Bir kadın 30 yaşından sonra istediği gibi bir evlilik yapabilir mi?

30'lu yaşlarındaki beylerin daha genç kadınlarla evlenmek istediğini söylemenize binaen; bir 20'lik olarak, 30'lu 40'lı amcalarla işim olmaz. 20'lik hanımları buradan, genç beylerle münasebete çağırıyorum. Yüz vermeyin şu kendisi g*tü göbeği salıp, kendinden 10 15 yaş genç kadınları kendine denk gören patates çuvallarına.

Herkesin kismeti vardir biyerlerde bazisi gec, bazisi erken olur.

Yorumlara şoyle bir baktim ve özet cikarttim.
"30 yasindan kucuk kadinlar cinsel objedir, onlarla evlenen erkekler cinsellik icin evlenir ama o kadinlar cinsellikten de anlamaz. 30 yasindan kucuk evlendiyse mutlaka mutsuz evlilik yaparlar. Cinselligi ve kendini tanimazlar. Lanet girsin 30 yas ve alti kadinlaraaa...
Onlarla evlenenlerde zaten boş beleştir."

Eşimle o 20 yasındayken tanıştık, ben 25dim 32 de evlendik gayette evleniliyor yok erkekler olgunlaşmıyor falan muhabbetleri saçma eski kafalı olmayan erkekler kadının yaşına bakmiyor

Valla panpa seni Shakira gördüm
O da 32yken 22lik Pique'ye mesaj atmış sonra olaylar gelişmiş

Bence tam evlenme yasi 30 zaten.

Istekler düşünceler oturmus oluyor.
Akli selim olarak istediğin kisiye daha rahat yoğunlaşildigi icin iliski , evlilik daha uzun sürüyor .
Ne istedigini biliyorsun fikirlerin oturmuş.
Misal 18 yaşında ve simdiki yastaki halinizi düşünün.
Fotoğrafa bile bu ben miyim diyorum ahshs.
Sürekli fikirlerim değişiyordu.

Cevremizi sekillendiren yine biziz. Siz nasil bir insansaniz cevreniz de ona gore sekillenir. Siz kendinizi yas aldikca degeri azalan bir et parcasi olarak goruyorsaniz ona gore muamele gorursunuz, kendinizi bu dusunceye sartlandirmis oldugunuzdan bu dusunceye sahip olmayan erkekleri gormeyeceksiniz, bu bir kisir dongu halinde devam edecek. Size tavsiyem acilen bakis acisinizi duzeltin, hayati nasil algiliyorsak bize oyle gorunur. 30 yasindan sonra da muhtesem bir evlilik yapabilirsiniz, 35 yasindan sonra da, 40 yasindan sonra da. Ayni sekilde rezalet otesi bir evliliginiz de olabilir ama bunlarin yasinizla hicbir ilgisi yok. Yasa bakan bir erkekle hicbir kadin evlenmemeli bana kalirsa zaten, eger bir kisi sadece genc olmanizdan etkileniyorsa daha gencini bulursa sizi birakip gider bu mantiga gore, oyle degil mi? Ayrica genc kisi de mutlaka yaslanacaktir, bu mantiga gore yaslanan butun kadinlarin terk edilmesi gerekiyor, cevrenizde bu durumu mu gozluyorsunuz gercekten? Beraber oldugunuz kisi sizi siz oldugunuz icin sevmeli, gecici olarak sahip olduklarinizdan dolayi degil.

Ne yani 30yasinda bı erkek kendinden küçük kızlarla sadece cinsellik amacli mi birlikte olur? 18yasindaki bı genç kızdan bahsetmiyorum tabii. Ama yazmış oldugunuz bu yorumla misal 26 27 yasindaki kizlari da o genellemeye aliyosunuz. Tüm genellemelerin yanlis
olduğu gibi bana göre bu soyleminiz de yanlış ve ucu bayağı açık. Ayrıca cogu seyde olmamasi gereken cinsiyet ayriminin yasta da olmadığını dusunursek sizin tabirinizle 30uma yaklaşirken kart olacağım.

Son düzenleme:
Yorumlarınız için çom teşekkür ederim. Bu yaş konusunu kafama takmamın nedeni etrafımdakilerin de biraz benimle dalga geçmeye başlaması. İşte emekliliğine az kalmış, ihtiyar filan. Alınınca da şaka yaptık çok alıngansın diyolar. Evlenme düşüncesine girdiğim benimle yaşıt veya bir kaç yaş büyük erkekler de beni reddediyor ve benden yaşça küçük kızlarla görüşüyorlar. Bundan dolayı bunu takmaya başladım kafama.

Ben sadece cocuklarim acisindan daha erken anne olsaydim diyorum bu yasimda buyumus olurkardi rahat ederdim diye.. yoksa ne fark eder? Nasip hersey

Yaşınız gayet normal ama ülkemiz şartları bizleri ümitsizliğe sürüklüyor. Ben 26 yaşımda olmama rağmen bir akrabamız 2 3 yıl sonra 40 45 yaşındakiler dullar seni isteyecek dedi. Bu olumsuz öngürüler olduğu sürece 25 yaşını geçen her genç kızın etekleri tutuşacak. Ama ben sana diyorum ki mutluluklar senin olsun, her şey gönlünce olsun. Kaygıları bir kenara bırak olumlu düşün olumlu olsun.

Ben 34 yaşımda istediğim gibi bir evlilik yaptım çok şükür. Eşim de 38di evlendiğimizde. Herkes yaşın geçiyor bak kimse kalmayacak diyordu hiç de kulak asmadim. Yaşından genç gösteren bakımlı suslu eğlenceli biriyimdir. Bir sürü kriterim vardı. ha hepsi eşimde var mı tabiki yok ama zaten kafamızdakine birebir uyan erkek yok ki. Eğitimi işi ailesi kibarlıgi beyefendiligi. Tip olarak da birbirimizi çok beğendik. Maşallah mutluyuz arada oluyor tabi anlaşmazlık ufak tartışma. Sonra bi kuzenim 42 yaşında hayatınin aşkını buldu. Artık ağır depresyondaydi çevre sürekli ağlatıyodu kizi evde kaldın diye. Ama ne oldu Birgün isyerine gelen birisi onu beğeniyor tanışıyolar hop evlendiler hemen bebek oldu maşallah ikisinin de ilk evliliği. Akrabalarımız hep diyordu artık bu saatten sonra kim gelirse evet diyeceksin yaşlıymis çocukluymus geliri yokmuş demiyceksin diye akıl verdiler. Kocası üst düzey memur yakışıklı hem de yaşıtlar. Herkese guzel bi kapak oldu

Tabiki olur neden olmasin, bende cok kisi taniyorum gec evlenen.
ben bile 25 yasinda evlendim suan hala daha biraz daha gec evlenseydim diyebilirim yani, esim benden 4 yas kücük ve bazen gercekten yorucu oluyor bazi konularda uyusmamiz, evlenmeden önce hic yoktu öyle seyler, evlendikten sonra cikti iste bosuna demiyolar ayni cati altinda olunca hersey bambaska oluyo diye.

30 olsun 40 olsun ne çıkar.
20' de evlenip 30' da ayrilmak yerine belki böylesi daha iyi.

Kendinden buyuklerden hoşlananlar da var günümüzde.

Herkes evli değil sizin gibi elbette aradığını bulamayanlar var ve nasip işi bu.

70 yasinda bile olsaniz umudunuzu koruyun.
Bi gün vardır hayatta ömre bedel.
Bir ömür yasanir bi gün etmez değeri :)

Evet, bir kadinin istedigi gibi bir evlilik yapmasi icin 30+ olmasi sart bence. 33’te evlendigimde (esim de 33’tu) isim, param, yalniz yasama deneyimim, ne istedigimi ve ne istemedigimi net bilecek kadar iliski deneyimim vardi. 20’li yaslar evlenmek icin cok toy zamanlar. Kadinin once kendini, bedenini, dunyayi tanimasi lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…