- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Erkekler kendilerinden yaşça küçük kızlara bakıyorlar. 30 yaş onlar için yaşlı sayılıyor. Ben de 30 yaşımı geçmiş bir bayanım. Sizce bu yaştan sonra evlenmem zor mu olur. Kafama göre birini bulmak, kriterlerime göre. Ne dersiniz hiç umut yok mu? Ya da 30 undan sonra çok iyi evlilikler yapanınız var mı? Yaptıysanız eşleriniz kaç yaşındaydı?
Erkekler kendilerinden yaşça küçük kızlara bakıyorlar. 30 yaş onlar için yaşlı sayılıyor. Ben de 30 yaşımı geçmiş bir bayanım. Sizce bu yaştan sonra evlenmem zor mu olur. Kafama göre birini bulmak, kriterlerime göre. Ne dersiniz hiç umut yok mu? Ya da 30 undan sonra çok iyi evlilikler yapanınız var mı? Yaptıysanız eşleriniz kaç yaşındaydı?
Ben uzun zamandır yalnız yaşıyorum. Liseye geçtiğimde evden ayrıldım. Her işimi kendim yaptım, tüm zorluklarla tek başıma yüzleştim. Bu beni güçlü yaptı evet ama psikolojimi de yıprattı. Sinirli, agresif, tahamülsüz bir insana dönüştüm. Yaşadığım bazı olumsuz olaylardan dolayı da insanlarla arama mesafe koydum. Dışardan soğuk, sert duruyorum. Biraz bundan da kaynaklanıyor belki de. Ama biraz samimi davransam insanlar yapmacık duruyor diyorlarYorumları okumadan yazıyorum.
Bu konuyu kafanıza çok takar, sürekli gündemde tutarsanız, sizin için yorucu, yıpratıcı ilişkiler yaşama ihtimali artar.
Akışına bırakın hayatı.
Kendinize odaklanın.
Okuyun, gezin, sosyalleşin.
Çalışmıyorsanız çalışın işle ilgili kendinizi geliştirin..
Sosyal fobisi olan biri misiniz mesela?
insanlarla iletişim kurmakta sıkıntı çeker misiniz?
ya da çok çabuk samimi olup sınır koymayı zorlaştırır mısınız?
34 yaşındaErkekler kendilerinden yaşça küçük kızlara bakıyorlar. 30 yaş onlar için yaşlı sayılıyor. Ben de 30 yaşımı geçmiş bir bayanım. Sizce bu yaştan sonra evlenmem zor mu olur. Kafama göre birini bulmak, kriterlerime göre. Ne dersiniz hiç umut yok mu? Ya da 30 undan sonra çok iyi evlilikler yapanınız var mı? Yaptıysanız eşleriniz kaç yaşındaydı?
Peki hiç sorun çıkmadı mı?34 yaşında
33 yasında bir erkekler evlendim
ben boşanmıstım , o hiç evlenmemıstı
Çok güzel yaaa çok imreniyorum sizlere. Yalnız hiç sorun çıkmıyor mu onu merak ediyorum. Ailelerden veya başka bir sorun?32 yasinda 8.5 yil suren zehir gibi evlilik sonrasi bosanip kendimden 2 yas kucuk hic evlenmemiş biriyle evlendim. İyiki diyorum... İkinci cocugumuzu kucagimiza almamiza 5 gun kaldiyasiniz gecmis degil bu kadar umutsuz olmayin.
Hayir bahsi dahi gecmiyor gecmedi bile sukur birazca karsinizdaki kisiyle alakali bir durum tutumu duruşu çok önemli. Rabbim size daha iyilerini nasip etsin insallah.Çok güzel yaaa çok imreniyorum sizlere. Yalnız hiç sorun çıkmıyor mu onu merak ediyorum. Ailelerden veya başka bir sorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?