- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Kiracı olunca tel taktırmadık ama park var orda beslesem yine gelirler mi acabaCamlara tel taktırın, hayvanlara da kuru mama alın besleme alanlarında besleyin :)
Sineklik taktırın kiracıysanız taşınırken söküp götürürsünüz yeni evinizde kullanırsınızKızlar benim kedilerle aram iyidir yolda gördüğüm kediyi sever beslerim de . Ancak şöyle bir sıkıntımız var kendileriyle. Evim birinci katta ilk iki hafta eve giren yoktu ama son haftalar mahalleye yabancı iki kedi geldi. Bunlar ne zaman mutfağın penceresini yada balkon kapısını açık görseler pat içeri giriyorlar. Şimdi bir olay anlatacağım;
Bir gün akşam yemeği için dolaptan et çıkardım tezgahın üstüne koydum. İçerde oturuyoruz bir ses geldi gibi oldu ama pek umursamadım. Öğleden sonra mutfağa girdim tezgahta poşetle çıkardığım et yok. Acaba eşim dolaba mı koydu diye baktım yok. Sonradan kedinin almış olduğu geldi aklıma poşetle alıp gitmiş sonra da pencereye gelip bana bakıyor. Ben ne yapabilirim acaba eve girmemeleri için. Pencereleri kapıyı kapatıyorum bu seferde sıcak oluyor.
öyle yapalım diğer pencereler takılı balkonla mutfakta yok bir tekSineklik taktırın kiracıysanız taşınırken söküp götürürsünüz yeni evinizde kullanırsınız
Kedili kısma ne yapılır bilemem ama eti dogrudan dısarı koymayın sakın. Bu bakterilerin üremesine sebep olur. - 18den cıkan eti(derin dondurucu) +4 e (buzdolabı) koyarsanız saglığınız tehlikeye girmez .Bilmiş bilmiş konusuyor demeyin lütfen, bu konular cok tehlikeliKızlar benim kedilerle aram iyidir yolda gördüğüm kediyi sever beslerim de . Ancak şöyle bir sıkıntımız var kendileriyle. Evim birinci katta ilk iki hafta eve giren yoktu ama son haftalar mahalleye yabancı iki kedi geldi. Bunlar ne zaman mutfağın penceresini yada balkon kapısını açık görseler pat içeri giriyorlar. Şimdi bir olay anlatacağım;
Bir gün akşam yemeği için dolaptan et çıkardım tezgahın üstüne koydum. İçerde oturuyoruz bir ses geldi gibi oldu ama pek umursamadım. Öğleden sonra mutfağa girdim tezgahta poşetle çıkardığım et yok. Acaba eşim dolaba mı koydu diye baktım yok. Sonradan kedinin almış olduğu geldi aklıma poşetle alıp gitmiş sonra da pencereye gelip bana bakıyor. Ben ne yapabilirim acaba eve girmemeleri için. Pencereleri kapıyı kapatıyorum bu seferde sıcak oluyor.
En iyisi o olur benceöyle yapalım diğer pencereler takılı balkonla mutfakta yok bir tek
Bir daha aklımda bulunsun öyle yaparım teşekkür ederim :)Kedili kısma ne yapılır bilemem ama eti dogrudan dısarı koymayın sakın. Bu bakterilerin üremesine sebep olur. - 18den cıkan eti(derin dondurucu) +4 e (buzdolabı) koyarsanız saglığınız tehlikeye girmez .Bilmiş bilmiş konusuyor demeyin lütfen, bu konular cok tehlikeli
Sineklik takınKızlar benim kedilerle aram iyidir yolda gördüğüm kediyi sever beslerim de . Ancak şöyle bir sıkıntımız var kendileriyle. Evim birinci katta ilk iki hafta eve giren yoktu ama son haftalar mahalleye yabancı iki kedi geldi. Bunlar ne zaman mutfağın penceresini yada balkon kapısını açık görseler pat içeri giriyorlar. Şimdi bir olay anlatacağım;
Kiracı olunca tel taktırmadık ama park var orda beslesem yine gelirler mi acaba
evet öyle gözüküyor sanırımBende kiracıyım ama her oda da en az bir cama ve balkon kapıma sineklik yaptırdım. Hatta bodrum katta ki camlara çelik tel taktırdım kemirgenlerden korumak için. Bir iki camsa çok bir şey tutmaz zaten. Tek çareniz bu bence.
Sineklikler var çok uygun camların kenarlarından yapıştırıyorsunuz tekzen tarzı yerlerde vardırKızlar benim kedilerle aram iyidir yolda gördüğüm kediyi sever beslerim de . Ancak şöyle bir sıkıntımız var kendileriyle. Evim birinci katta ilk iki hafta eve giren yoktu ama son haftalar mahalleye yabancı iki kedi geldi. Bunlar ne zaman mutfağın penceresini yada balkon kapısını açık görseler pat içeri giriyorlar. Şimdi bir olay anlatacağım;
Yaparken iz bile bırakmıyorlar maşallahAy bide hirsizlik yapıyorlarcanım en iyisi sineklik takmam senin için
hemen yaptırayım bariSineklikler var çok uygun camların kenarlarından yapıştırıyorsunuz tekzen tarzı yerlerde vardır
Cama yapistirilanlar olmaz. Kediler rahatlikla parcalayip iceri girer. Celik olmasi lazim, camci/pimapencilere sorun onlar yol gosterir.Sineklikler var çok uygun camların kenarlarından yapıştırıyorsunuz tekzen tarzı yerlerde vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?