Bir kalpte iki aşk olur mu

sadelik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
326
76
123
Samsun
Arkadaşlar sizce bir kalpte iki aşk veya sevgi olur mu? Böyle bir şey yaşadınız mı? Bu durumu nasıl yorumlayabilirsiniz? Ek:Sorma sebebim kendimle ilgiliydi. Birkaç arkadaş merak etmiş kısaca anlatayım. 7 yıllık Evliyim. Ama ilk aşkım hala içimde küllü olsa da duruyor. Bazen alevlenir gibi oluyor bazen duruluyor. Ama hep orda. Fakat yaşadığım şey aşk mı sanmıyorum, dediğiniz gibi aşk denen şey daha yoğun daha farklı olur, benimki hala sevmek gibi ne bileyim değer vermek gibi. Ha diğer yandan eşime aşık mıyım, hayır değilim aşık olarak da evlenmedim, zaten insan 1 kez aşık olur bana kalırsa, onu da geçmişte yaşadım uzunnyıllar önce. Fakat şu an içimde yaşadığım bu çiftbaşlı duygulardan rahatsızım. Yani vicdanen de rahatsızım. Buna benzer bir durum hisseden yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Aşkta olmaz.
Seviyorsa ve sevgisi çok derin değilse diğerinden de hoşlanıyor olabilir.
İkinci kişi varsa birinci kişi hiç olmamışta olabilir.
Bunlar değişik konular ya

Olur. Iki kişiyi de farklı biçimlerde sevebilirsin. Neyi sececegini bilmen lazım.

Bakma sen bizim düz ve kendi bakisindan başka bakış kabul etmeyen insanlarimiza. Kocalarinin aldattığına bile inanmiyor ya da "aldatsa da kocam beni seviyor" falan diyor bunlar.

Sevebilirsin ama haksızlık etme. Neyi ne sebepten sececegine karar ver. Iki insanla da oynama.

Durumun Aşk olma ihtimali yok, sevgi olabilir insanları seviyoruz malum.
Şimdi sevgilin ya da eşin gelse "Ben sana da aşığım Ayşe'ye de ikinizi de seviyorum" nasıl karşılarsın? Evet olabilir hep beraber mutlu mesut yaşayalım mı dersin, başlarım senin aşkına, sevgine mi dersin?

İnsanın kalbi 2 kişiyi sevebilecek kadar genişse midesi de öyledir.
Tıbba aykırı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…