Bir Kibrit Kutusu

çok iyi yaa ama ben bu kadar rahatlıkta kilo alabilirimben her gün tartılırım elimde değil merak ediyorum aldıysam da dikkatli oluyorum

Selam kızlar şu yoğurt pul biber olayını denedim içinde semiz otuda vardı. hem lezzetli hemde gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor aklınızda olsun tatlışlar

tünaydın kızlar benim kahvaltı menüm 1 haşlanmış yumurta kırmızı biber domates salatalık iki dilim peynir 10 a yakın zeytin bir fincan çay bir iki lokmada oğlumun kızarmış ekmeğinden aldım dayanamayıp.kahvaltı sonrası olmazsa olmaz şekersiz türk kahvem yavında bir dilim tatlı

Dün aksam börek yiyince tüm motivem yerle bir oldu

Kahvaltım:
2 yumurta ile peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği
5-6 zeytin
2 çay bardağı çaay

Ara Öğün
1 minnak elma

Öğle yemeğim
Gocaa bir kase kısır
Çay

Ara Öğün
1 tane elmalı kurabiye(ilk defa yaptm tadına bakmak için yidim)

Bugün iş güç,temizlik vallaha bişey yiyemedim

Not:bu birşey yememiş halim

Fazlada bişey yememişsin bence o börek çoktaaan erimiştir üzülme

Sabah
Iki haşlanmış yumurta
Salatalık zeytin şekersiz çay
Ara leblebi yeşil çay
Çikolata Türk Kahvesi abur cubur oldu biraz
Akşam pilav nohut yemeği yoğurt
Yeşil çay
Bugünü pek iyi geçiremedim pilav yememeliydim en azından

Dünki olaydan sora bugün tam olmadı gene
Kahvaltım
Ara
10 tane erik

Öle yemeğim
1 tabaj sebze yemeği
Yarım kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

Araaaaa
1 tane elmalı kurabiye
1 dilim sütlü tatlı

Akşam Yemeğim
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

Hay ben böyle doymayan nefsimin

gerçekten çok tebrik ediyorum yani bravo kahvaltı da çok güzel görünüyor . bu arada doktorlar kahvaltıda yumurtayla beraber çay içilmesini tavsiye etmiyorlar . Çaydaki tanen maddesi, kan yapıcı özelliği bulunan yumurtadaki demiri bağlıyor, emilmeden atılmasına yol açıyor. Demir içerikli diğer gıda ürünleriyle de çay tüketilmemeli diyorlar .
fitnessa da gidiyormusunuz yoksa sadece diyetmi yapıyorsunuz gerçekten süper bir başarı

Yok fitness'a gotmiyorum imkanım olsa bi spora kursuna hayır demezdim ilk defa duydum bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…