- 27 Mart 2019
- 30.571
- 113.655
- 598
- Konu Sahibi yasemin3674
-
Arkadaşın metres kavramı yokkimesele metres olmak degil de metres kalmak. arkadas oyle bir anlatmis ki, neredeyse metreslere aciyayazdim.
başka konuda 2 kez boşanan bir üyeye sakın 3. kez evlenme artık kendi kendine yaşa hakkın yok gibi birşeyler yazdı.isterse 7 kere evlenir.evlenmek gayet yasal ahlaki bir müessese ama ya diğeri?Siz de düşünüp taşınıp, istemediğinizi mi söylediniz peki?
Basbayagi hakaret de bu teklif çünkü.
ben konu sahibi icin degil de metreslik teklifi alan hanimefendi icin yazmistim. haklisiniz konuda bir metres yok.Arkadaşın metres kavramı yokki
Daha ortada metres yok metres kalabilsin
Neydi konu ya öyle kadına kocası bugün ne yaptin diye sorsa mesela kocasına da bize yaptığı gibi konuyor acaba
kaçarken eltilerinide yanlarinda götürüyorlar işi buyutmusler iyiceAnlayamazsın cünkü cok sinsi olurlar sen ay ne kadar iyi derken çevrene överken o kocanı kapar ruhun duymaz en sonunda kaçarlar devamı esra erolda .
Birincisi çok antipatikti. Onla direk selamı kestim. Ama diğerine ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Diyarbakırlıylı. Lojistik firması vardı. Zamanla adam dünyayı görmüş, kendini geliştirmiş. Karısı hala köylü kalmış. Çocuklarından başka ortak hiçbir noktaları yok. Töreleri gereği boşanamıyorlar da. Allah yardımcıları olsunneyyy size metreslik teklifi mi geldi?yolmadınız mı o adamları?
Evet çarşaf çarşaf fotoğraflarla kendine yepis yeni bir sayfa açmış, okuyup görmüş bulundum.başka konuda 2 kez boşanan bir üyeye sakın 3. kez evlenme artık kendi kendine yaşa hakkın yok gibi birşeyler yazdı.isterse 7 kere evlenir.evlenmek gayet yasal ahlaki bir müessese ama ya diğeri?
Aaa evetben konu sahibi icin degil de metreslik teklifi alan hanimefendi icin yazmistim. haklisiniz konuda bir metres yok.
ne kadar da erkeklerin dilinden anlayan bir BAYAN ...Birincisi çok antipatikti. Onla direk selamı kestim. Ama diğerine ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Diyarbakırlıylı. Lojistik firması vardı. Zamanla adam dünyayı görmüş, kendini geliştirmiş. Karısı hala köylü kalmış. Çocuklarından başka ortak hiçbir noktaları yok. Töreleri gereği boşanamıyorlar da. Allah yardımcıları olsun
Öyledir kesin.Birincisi çok antipatikti. Onla direk selamı kestim. Ama diğerine ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Diyarbakırlıylı. Lojistik firması vardı. Zamanla adam dünyayı görmüş, kendini geliştirmiş. Karısı hala köylü kalmış. Çocuklarından başka ortak hiçbir noktaları yok. Töreleri gereği boşanamıyorlar da. Allah yardımcıları olsun
Bu bencilce bir düşünce , kadının köylü kaldığını ve töre gereği birlikte olduklarını nasıl inandiniz ?Birincisi çok antipatikti. Onla direk selamı kestim. Ama diğerine ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Diyarbakırlıylı. Lojistik firması vardı. Zamanla adam dünyayı görmüş, kendini geliştirmiş. Karısı hala köylü kalmış. Çocuklarından başka ortak hiçbir noktaları yok. Töreleri gereği boşanamıyorlar da. Allah yardımcıları olsun
Böyle okuyunca farkettim de bu tabirin erkek için olanı yok Türkçede. Nikahsız birliktelik yaşayan kadın a metres denmiş de erkeğe? Kimse ona bi isim, sıfat aramamış düşünmemiş. Cinsiyetçiliğin en dibi.Metres : bir erkekle aralarında nikâh olmaksızın karı koca yaşamı süren kadın.
Kocanız sizin dışınızda bir kadınla yaşıyor olsaydı fark ederdiniz diye umuyorum, bu durumda potansiyel metres değil de potansiyel kişiliksiz nasıl anlaşılır onun üzerine kafa yormak gerek
Kac kişi teklif ettiBirincisi çok antipatikti. Onla direk selamı kestim. Ama diğerine ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Diyarbakırlıylı. Lojistik firması vardı. Zamanla adam dünyayı görmüş, kendini geliştirmiş. Karısı hala köylü kalmış. Çocuklarından başka ortak hiçbir noktaları yok. Töreleri gereği boşanamıyorlar da. Allah yardımcıları olsun
Böyle okuyunca farkettim de bu tabirin erkek için olanı yok Türkçede. Nikahsız birliktelik yaşayan kadın a metres denmiş de erkeğe? Kimse ona bi isim, sıfat aramamış düşünmemiş. Cinsiyetçiliğin en dibi.
Edecek çok ağır laflar var diyor susuyorum k mahluklaraBöyle okuyunca farkettim de bu tabirin erkek için olanı yok Türkçede. Nikahsız birliktelik yaşayan kadın a metres denmiş de erkeğe? Kimse ona bi isim, sıfat aramamış düşünmemiş. Cinsiyetçiliğin en dibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?