- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Bana, harama bakmanın kötü bişey olduğunu senden daha iyi biliyorum diyor.
bir erkek günde 100 kadın görse 100 üne de bakar dedi. Benim onlara bakmam seni niye rahatsız ediyor sana ne zararı var dedi.
İnanmamakta özgürsünüz tabi de, ben buraya ne hissediyorsam olduğu gibi yazıyorum ki okuyanlar olduğu gibi doğruyu anlasın bana ona göre çözüm önerisi yazsınlar diye, yalanlık bir durum yok düşünmediğim bir şeyi yazarak doğru çözüme varamam. Yine de teşekkürler yorum yazdığınız için, böyle devam edemiyorum değişsin içim rahat olsun istiyorum ama olmuyor hep aynı, nefret ettim bu evliliktenDaha buyuk sorunlariniz var sanki. Adam evlendiginizden beri boyleymis ve 3 yila 2 cocuk sigdirmissiniz. Simdi kalkip da babasiz buyumelerini istemiyorum demek cok inandirici gelmiyor.
Adam ilgisiz diyorsunuz, sorunlarinizi konustugunuzda bana donusu cok daha sikintili oldu diyorsunuz. Ya boyle devam edeceksiniz ya da yok sayip devam edeceksiniz.
Bana hep diyor ki sen bakınca sorun yok ama diyor. Geçen bu konuda biraz tartışıyorduk yine, televizyonda bi adamı gösterdi gömleği nasıl diye hiç güzel değil dedim. Bak işte sen de dikkat ediyorsun, sen bişey deyince sorun olmuyor, sen zaten meleksin ben kötüyüm filan dedi. Tartışılmıyor da abuk subuk konuşup can sıkıyor sadece.İyi ben de erkeklere bakayım o zaman madem yanlış bir hareket değil demediniz mi?? O da bunu normal karşılar mıymış?
Yok ailesi çok rahat başıboş büyümüş baya. Evde TV de dansöz çıkmıştı hep beraber bakıyorlardı bi kere eşim, babası filan. Açlık var bence onda ama eskiden geliyor sebebini de bilmiyorum. Bir sürü de kız arkadaşı olmuş, kavga ederken bi kere hepsi de senden iyiydi, anlayışlıydılar, o kadar yere gittik birine bakıyorsun demedi kimse dedi çok yaraladı o sözü de beni.Aile baskisi ile büyümüş hayatinda hic baska kadin gormemis bi erkek gibi bastirilmis cinsellik duyguları on plana cikiyor olabilir bu sapikliktan ziyade psikolojik bi sorun olabilir doktora gitmeye ikna edin yardim alin bence bu sorunu cozebilirsiniz
Yapacak çok şey var da ışte ayrılma korkusundan yapamazsiniz şimdi. O yüzden bişey diyemiyorum.Bana hep diyor ki sen bakınca sorun yok ama diyor. Geçen bu konuda biraz tartışıyorduk yine, televizyonda bi adamı gösterdi gömleği nasıl diye hiç güzel değil dedim. Bak işte sen de dikkat ediyorsun, sen bişey deyince sorun olmuyor, sen zaten meleksin ben kötüyüm filan dedi. Tartışılmıyor da abuk subuk konuşup can sıkıyor sadece.
Konu başka yere gidiyor, baştan size hak verdim ama hepsi aynı değil bu birincisi. Benim eşimin yanlışı bu ama onun gibi olmayanlar da var biliyorum. İkincisi de ben de her kadın gibiyim dışarı çıkıp eşim veya arkadaşlarımla zaman geçirmeyi seviyorum, kafam rahatlıyor, hiç bi kitapta demiyor kadının yeri evi, dışarı çıkmasın filan. Çok yanlış yazdınızŞimdi bana kızacaklar ama hep aşırı dindarlar da duyuyorum bu tip olaylar. Bence her şeyin aşırı zarar işte şekil a :) Size de söyleyecek bişey yok nasılsa uzak yerden sırf bu hayatı yaşamak için gönüllü evlenip gelmişsiniz, e kadının yeri evidir, oturun evinizde madem? Napacaksınız dışarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?