Bir kırık gençlik hikayesi

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kızlar

Eski konularımdan (http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=731442 , http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=732300 , http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=732300 )

sıkıntımı bizzat takip eden arkadaşlarım oldu çok teşekkür ederim .

Pazar günü buluşacağız diye konuştuk . Şehir dışındaydı , bugün gelmiş . Şirkette yer bildirimi yapmış . Normal şartlarda Pazar günü görüşmek için yarın araması gerek . Ama bence aramayacak . Ve bir söz verdim kendime . Eğer beni aramazsa ne olursa olsun aramayacağım . Bu sayfası böyle kapatacağım .
1 ayda 6 kilo verdim . Yemeden içmeden kesildim . uykularım çığlık çığlığa bölündü . Kollarında uyuduğum günleri düşündükçe delirecek gibi oldum .
Sonra dedim ki yaz eksisonsuz hadi yaz . Bari için böyle ferahlasın ...

İşte ona kalemim son kez çalıştı . 3 5 satır bir şey yazdım .
Buyrun ...

Bir değil, iki değil, üç değil, dört yıldır han dediğim yere han diken, gel dediğim her yere gelen, ben istemeden aklımdan geçen tüm isteklerimi karşılayan sensin. yıllarca, her türlü nazıma katlanıp, “arama artık beni” diye bitirdiğim her hezeyanıma kulak tıkayıp hiçbir şey olmamış gibi tekrar arayan bunu yıllarca defalarca kez benim her türlü muhalefetime karşı yapan sensin.

Sonra biz olduk . Artık adımız , sıfatımız vardı . Sen benim sevgilimdin . Sahibim değilsin sevgilimsin dediğim her an '' Sen benimsin '' dedin .ne olursa olsun beni sevmekten vazgeçmeyeceğini, bunu hiçbir şeyin değiştirmeyeceğini söylediğin ve yıllar boyu da aynen böyle davrandığın için, kıpırtısız bir denize sırt üstü uzanır gibi bıraktım kendimi kollarına. ne zaman ki; “ilk gün ne diyorsa dört yıl sonra bugün de aynı şeyi söylüyor ve yapıyor” dedim o gün yok oldun dünyamdan. çarşaf gibi dingin denizim birden dalgalanmaya başladı ve ben daha “neler oluyor” diyemeden kendimi köpüklerin arasında dibe çekilirken buldum. bugüne kadar hep çıktım dipten, yine çıkarım. bu sefer eskisinden çok daha yorgun, çok daha güçsüz, çok daha eksiğim…
çünkü artık sen yoksun. yıllar yıllar boyu hep aynı saatlerde çalan şu telefonun artık çalmıyor oluşunu hatta hiç çalmayacak oluşunu kabul etmek ne zor biliyor musun? tüm zorluklardan, ertesi gün senin arayacağını bilerek sıyrılmak ne kolaydı oysa. aldığım en derin nefestin sen. benimle birlikte ölene dek baki kalacağını düşünerek ne büyük aptallık yapmışım meğer. senin de bir gün tükenebileceğin, istemeyebileceğin hatta seni aradığımda açmayacağın, aklıma bir an dahi gelmedi. yemin ederim. bir an dahi bunların olabileceğini düşünsem, inan bu kadar yanmazdım şimdi…

dört yıl boyunca, ağzından bir kötü söz duymadım. bir kere sadece bir kere bile en ufak bir şüpheye kapılmadım; “ya beni sevmiyorsa” diye. bunca yıl bir kere üzmedin, kırmadın, yalan söylemedin. bunca yıldır, bir kere bile “ya aramazsa” diye korkmadım. çünkü hep aradın, hep ama hep yanımdaydın. güzel sesin bana her şeye katlanma gücünü verdi bugüne kadar.

bugün ne oldu? ne oldu da, durgun denizlerde sakin sakin yüzerken, berbat bir hayat içerisinde, karışıklı iki çift laf ederek çaldığımız mutluluğu, yıllardır adım adım dolaştığımız vahayı yerle bir ettin? neden bir bozgunun içinde yapayalnız bıraktın beni? böylesine birden bire, böylesine apansız olan nedir?

zaten bir tek bunu kabul edemiyorum. her şeyin değişebileceği, her aşkın bitebileceği, senin beni artık istemiyor oluşun, bunların hepsini kabul ediyorum. istemiyorum gerçekleşmelerini ama kabul ediyorum. bunlar gerçek çünkü, olabilir ve ben payıma düşeni yaşarım. ama tüm bunların “neden” olduğuna dair tek bir söz etmemeni kabul edemiyorum. beni günlerdir uyutmayan, içimde şişik kocaman bir balon gibi sıkışıp kalan soru bu: “neden?” her şey normal giderken, bir anda giyotin gibi tepemize inip bizi ayıran şey ne?

nasıl olduğunu az çok tahmin edebilirken, sağlığını, yemek yiyip yemediğini, uykularını ya da uykusuzluklarını, dalıp giden bakışlarını merak etmekten kendimi alamıyorum. bunları bana söylemene gerek yok, biliyorum ya, alakalı veya alakasız konularda yazdıklarımla “ben burada, seninleyim.” demeye çalışıyorum, burada olduğunu biliyorum. susmalıyım belki, doğru olan bu mu? emin değilim. niyetimin ne denli iyi olduğundan şüphem yok yalnız, bir onu biliyorum.

Yaz demiyorum sana, diyemem, demem; bunca zorluğu sırtlanmışken sen, beklemediğin bir anda üstüne yük atma telaşında değilim ki.

bilinçli kırmışlıklarım yoktur seni, istemeden yaptıklarım ne kadar çok olsa da. paylaşma arzusundan bu satırlar, kasıp kavuran özlemin yanında…

Bal...

Canım bu mektubu ona vermeyeceksin değil mi ?
Duygularını kağıda dökmüş olman senin için yeterliyse,sakın yollama.

kzuum çok güzel yazmışsın
konuna yabancı olsamda duygulandım
aynlız şunu söylemek istiyorum ki
aşırı duygusal bir ruh halindesin
ve şu yazdıklarından resmen muhtaç olduğun hissediliyor
bu malesef her erkeğe çekici gelmeyecektir
muhtaçsan
çaren karşındakinin vicdanına kalmıştır çünki

bu kadar belli etmeseeydin daha iyi olurdu sanırım
birde şunu belirtmek istiyorum

hiçbir şey nedensiz olmaz
altında
bıkmışlık
tükenmişlik
biraz da ben naz yapıyım düşüncesi
yada malaesef yerini alan başka bir yürek heyecanı olabilir

nedeni ne olursa olsun
öğrenmek için bu kadar ısrarcı olma
bu aciz görüntünden sıyrıl
bu ruh halinden biraz olsun kurtul
probleminizi sonra ele al
sen kendini toparlayana kadar
daha fazla yıkılacaksa da bırak yıkılsın

elinden gelenin fazlasını yapmışsın mesajında
sakın daha fazla üsteleme
hakkınızda hayırlısı olsun

Canım bu mektubu ona vermeyeceksin değil mi ?
Duygularını kağıda dökmüş olman senin için yeterliyse,sakın yollama.

okuduğunuz için çok teşekkür ederim .
Yok yok yollamadım .
Sizlerle paylaşıp içimi rahatlatmak için yazdım

duygular ancak bu kadar güzel ve net ifade edilebilirdi.. cok güzel.. mutlaka okumalı.. göndermeniz taraftarıyım.. koskoca 4 sene ve yaşanmışlıklar var bence bu satırlar değer..

duygular ancak bu kadar güzel ve net ifade edilebilirdi.. cok güzel.. mutlaka okumalı.. göndermeniz taraftarıyım.. koskoca 4 sene ve yaşanmışlıklar var bence bu satırlar değer..

Acınmak istemiyorum . Hayatımda gördüğüm en güçlü kadınsın derdi . Bunu yıkmak istemiyorum

anlıyorum ama ben olsam dayanamaz gönderirdim sanırım :) ama sizede hak veriyor ve saygı duyuyorum fikrinize

Çok teşekkür ederim . Belki de Pazar gününe kadar aramazsa Pazar akşamı yollarım ve öylece bitiririm .
Son sözlerim boğazımda kalmamış olur .

Çok teşekkür ederim . Belki de Pazar gününe kadar aramazsa Pazar akşamı yollarım ve öylece bitiririm .
Son sözlerim boğazımda kalmamış olur .

evet öylesi daha iyi olur ayrıca satırlarınızda acınacak bir durumunuzu göremedim ben belirttiğiniz güne kadar aramazsa siz bu şekilde son sözlerinizi göndermiş olursunuz harika olur

Çok içten yazmışsın eksi sonsuz, ama sakın gönderme derim ben de. Umarım geçer bu günler.

Şu mübarek günde gözlerimde damla yaş kalmadı .
Bende göndermemekten yanayım .
Dualarınızda bulunayım inşallah teşekkür ederim

evet öylesi daha iyi olur ayrıca satırlarınızda acınacak bir durumunuzu göremedim ben belirttiğiniz güne kadar aramazsa siz bu şekilde son sözlerinizi göndermiş olursunuz harika olur

Yazarken bende düşünmemiştim .
Oyunsuz , yalansız , dolansız olmak yaramıyor erkeklere . Dimdik duracaksın . Gerekirse onu kul edeceksin de gene sevdiğini söylemeyeceksin .
Usül böyleymiş ben bilemedim ...

Yazarken bende düşünmemiştim .
Oyunsuz , yalansız , dolansız olmak yaramıyor erkeklere . Dimdik duracaksın . Gerekirse onu kul edeceksin de gene sevdiğini söylemeyeceksin .
Usül böyleymiş ben bilemedim ...

hangimiz yapmadık ki zamanında kolay kanıyoruz ve cabuk teslim oluyoruz hatamız bu aslında hata değil içten olan dürüstçe olan bu

Eski konulara baktım. Ne sevgili ne arkadaş modunda yıllarca devam eden bir şey için şaşırmadım ben bu sonuca.

hangimiz yapmadık ki zamanında kolay kanıyoruz ve cabuk teslim oluyoruz hatamız bu aslında hata değil içten olan dürüstçe olan bu

Bunun hiçbir zaman kıymeti olmayacak o çok kötü işte ...

Eski konulara baktım. Ne sevgili ne arkadaş modunda yıllarca devam eden bir şey için şaşırmadım ben bu sonuca.

Zahmetiniz için teşekkür ederim .
Keşke sizi yanıltsaydık

Ne kadar güzel yazmışsın . Duygusal ama bir o kadar güçlü olduğuna eminim .
Bir şey bitecekse onu engelleyemiyorsun hakkınızda hayırlısı olsun .

hiç konuşmadı mı ya da yazdınız da ben mi kaçırdım acaba? neden böyle davrandığına dair bir açıklama bir ima hiç mi bir şey yok? ayrıca 4 yıllık arkadaşlığın ardından sadece iki ay sevgili kalabilmek acaba pişman mı oldu? sizden değil de şartlardan dolayı pişmandır belki zamanlamadan ne bileyim çok garip bir insan nasıl böyle değişir ki durduk yere

Bütün konularınızı okuduk ,size araya sıkıştırırım,ne konuşacağımız bellı dıyen bır adama bunu gönderirseniz kalbınde kalan son kırıntıları da yok edersınız ,umursamaz davranın,arasa bıle ya ben onu unutmuştum baska bı gun plan yapsak arar haber verırım gunünü öptüm deyın kapatın,yarın aramasa bıle sessiz kalın,o sizii gecıkmelıde olsa arayacaktır, kaçan kovalanır ama kovalayan kovalamak ıstemese bıle kaçıyorsa vardır bır bıldıgı der ve meraktan da olsa kovalar,şimdi napıyoruz ararsa açıp kısalcık bu konuşmayı yapıyoruz hatır vs sormak döndün mu demek yok,mesaj atarsa da ya unutmusum kusura bakma baska bı gun yapsak ararım senı öptüm,sadece bu kadar, mesaja ıkı saat gec yanıt verın,unutmayın ararsa bıle o an mesguldunuz ,keyifiniz yerınde,ama neşeyi çok abartmayın,yarın aramasa bıle kı arama ıhtımalı buyuk bır kacgune bekleyın,dedıklerımı yaptıktan sonra bır merak uyanacaktır, noldu bu kıza sımdı,bırını mı buldu yoksa,??

Kınayelı konuşmak yok,sadece bu cümleler ve kapayın,sonra gelen mesajada telefonada bakmayın,sizden haber beklesin,mesgulsunuz zaten,oyle bılsın,eger bu dedıklerımı uygularsanız sonuc degısecektır,önce bır özgüvenini kıralım,sonra durumu lehınıze cevırelım,ama yooook oyle hemen affetmek,azıcık surundurucez kı bır daha yapmasın.

KIZLAR, bır arkadasım yanımda onun dedıklerını yazdım,kendısı ordınayus bu konularda,meraktan konuyu okuduk,ilgisini çekip eskı konulara da baktı,uygularsan olumlu sonuç alırsın dedıklerını,benım eskı erkek arkadaslarımı hep gerı döndürdü

ordinasyusluga gerek yok bunlar herkesın bıldıgı seyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…