Bir kırık gençlik hikayesi

2 sene falan oluyor annesini kaybedeli
az önce sayfasında ( ki çok nadir bir şeyler paylaşır )
http://www.youtube.com/watch?v=dsf_z4urc4s
Bunu paylaşmış .
İzlediğimden beni gözyaşlarımı tutamıyorum .
Biliyorum ihtiyacı var . Rahmetli annesi kadar olamazsam da benim sıcaklığıma ihtiyacı var .

Yüreği bu kadar sıcak , bu kadar merhametli bir adam nasıl olur da bu hale gelir

Her insan yaşıyor bu acıları herkes sevdiklerini yakınlarını kaybediyor. Acı çekmek başka o annesinin acısını belkide hep hissedecek kalbinde .
Ama onun yanında olmayan sen değilsin dimi seni istemeyen o ya da değişen o . İnsanlar değişebilir bunu kabul etmen lazım.
Yüreği sıcak merhametli olabilir sana karşı artık olmayabilir. Herkese aynı merhameti duyacak diye bir kuralda yok .
Zaten üzgünsün amacım seni üzmek değil gerçekleri göstermek . Böyle yaparsan sen nasıl toparlanacaksın kendini düşünüyor musun hiç ?

Elim kolum kırıldı sanki .
İzledikten sonra koşup yanına gitmeyi o kadar isterdim ki .
Evet çok haklısınız söylediklerinizin her kelimesinde .
Hep bir yanım kırık . Nefes almakta zorluk çekiyorum .
Çok özlüyorum

Gözyaşlarım içinde izledim, hala kendimi tutamıyorum.

Eksisonsuz çok güzel yazmışsın ve şimdi aynı durumdayım bende..
Terkedilmek bunu kabullenememek ve uçup gitmek sevgilinin kollarından ..inan çok zor ve duygusala bağlıyoruz ve çok üzülüyoruz.
Şu iftar saatinde bile kafamı az da olsa dağıtsın beni ondan uzaklaştırsın diye geçtim bilgisayarın başına umutlarımı nedenlerimi keşkelerimi avucumda tutuyorum.. Izdırabını da yaşıyorum öfkemi de pişmanlığımı da.. Benim de hatalarım var diyorum ama keşke tüm suçu benim sırtıma yüklemeseydi de diyorum..
Ona bunları söyleyecek oldum kelimeler çıkmadı boğazımdan bitmişti çünkü.. Malum laf söylendi. Ara verelim bir müddet. Bunun ne demek olduğunu cok iy biliyorudm ve beni üzmemek için bu ara kelimesi kullan ılıyordu. Çünkü ağlıyordum bu durumda seni terkedemem diyordu. Ağlama üzülme diyordu.. Hiçbir sözü teselli etmiyordu ve etmeyecekti bir sarılması kadar. Kilometrelerce uzağa attı kalbinden ..
Zor cok zor ama kendimize gelelim mi beraberr. Onlayken sosyal hayatımdan kendimden uzaklaşmıştım iyce varsa yoksa O ydu. Gel beraber çözelim şu işi Sen bana ben sana destek olalım. Olur mu canım?

Güzel canını üzme daha fazla arkadaşım . Dua edicem senin için .

Buarada ben aradıkça iş daha fena hale geldi onla konuşmak için çaba göstern ben oldukça hep küçük duruma düştüm. oNA muhtaç olan benim durumuna düştüm. Herkese laf anlatıyoruz da kendimize cok zor artık aramıycam o arada sırada arayıp durum yokluyor ağlama diyor, ..artık aramıcam takmamaya calışıcam..Umarım Rabbim sıkıntımızı gidersin

Öyle güzel yazmışsınız ki.. Bu mektup hep sizinle kalmalı, onun içindeki sizden biraz kalsın isterseniz, mektubu saklayın.. Onun burnu sürtecektir. Eninde sonunda gelcektir ama öyle kolay değiil.. Siz bu sürede hayatınıza bakın, bakamıyosanız bile bakıyo gibi davranın. Hiçbi şey paylaşmayın üzgün olduğunuzu belirtecek.. Sadece durun ve bekleyin, hayat size güzel kapılar açacaktır..

"Neden?"
Ayriliktan sonra, gecmisi dusundukce, en agir gelen bu kelimedir bence.
Hakkinda hayirlisi olsun.

eksisonsuz,

detayını bilmiyorum eski konularına şöyle bir göz gezdirdim. sana sadece doğru olanı yaptığını söyleyebilirim. güçlü kadın gibi durmaya devam et. acı çekeceksin biliyorum ama dur.

anlaşılan sevgilin (?), ne gözünü alabilmiş ne göze alabilmiş...

Hakkında hayırlısı olsun...

Bir anneyi kaybetmek insanın kıyametidir
Kendini nereye atacağını bilemezsin
Sığınmak istemezsin, teselli istemezsin
Unutmak istemezsin
Yediğin lokmadan bile utanırsın
Aklın hep o bir karış toprakla savrulur, kavrulursun
Aşk küçücük, uzak bir ışıltıdır, bakmayı çekmez canın
Annen öldüğünde içindeki çocuk ölür
Annen öldüğünde hayatın rengi bir daha düzelmemek üzere bozulur
Sana yaptığı doğru bir şey değil ancak elinde olmayabilir
Bu travma çoooookkkk uzun sürebilir
Eğer gitmesinin sebebi bu ise düzelmesi zaman ister
Erkeklerin acıya tepkileri bizler gibi değil
Eski konularını bilmiyorum, sebebin bu olduğunu var sayarak yazdım

video benide çok etkiledi eminim içinden ona sımsıkı sarılmak geliyor onun adınada üzüldüm annesini kaybetmiş Rabbim sabırlar versin

güzel anlamlı yazmışsın ama ben erkek olsam bunu okurken sıkılırdım belki de okumazdım. ÖZetle diyeceğim şu ki, yazdığın bu güzel satırların tek bir harfine bile değmeyecek. Sakın gönderme!

"Neden?"
Ayriliktan sonra, gecmisi dusundukce, en agir gelen bu kelimedir bence.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Neden sorusunun bi cevabını alsam
Amiin

Bugün arkadaşlarımla birlikteydim. Bir kaç fotoğraf paylaştım instagramda muhakkak görmüştür .
Umursamıyormuşum gibi davranıyorum ama midemde bir sancı

Zaten bitti o belli kurtarabilir miyim çabam kifayetsiz . Belki bir şeyler yapsam güzel bir mesaj yazsam yanındayım desem ...

Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın .
Çok zor bu zor süreçte sevdiği kadını isteseydi yanında keşke .
Keşke yanında olabilseydim

Canim yaaa sende kendimi gördüm .. cok duygulandim yazdiklarini o kadar cok iyi anlıyorum ki

video benide çok etkiledi eminim içinden ona sımsıkı sarılmak geliyor onun adınada üzüldüm annesini kaybetmiş Rabbim sabırlar versin

Allahım acısı hafifletsin diye sürekli dua ediyorum ...

Evet . Hatta bende benimle ilgilenen ama istemediğim bir adam yazsaydı okumazdım.

Ne güzel dokmussun yüreğinde ki inci tanelerini emeğine yüreğine sağlık umarım rahatlamissindir biraz. Okudum diğer konularını o yüzden nacizane tavsiyem bu duygundan ona bahsetme tam tersine alakasız davranmalisin. Çok duygusal bir insansın belli oluyor yakın zamanda hayatındaki suların durulması için dua edeceğim

Çok teşekkür ederim . İnşallah en büyük imtihanım bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…