Bir kadın bu kadar onursuz olabir mi?

Emin ol kolay olmadı canım hazmetmek. Çok midem bulanıp affedersiniz gidip çıkardığımı biliyorum. Bunları haketmediğimi biliyorum.

eltin neden senden böyle bir şey istedi.
ne görmüş?
ne duymuş?

Eltim neden böyle birşey söyledi bilmiyorum açıklamadı ama çok ısrarla istedi bunu, ama ortada delil yokken savcılığa gitsem hemen işlem yaparlar diye gitmiyorum. Aslında bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Bir kaç kez taciz mesajları aldım. Ama hattım eşimin üzerine olduğu için birşey yapamadım. Sonrada eşim numaramı değiştirdi.

Kızın onurunu gururunu bilmem de,senin eşin bu insanların haddini bildirip,ağızlarını kapatamıyor mu?Kusura bakma ama eşin yuvasını yıkmak istemiyorsa,yuvasının yıkılmasına çanak tutan anasına bile restini çeker.

çocuklarını düşün.
erkek gibi eş o iki kadının lafını dahi ailesinin hanesinin kapısından sokmazdı.
anne duş sefasını mı anlatacak öyle bir kükremeliydi ki anne bir daha ağzını bile açmamlıydı.
çirkef dediğin insanların yanında evlat yetiştirme.
ha eğer hala ailem diyorsan da eşini al ve uzaklaş hepsinden.
uzaklara gidin.

çocuklarını al ve bu aileden uzaklaş.
bari çocuklarını bu iğrençliğe bulaştırma.
kaynanı dolduran yarın birgün çocuklarını sana karşı kullanmaz mı?

Arkadaşlar bugün eşim nihayet gitti annesinin yanına kız yokmuş evde ama annesi olacak kadın ve ağbisi varmış, annesinin dikişlerini almaya götürmüşler en fazla 15 dakika kaldım dedi. Zaten ilk geldiğinde bende çok gergindim, oda o yüzden konuşmamıştık çünkü ben birşey sormamıştım. Biraz önce bana öyle birşey söyledi ki şok ama resmen şok oldum. En büyük görümcemin oğlu vardı bekar. Görümcem kızı oğluna istiyormuş üstelik bütün yaşananları bile bile ama çocuğun haberi yokmuş olanlardan. Eşim çok sinirlenmiş, gidip ablamla konuşacağım, sende gel diyor bana, o....u kimle evlenirse evlensin ama aileden biriyle olmaz ben ablamı kaybederim o zaman diyor. Bende ablan seni zaten silmiş bu rezilliği o kabul ettikten sonra bize ne dedim. Kesin bir şey yok ama yeğenimin de göz göre göre yanmasını istemem diyor.

Eşim annesine rest çekmemesinin nedeni olarak, annesinin çok yaşlı olmasına ve her denilene inanmasına bağlıyor. O bilinçli yapmıyor diyor. Gerçekten de 15 gün öncesine kadar beni çok sevdiğini söyleyen bir k.validem vardı. Değil o kadının evine gitmek ondan bir bardak su istemezdi. Geçen yıl Kurban bayramında biz 3 gün o kadında kalmıştık ve k.validem 3 gün bana yalvarmıştı beni buraya bırakmayacaksın değilmi diye oradan geldikten bir hafta sonra ise bana düşman olmaya başladı. Kadının evine 2 defa gittim ilkinde kaynanamı, sonrasında kocamı kaybettim.

yazmadan geçemedim
kıza o......u diyor da eşiniz
kendi evliya mı
ne çabuk kendi şuçunu unuttu
ne güzel yaa
tek suçlu kızmış gibi
harbiden eşin yüzsüzlükte bir numara

Herkes topluca AKIL TUTULMASI yaşıyor.Adam kuran el bassa ne olacak?
Açsın ZİNA nın cezasını okusun önce.Önce mahcuptu .Şimdi kısıtlandıgı için SİNİRLİ.
arkadaşım boşuna uğraşıyorsun.

a)...sen yine affedeceksin
b)...eşin atı almış Üsküdar ı geçmiş...

böyle insanlardan herşeyden beklenir hakkınızı arayın bence taciz ediyolarsa suç duyurunda bulunun herkes haddini bilsin uzak tutun kendinizden baktınız olmuyo siz uzakaşın o kız gibiler herşeyi yapar

Yemin ediyorum midem bulandı. Ve siz hala...

masumum arkadaş
bazen gerçekten anlattıklarına inanmakta güçlük çekiyorum
belki de hepsi senaryodur diyorum
bu kadarı da olmaz ki
bu anlattıkların pembe dizi yapılsa reyting getirir

Esin en buyuk hayranini ve yedektekini kaybedecegini gorunce dellenmis. Yoksa ablasi istedikten sonra ona neymis ki. Insallah evlenir de basindan gider, sen de tek basina mucadele etmekten kurtulursun, basinda kocasi olur. Ya da canim, senin evliligin bitmeye mahkum, esin ondan gecmemis anlasilan, seni oyaliyor sadece.. Abisi evde imis, dikisleri o da aldirabilirdi, esin herseyi bahane edip o eve gitmeye devam edecek belli ki. Cok igrenc bir durumun icindesin, Allah yardim etsin, cunki sana senden fayda yok.

masumum arkadaş
bazen gerçekten anlattıklarına inanmakta güçlük çekiyorum
belki de hepsi senaryodur diyorum
bu kadarı da olmaz ki
bu anlattıkların pembe dizi yapılsa reyting getirir

Keşke hepsi gerçekten senaryo olsa ben içlerinde yaşadığım halde inanmakta güçlük çekiyorum arkadaşım haklısın güçlük çekmekte.

Eşime bir kaç gün önce bir diğer ablası kızın evleneceğini söyleyince, hiç tepki göstermemiş aksine, kimin başını yakacaksa Allah mesut etsin demişti. bugün o kişinin yeğeni olduğunu öğrenince sinirlendi hem sadece o kız için değil, o kadına ne kız verdiririm ne aldırırım. evlenecekse gitsin başkasıyla evlensin, ailenin içinde ne işi var diyor. O kadın daha öncede oğluna aileden bir kız isteyecek olmuştu o zamanda eşim tepki göstermişti. Dikiş meselesine gelince ağbisi kendisi aradı gel aldıralım ya değilse annemi sen götür orada dr.u alsın diye oda annesini getirmemek için kendisi gitti. Ya değilse inanın ben hiç uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. Biz normalde aileyle öyle çok içiçe değiliz bayramda ve özel günler dışında pek görüşmeyiz, sadece k.validem bende kaldığı için bana sık geliyorlardı. o gittiğinden beri kimse gelmiyor. Hem tepki göstermesi normal sonuçta, ilişkide bulunduğu kız yeğeninin eşi olacak. Bense ahlaksızlıkta ne kadar ileri gidecekler ona bakıyorum.

dıkkatımı cektı baslıgın ve okumaya basladım okudum okudum son sayfaya kadar geldım ... bu neymıs arkadas , ılk baslarda snaa hak werdım yuwa yıkmak cok basıt bırsey olsada maewıyatı cok buyuk kabul ederım, toleresı zor yalnızlıgı desen tarıfı yok gel gelelım cok afedersın senı tenzı ederk soluorum bu aılenın boku cıkmıs senın annen baban nerde kımın kımsen yokmu sana destek olacak elınden tutacak al getır o basını su omzuma hele bı koy dıecek kımsecıgın yok mu ? nasıl bır sabırdır sendekı yada nasıl bır sewgı .. affedılebılır seyler hepımıızın hayatında war herkesekarsı hemde ese dosta anaya babaya warda warr ama esın dahıl bunlar senı parmaklarında oynatoyorlar yaa cok ıı nıetlısın yada bole gormek ıstıorum dııp kulagının uzerıne yatıosun bılemedım ama ben derım kı bu kadarının uzerıne geel wazgec . kolay dııll elbette cok zor hatta trawması buyuk ama emın ol kı hıc bı trawma sana suan yasatılan kadar buyukolamaza senın kıde can be anamm yasını bılmıorum ama artık sadece ewlatların we kendın ıcın yasama zamanın gelmıs bence ( yanlıs bı cumlem olduysa affolla ama hakıkateen uzuldum halıne )

Çok teşekkür ederim arkadaşım yorumun için, ne yazık ki kimsem yok hayatta evet gerçekten iyi niyetliyim bugüne kadar hep önce Allah rızası dedim. Günah dedim, çevre dedim bir çok şeye göğüs gerdim. Bugünden sonra ise sadece seyredip olaylar nereye gidiyor ona bakacağım. Bu saatten sonra kaybedecek hiç birşeyim yok.

hayatta hıc bır sey hıc kımse senden senın cnaından daha onemlı dııll sana en yakın ewladın/ewlatlarındır aama hayat oakdar acımasız we zalımkı zamanı geldıgınde onlar bıle sneı tanımayıp takmaya bılıolar tabıkı onlar ıcın yasıcaksın huzurlarını dusuncecksın ama kendını de bu kadar hıce sayarak dııl yazıktır gunahtır sana gunahtan korkarken benlıgı kybedıp gıdıosun , ozguvenını en onemlısı kendıne olan saygını yıtırıosun uc bes kendını bılmezz densız yuzunden sılkelen ve kendıne gel arkadasım bu hayata yenıden gelmıceksın

aldatılmayı affetmek affetmemek bunların üzerine bile gitmeyeceğim bunlar çok şahsi ve kişisel tercihler. bir insan eşini zor da olsa x bir kadınla aldattığı için affetti diyelim. bunu bir derece ilişkiye saygımdan anlayabiliyorum ama bu kişi aile içerisinden biriyse bence affı olmamalıydı. çünkü bunun bir kurtuluşu olması imkansız. bunu görememiş olmanıza hayret ettim doğrusu. o kızdan nasıl kurtulacaksınız? bir de onu bunu kandırmak, bir yarış hali bunlar çekilecek dert değil. eşinize aşık olsanız dahi çekilecek bir şey değil çünkü aileden bir kadını yok etmeniz mümkün değil. bence onursuzluk üzerinden bakmak yerine ben neden bu işe katlanıyorum üzerinden bakmanız daha hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…