bir kadının çaresizliği

insan kocasını tanımazmı önceden hayatında biri olsa süpelenirdim yoktu ama bu kadınla nasıl konuşmaya görüşmeye başladı ben anladım ılişkileri daha ortaya çıkmadan önce ben kocamla konuştum bak oraya çok sık gidiyorsun gitme amcam kız ne olmuşki dedi ama başkasının namusu kocası birşey demez ama akrabaları dedikodu yapar dedim o ben kocasıyla arkadaşım onon için gidiyorum kocası arıyor gel oturlım diye bende olsun gitme dedim sonra eşim evdeyken kadın aradı gel diye ben tlf elinden aldım niye arıyorsun diye işim var mutfağıma dolap takacağım bana yardıncı olsun bende kızdım kocan yokmu diye bizene ona syle sonra eşimi aramış ağlamıs karın niye bana öyle söyledi diye 2 ay gelmedi bize kocasıyla eşim bizim damı tamir ederken kocası aradı ben amcan oğlunun evindeyim sende gel oturalım geldi ve ben artık onların hareketlerini takip etmeye başladım ve hislerimde haklıymışım

akraba ile yapmasımı senı rahatsız etti,ben ınanmıyorum,bir adam bir günde o kadar ahlaksız olamaz,kusura bakma eşine ahlaksız dedim,yaptığı ahlaksızlık,bu adam o kadından vazgeçse bile bu defa başkasına gider,kumarada başlamış,bu adamdan daha hayır gelmez,sana tavsiyem vazgeç,hısrsından,egondan,onu gördükçe sınır gelır anlıyorum,ama kendı ruh sağlığın için vazgeç,hasta olursun,boşanamıyorsun belli,boşansan bıe bu adamı görceksın,çocukların babası, en ıyısı adamı yok say,hayata bak,zaten sana dönsede,o kadından vazgeçsede anca hırsın soner,egon iyileşir,gençsin,o saattene sonra bu adamı sende emın ol istemezsın,bazı kadınlar var,çok kocacı,adam gözlerının önunde başka kadına yatsa,vazgeçmez,inşallah o kadınlardan değilsin,

Sadace bu kadin var eminim 2010da ist la calismaya gittik ozaman ben dayanamadim 6 ay kaldik ben dondum o da arkamdan sadece 2 iki gun kalabildi ariyordu ben sizsiz dayanamiyorum ist ustume geliyor ben yalvardim borclarimizi kapatalim oyle gel diye dinlemedi geldi 2 gun sonra arkamizdan ayda 500 tl ye okulda temizlik yaparak geciniyorduk

yani yokluk vardı ama huzurda vardı taki babamın sayasinde kalıcı bir iş buldu deyişti çevreside deyişti şimdi diyorumki keşke kuru ekmek olsaydıda böyle olmasaydı

arkadaşlar iyi akşamlar belki kızacaksınız ama yinede yazmak istedim o kadının kocası şehir dışına çalışmaya gitmiş sanırım 2 ay falan gelmeyecek bizimki dün gece galiba kadına gitti tam emin degilim ama banyo yaptığı için anladım sıkıntılı günler beni bekliyor yine ben bunlardan nasıl intikam alırım

Takip et Video Resim filan çek eve girip çıkarken boşanmayacağın kesin yorumlardan okuduğum kadarı ile elinde delil olsun belki boşanma davası açmaya karar verirsen nafaka tazminat filan işine yarar deliller

kocanız o kadının evine girerken komşuların görmemesi ,söylememesi ilginç.biz 1 kilo soğan alsak tüm mahalle bilir.üstelik evdeki çocuklar babalarına söyler mutlaka.cinayetin alası çıkar .çok ürkütücü ve üzücü.konu gerçek değil deyin.çok etkileniyorum bdv den.okumuyordum bir süre yine dadandım buraya.

valla bende nasl yakalanmıyorlar anlamadım kadının kocasıda biraz saf bir defasında kızı onları yatak odasında çıplak görmüş teyzelerine anlatmış kadında herhalde rüya görmüş kızım onların girişleri apatmanla ayrı

durumun çok zor konu bence kesinlikle gerçek.
madem evine bakıyormuş senden kadınlık beklemiyormuş 4 çocuğunu kocan bil evinde çocuklarını okut canım ne yapacaksın.
boşver Allahlarından bulsunlar kendi pisliklerinde boğulsunlar .
sen görme duyma bilme araştırma deşme .

Rüya mı görmüş nasıl bir rahat kıvırmadırya.

Allah yardımcınız olsun. Allah ın gücüne gitmesin ama nikahlı olduğunuz o adam ölse daha iyi. O kadını da Allah bildiği gibi yapsın.

Hay allahım ne dertler var bu insanların başında
Sen kimseyi şaşırtma bunları okudukça içim parçalanıyor ya !!!
E madem kuzeniniz ile aldatıyor kocanız oraya gittiği vakit adama haber verin görsün suçüstü yakalasın işte karısını?

Allaha havale et Rabbim olurunu göstersin , kocan da gebersin maaşı da sana kalır ne diyimki

Kocasi sehir disina calismaya gitmis o gelene kadar arada bir gunluk yol var

Allaha havale et Rabbim olurunu göstersin , kocan da gebersin maaşı da sana kalır ne diyimki
Tam 5 yildir allaha havele ediyorum kimi zaman allahim ya kahhar ismiyle ikisini kahret diyorum rabbim muhlet verir ama asla unutmaz ben uzuntuden 56 kilodan 46 kilo oldum

Aslinda bir yol buldum hapse attirmak onuda ailemi ikna edersem yapacam

Sen bir şekilde kadının kocasına haber uçur .. Böyle birşey duyup da işini gücünü bırakmayacak adam yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…