Bir kalpte iki aşk olur mu

Ahaha vardı haberlerde geçen yıllarda ya, ablanın 2 eşi vardı ve durumu gayet medeni (!) karşılıyorlardı.
E erkeklerin 4 eş mevzusu zaten malum.

Olabiliyor demek ki.

Ben kişisel olarak tek eşliliğin insan tabiatına daha uygun olduğu görüşündeyim. Aynı anda sadece 1 kişiyi alın gönlünüze, başka türlü mutlu olmak çok ekstrem örneklerde mümkün.

Olursa bile kimse gelip buraya olur yazmaz ona eminim :) bence olmaz.

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Bence de aynı anda iki aşk olmaz. İki kişi varsa ya sadece birine aşıksınızdır ya da ikisine de aşık değilsinizdir. Haklısınız.

Biri seni seviyordur.onun seni sevmesini seviyorsundur.
Digeri daha az alakalidir ama kacan kovalanir misali sen onu seviyorsundur.

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Bence de aynı anda iki aşk olmaz. İki kişi varsa ya sadece birine aşıksınızdır ya da ikisine de aşık değilsinizdir. Haklısınız.
Merak ettim size eşiniz bunu iddaa etmiş gibi anladım doğru mu anladım aldatıldınız mı?
Eski konularınıza bi gözattım da ilgisiz eve geç gelen eş falan
İki kişinin doğum tarihleriyle fal baktırman da ilgisiz kocandan dolayı başka birine aşık olduğunu düşündürdü kafamı karıştırdın

Olabilir ama yürünez yürütemez kişi

Olmaz diye düşünüyorum ikisinden birini sevdiğini zannederler bence...

Arkadaşlar sizce bir kalpte iki aşk veya sevgi olur mu? Böyle bir şey yaşadınız mı? Bu durumu nasıl yorumlayabilirsiniz?
olur ama ... o ne sevgi olur nede aşk.
birisinde aradıgın özelliklerin bir kısmını bulursun digerinde başka kısmını.
tüm aradıgın özellikle bazen bir erkek veya kadında birleşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…