- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Evreka1800
-
vayy bibim çıtır koca almışsın helal olsun sana mutluluklarEşimle o 20 yasındayken tanıştık, ben 25dim 32 de evlendik gayette evleniliyor yok erkekler olgunlaşmıyor falan muhabbetleri saçma eski kafalı olmayan erkekler kadının yaşına bakmiyor
Eşimle o 20 yasındayken tanıştık, ben 25dim 32 de evlendik gayette evleniliyor yok erkekler olgunlaşmıyor falan muhabbetleri saçma eski kafalı olmayan erkekler kadının yaşına bakmiyor
Sağol canım çıtır seviyorumvayy bibim çıtır koca almışsın helal olsun sana mutluluklar
Valla panpa seni Shakira gördüm
O da 32yken 22lik Pique'ye mesaj atmış sonra olaylar gelişmiş
Güzel bir konuya parmak basmışsınız, evet doğru 30 yaş ve üstü erkekler için kart sayılır çünkü o erkekciklerin aklına kadın deyince cinsellik gelir, bir de beyefendiler vardır, onlar özellikle 30 yaşlarındaki hanımlarla olmak isterler çünkü bir ilişkinin cinsellikten daha çok şey olduğunu bilirler, candır onlar sahip çıkalım :)
Ben 34 yaşımda istediğim gibi bir evlilik yaptım çok şükür. Eşim de 38di evlendiğimizde. Herkes yaşın geçiyor bak kimse kalmayacak diyordu hiç de kulak asmadim. Yaşından genç gösteren bakımlı suslu eğlenceli biriyimdir. Bir sürü kriterim vardı. ha hepsi eşimde var mı tabiki yokErkekler kendilerinden yaşça küçük kızlara bakıyorlar. 30 yaş onlar için yaşlı sayılıyor. Ben de 30 yaşımı geçmiş bir bayanım. Sizce bu yaştan sonra evlenmem zor mu olur. Kafama göre birini bulmak, kriterlerime göre. Ne dersiniz hiç umut yok mu? Ya da 30 undan sonra çok iyi evlilikler yapanınız var mı? Yaptıysanız eşleriniz kaç yaşındaydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?