- 19 Aralık 2014
- 6.794
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.443
- 748
- Konu Sahibi yasemin3674
-
e yok artık,sırf bu yazdıklarınızdan dolayı mı kadına metres diye iftira atıyorsunuz?? ne kadar çirkin bir düşünce ya...arada bir araya geliriz en yakın arkadaşım eşi ve kendiside gelir bazen 8-10 kez gerek evde gerek dışarıda oturmuşluğumuz vardır gayette alımlı bir kadın ve yapı olarak cilveli yani herkese karşı sıcakkanlı ama bir araya geldiğimiz zaman anlık olarak eşimle bakışmaları yani eşime yandan yandan bakıp gülümsemesi beni fark edince göz kaçırması eşimle konuşurken değişen ses tonu vs vs böyle diyince ultra takıntılı biri olarak algılanmak istemem asla değilim şüphe etmek anormal bir şey değildir
Bizle dalga geçti gerim gerim gerdi gittiMasa da sen ben yan yana otursak, sen bısey anlatsan haliyle saygımdan sana donerim. Dınledıgımı gostermek ıcın.
Kadın da bunu yapıyor. Konu sahıbı, neden suphelendın? Sorumuza cevap vermedi.
Elle tutulur suphe uyandırıcak hıcbısey yok aslında.
ne fark ederyakın arkadaşımın arkadaşı
bir ihtimal olabilir gözü bu işlerde var mı demek acaba?bak goruyonmu. potansiyel de varmiş
konu sahıbesı kendı için acmiş olabılır bak sımdı neler geldı aklımabir ihtimal olabilir gözü bu işlerde var mı demek acaba?
İnsallah bır kız kardesımızı sırf yan dondu ve tebessüm etti diye metres damgası yemekten kurtarmısızdır.Bizle dalga geçti gerim gerim gerdi gitti
İnsallah bır kız kardesımızı sırf yan dondu ve tebessüm etti diye metres damgası yemekten kurtarmısızdır.
Ne basıt yan donunce metres olur mu acaba diye sorgulamak?
Allahtan korkmak gerek.
Gitmemıstır gelir bırazdan
Yok ya o kadar zor değil bir gülümsemeye bakıyormetreslik de zor zanaatmis
Üyelik iptali yapmadı dahacaAy herkesi kaciriyoz anacim, yakinda kimse kk ya girmiycek
Ne alaka? Ben metres kavramı benimde bildiğim bu yönde. Evlilik dışı yaşanılan ilişkilere denilmiyor. Evli erkek, bekar kadına ve sadece onunla beraber olması için sponsor oluyor. Bana nasıl geldi teklif. İki adamda İş hayatında arkadaş olarak konuştuğum insanlardı. Ağzımın sıkı olduğuna kanaat getirip, ilerde sorun yaratmayacağımı düşünüp böyle bir şey teklif ettiklerini düşünüyorum. İkisininde ortak özelliği erken yaşta görücü usulüyle evlenip, duygusal boşluğu olan erkeklerdi. Ben niye kabul etmedim. Bir erkek sadece bana ait olmalı ve gizli saklı ilişkilerden hoşlanmıyorum.Nasıl teklif geliyor ki, nasıl cesaret ediyorlar çok ilginç. Az önce de başka mesajınızı okumuştum. Orda Allah korusun sizden demiştim. Insanların günahını almayın kötü bir şeydir o.
mesele metres olmak degil de metres kalmak. arkadas oyle bir anlatmis ki, neredeyse metreslere aciyayazdim.Yok ya o kadar zor değil bir gülümsemeye bakıyor
neyyy size metreslik teklifi mi geldi?yolmadınız mı o adamları?Ne alaka? Ben metres kavramı benimde bildiğim bu yönde. Evlilik dışı yaşanılan ilişkilere denilmiyor. Evli erkek, bekar kadına ve sadece onunla beraber olması için sponsor oluyor. Bana nasıl geldi teklif. İki adamda İş hayatında arkadaş olarak konuştuğum insanlardı. Ağzımın sıkı olduğuna kanaat getirip, ilerde sorun yaratmayacağımı düşünüp böyle bir şey teklif ettiklerini düşünüyorum. İkisininde ortak özelliği erken yaşta görücü usulüyle evlenip, duygusal boşluğu olan erkeklerdi. Ben niye kabul etmedim. Bir erkek sadece bana ait olmalı ve gizli saklı ilişkilerden hoşlanmıyorum.
yok once bir dusunup tartmis.neyyy size metreslik teklifi mi geldi?yolmadınız mı o adamları?
Siz de düşünüp taşınıp, istemediğinizi mi söylediniz peki?Ne alaka? Ben metres kavramı benimde bildiğim bu yönde. Evlilik dışı yaşanılan ilişkilere denilmiyor. Evli erkek, bekar kadına ve sadece onunla beraber olması için sponsor oluyor. Bana nasıl geldi teklif. İki adamda İş hayatında arkadaş olarak konuştuğum insanlardı. Ağzımın sıkı olduğuna kanaat getirip, ilerde sorun yaratmayacağımı düşünüp böyle bir şey teklif ettiklerini düşünüyorum. İkisininde ortak özelliği erken yaşta görücü usulüyle evlenip, duygusal boşluğu olan erkeklerdi. Ben niye kabul etmedim. Bir erkek sadece bana ait olmalı ve gizli saklı ilişkilerden hoşlanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?