde ama anlıyordum ben.
Biraz dik kafalı, biraz özgür, biraz manyağım diye
Gelenek kafasından çıkarsanız tabi ki bulursunuz istediğiniz gibi birini. Ben hiç o kafada olmadım ve evlenmeyi de zaten istemediğim için gönlüme göre buldum.
Ama eminim ay evde mi kalırım, yok çürür giderim, elalem ne der diye kafaya bir kere takmış olsaydım evlenemezdim.

☺ nasıl yani 35 yaşına 3 ay kalmis olan ben endiselenmeliyim bu konunuz üzerine ☺ yahu takmayın böyle şeyleri yaaa valla evlenmedim hiç ve evlenmicem diye inanin korkmuyorum , evlilik çok matah bişi olsaydı bi çok insan boşanmaz veya bi çok kişi şimdiki aklım olsaydi diye yakinmazdi öyle değilmi

o insan size bir şey katmayacaksa, sadece evlenmek için de evlenilmez ben de 28 yaşındayım, karşıma evet ya bununla bir hayat paylaşabilirim diyebileceğim biri çıkmadı. tamam cinsellik önemli ama sımsıkı sarılabileceğin biri olmadıktan sonra boş geliyor. belki de etrafımdaki insanlardan dolayı soğumuşta olabilirim, aslen fazla kafaya takmamak boş vermek lazım. zaten neyden vazgeçersen karşına o çıkıyor...

29 yasında evlendim 30 a merdiven dsyamıstım eşim 1yas buyuk çok şükür cok mutlu bi evliliğm var bu işin yaşla hiç alakası yok ruhuna kalbıne uygun biriyle evlenmek... rabbim herkese mutlu evlilikler nasıp etsin( birazda herseyi oldugu gibi kabullenmek çok yuksek beklentide olmamak lazım 9

31 yaşında evlendim. Bence insan ne zaman isterse o zaman evlenir. Evliliğe geç kalmak diye bir şey yok bence. Hem 30 ve sonrası yaşlar insanın olgunlaştığı yaşlar. Bu yüzden hiiiç takma kafana. Kim ne zaman isterse o zaman evlenir. İstemeyen de hiç evlenmez. Herkesin mutluluk tanımı farklıdır. Mutlu olmak evli olmaya ya da bekar olmaya bağlı bir olgu değil bence.

insan ne zaman aşık olursa , kafa dengi birini bulursa o zaman evlenir. bu 25 de olur 35 de. evlenmek için evlenilmez, peşi sıra mutsuzluk, huzursuzluk gelir çünkü. 65 yaşına kadar orta yaş sayılıyor artık. hayat uzunluğu, yaşadıklarımız değişiyor günden güne. 30 bir baraj değil rahat olun.

30umdan önce evlenmeyeceğim derdim hep :) şimdi 32 yaşındayım artık bundan sonra olabilir gözüyle bakıyorum
Evlenmek için evlenmekten ziyade, sorumlulukları da acıları da sevinçleri de paylaşabileceğim biriyle evlenmek isterim. 30 yaşında bir erkek tabii ki kendinden birkaç yaş küçüklere bakabilir ama misal 30 yaşındaki bir kadın 35 yaşındaki bir erkekle gayet de uyumlu olabilir. Tabii yaşça küçük de olabilir. Önemli olan "o kişi" olduğunu hissetmek.
Bence insanlar erkeklere sapık, kadınlara da para yiyici olarak bakmadıkları sürece herkes kendine yakışanı bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…