- 19 Haziran 2018
- 659
- 1.332
- 63
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Hayır ne bakımdanPeki hiç sorun çıkmadı mı?
Herhangi bir bakımdan. Aileler olsun eşiniz olsun. İma etme vszHayır ne bakımdan
Haha sen ben misin acaba32 yaşındayken benden bir yaş büyük olan eşimle evlendim.
Çok küçük evlendim diyorum ben ve bunu çok ciddi söylüyorum.
Çok şükür mutluyum.
Annem 17 yaşımdan beri evde kalır kesin bu gözüyle bakıyordu bana, çaktırmıyordu sözde ama anlıyordum ben.
Biraz dik kafalı, biraz özgür, biraz manyağım diye
Gelenek kafasından çıkarsanız tabi ki bulursunuz istediğiniz gibi birini. Ben hiç o kafada olmadım ve evlenmeyi de zaten istemediğim için gönlüme göre buldum.
Ama eminim ay evde mi kalırım, yok çürür giderim, elalem ne der diye kafaya bir kere takmış olsaydım evlenemezdim.
Haha sen ben misin acaba
Sevgili olmadığınız kişiyle evlenme düşüncesine mi giriyorsunuz. Eğer öyleyse sizin sorununuz zaten yaş değil ilişkiye bakış açınızYorumlarınız için çom teşekkür ederim. Bu yaş konusunu kafama takmamın nedeni etrafımdakilerin de biraz benimle dalga geçmeye başlaması. İşte emekliliğine az kalmış, ihtiyar filan. Alınınca da şaka yaptık çok alıngansın diyolar. Evlenme düşüncesine girdiğim benimle yaşıt veya bir kaç yaş büyük erkekler de beni reddediyor ve benden yaşça küçük kızlarla görüşüyorlar. Bundan dolayı bunu takmaya başladım kafama.
Yorumlarınız için çom teşekkür ederim. Bu yaş konusunu kafama takmamın nedeni etrafımdakilerin de biraz benimle dalga geçmeye başlaması. İşte emekliliğine az kalmış, ihtiyar filan. Alınınca da şaka yaptık çok alıngansın diyolar. Evlenme düşüncesine girdiğim benimle yaşıt veya bir kaç yaş büyük erkekler de beni reddediyor ve benden yaşça küçük kızlarla görüşüyorlar. Bundan dolayı bunu takmaya başladım kafama.
Niye bu kadar kızdınız ki? Doğru, bilemeyiz biz onun evleneceği yaşı ama o da tahmin istememiş bizden. 30’undan sonra düzgün birini bulma ihtimalim düşük mü olur sizce, deneyimleriniz nelerdir minvalinde sormuş. Böyle terslenecek bir durum göremedim ben.Belki bulursun belkide bulamazsın biz nerden bilelim .
Hayat bu
Yaşla ilgisi yok bence
Gençlere daha çık talip oluyor erkekler ama aklı başında yaşına uygun bir kadın arayanda vardır.
Ne bu genç merakı zaten.koskoca adamlar yanında kızı gibi duran kızlar hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?