- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Erkekler kendilerinden yaşça küçük kızlara bakıyorlar. 30 yaş onlar için yaşlı sayılıyor. Ben de 30 yaşımı geçmiş bir bayanım. Sizce bu yaştan sonra evlenmem zor mu olur. Kafama göre birini bulmak, kriterlerime göre. Ne dersiniz hiç umut yok mu? Ya da 30 undan sonra çok iyi evlilikler yapanınız var mı? Yaptıysanız eşleriniz kaç yaşındaydı?
Erkekler kendilerinden yaşça küçük kızlara bakıyorlar. 30 yaş onlar için yaşlı sayılıyor. Ben de 30 yaşımı geçmiş bir bayanım. Sizce bu yaştan sonra evlenmem zor mu olur. Kafama göre birini bulmak, kriterlerime göre. Ne dersiniz hiç umut yok mu? Ya da 30 undan sonra çok iyi evlilikler yapanınız var mı? Yaptıysanız eşleriniz kaç yaşındaydı?
Ben varim:) 32 yasinda evlendim. ( toplum baskisi mecbur kaldik yoksa birlikte yasiyorduk zaten) ama su cinsellik meselesine katilamiycam cunku kadinligimi 30larimda anladim diyebilirim:) degme genc kizlari cebimden cikaririm:))) bu biraz erkegin doygunluk seviyesiyle alakali. Cevremizde ona buna yavsayan ve surekli bir aclik yasiyan erkek cok ve bunlar hep av pesinde ve 30 yasindaki bir kadini kaldiramaz. Bebek avutmak daha zevkli gelir onlara. Ama doymus bir erkek elindekinin degerini kiymetini bilir cunku gezmis tozmus aramis da bulmustur bence:) kocami evden ben zorla gonderirim arkadaslariyla aleme cunku ooooof gene geyik muhabbeti bunaltcaklar beni diye aglar. Ama kiminin kocasi da eve girmez cunku zamanina baba evinde vs icinde kalmistir. Bunlar hep doygunluk ve aclik meselesi. karsiniza doymus biri cikar umarim:)Güzel bir konuya parmak basmışsınız, evet doğru 30 yaş ve üstü erkekler için kart sayılır çünkü o erkekciklerin aklına kadın deyince cinsellik gelir, bir de beyefendiler vardır, onlar özellikle 30 yaşlarındaki hanımlarla olmak isterler çünkü bir ilişkinin cinsellikten daha çok şey olduğunu bilirler, candır onlar sahip çıkalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?