Bir kına gecesi meselesi, Arada kalıyorum

Ben bu yola onunla çıktığım için belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum tüm duygu ve düşüncelerimi söylüyorum, olduğu gibi. Stratejik düşünemiyorum bu konuda. Çünkü aynı yolda birlikte yürüyoruz ve bilmesi lazım diye düşünüyorum. Muhtemelen yanlış yapıyorum da :) Her şeyi söyleme diyen çok var çünkü etrafımda sizin gibi.
o 2 saatlik merasimin benim için nelere mal olacağını düşününce geriliyorum işte :)

Değil mi ya kim ölmüş kına yapmadı diye. Çok fena gaza geldim Evet o boşluğu bırakmayacağım.

Evet öyle günlerdir bu konuyu düşünüyorum ve üzülüyorum. Dediğiniz gibi yapacağım artık.

Eğer illa istiyorlarsa ve yapacaksanız onlar karşılasın. Benim kınaya verecek param yok dersiniz. Köyluk yerde zaten salon tutmaya da gerek kalmaz halledersiniz.

Eğer illa istiyorlarsa ve yapacaksanız onlar karşılasın. Benim kınaya verecek param yok dersiniz. Köyluk yerde zaten salon tutmaya da gerek kalmaz halledersiniz.
Zaten biz yapacağız diyorlar da benim derdim o değil ben böyle bir durumun, ortamın içinde olmak istemiyorum. Benliğim bunu kabul etmiyor hiç öyle bir hayalim olmadıııı. Ben daha sade, samimi bir organizasyon isterdim bekarlığa veda gibi eğlence tarzında :) Düğün onların istediği gibi olacak, bu isteklerine okeyim. Fakat kına yapmıyım bari diyorum istemiyorum çünkü :)

Ben kina istemiyordum, yapmadim. Kimseyi de takmadim.

Yapma kesinlikle. Ben de yapmadım zerre pişmanlığım yok. Ne evden kız çıkarma ne kına gecesi ne takı töreni miss gibi oldu

Düğünün başında kına da yapanlar var. Bu şekilde bir bindallı giyip aradan çıkarabilirsiniz ya da aile içinde kına yapın. Evde kına gecesi için 15-20 kişi yeter de artar bile. Arkadaşlarınızla da eğlence yaparsınız. Gelin eğlencesi ve kına gecesini farklı zamanlarda yapanlar var. Siz bunu da deneyebilirsiniz.

Ben kına yapmak istemediğimde annem de aynı şeyi söyledi, baktı ki kararlıyım, kabul etti. Hatta benim birkaç arkadaşım da aaa kınasız gidersen içinde kalır demişti, kaç yıl olacak evleneli bi kere bile aklıma gelmedi kınam olsaydı diye.

Hatta pandemi çoğu şeyi değiştirdi, şimdiki aklım olsa düğünü de daha minik bi organizasyon yapardım

Anneniz en fazla bir gün üzülür, unutur gider sonra
Siz ömür boyu unutmazsiniz

Annenizin gönlü olsun diye evde mini bir kına gecesi yapsanız, bindallı da giyersiniz. Sonrasında siz arkadaşlarınızla kız kıza organizasyon da yaparsınız. Bence çok mantıklı düşünüyorsunuz. Hem düğün hem kına gecesi çok yorucu ve masraflı.

Erkek arkadaşınızın size baskı yapması benim bi hoşuma gitmedi sanki ya. Sizi bunaltmak yerine biraz daha anlayışlı mı olsaydı ki. Masraftan mı kaçıyor derdi ne anlamadım ben

babanızın 1000 misafiri geldi mi merak ettim

babanızın 1000 misafiri geldi mi merak ettim
İnanır mısınız fazlası geldi Babam o sıralar yüksek bir idari görevde olduğu için duyan “en azından bi hayırlı olsun diyelim” diye gelmiş. O kadar kalabalıktı ki normalde gelin odası olacak yere de davetli almışlar ve bize güvenlik kulübesini vermişlerdi

Annenin istediği tarzda bir kına yap öncesinde ya da sonrasında samimi arkadaşlarınla eğlence yap ikinizin de gönlü olsun. Tek çocuk ya da tek kız evlatsan hayaller kurabiliyorlar. O yüzden en güzel zamanlari sinir stresle uzulmek yerine çözüm odaklı halledin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…