yok nerde hatirlayim yeni evliydim zaten,çocuk nasil yapilir onuda bilmiyordum : ))))) oldu iste kizim
benim kiz kardesim yok, çok istedim kizimin olsun ama nasip kismet iste .. hayirlisi olsun sgalikla gelsin ikinci oglusumda o buyyunce baakriz artik hayatin gidisatina gore ..
Biliyorum benim yumurtlama 17 oldu ilişki 15 ama 3 aydır 2 gün erken yapıom hep 13 14.gün yapıodum bu ay 1 ileri gittim eşim 50 yaşında spermler ölür falan die sonuçta kalitesi azalmış olabilireger kız bebek istiyorsan tam yumurtlama günü yapma
Benim 1 oğlum var çok sık ilişkiyle oldu yeni evliydim afedersiniz günde 2 bazen 3 kez bile oluodu boş gün yoktu ama oğlum olduyeni evliler çok sık ilişkide bulunuyoryahani kız bebek için sık ilişki diyorlare dogacak oglunda diger ogluna arkadaş olur farkeden bişey olmaz
orasi oyle canimyeni evliler çok sık ilişkide bulunuyoryahani kız bebek için sık ilişki diyorlare dogacak oglunda diger ogluna arkadaş olur farkeden bişey olmaz
Benim 1 oğlum var çok sık ilişkiyle oldu yeni evliydim afedersiniz günde 2 bazen 3 kez bile oluodu boş gün yoktu ama oğlum oldu
Biliyorum benim yumurtlama 17 oldu ilişki 15 ama 3 aydır 2 gün erken yapıom hep 13 14.gün yapıodum bu ay 1 ileri gittim eşim 50 yaşında spermler ölür falan die sonuçta kalitesi azalmış olabilir
ya$ la ne ilgisi var ki bununeşini yaşından dolayı kız bebek şansın yükselebilir bence
y
ya$ la ne ilgisi var ki bunun
benimkide 40 yasinda azmi : )
hoppalaa : )) o tezde çurumus o zamannn : ) )bilmiyorumki öyle diyorlar erkegin yaşı ilerledikçe kız bebege yatkın oluyorlar diyorlar ama dogru olmaya bilir eşimin dedesi 60 yaşındayken oglu olmuş :)
her tez biraz yalan gibi gelişyor bana allah bilşir ona şüphem yokta işte denemedim dememek için keşke bunları deneseydim diye pişman olmamak için deneyecem birde meryem suresini okuyacam 40 gün boyunca arapça bilmiyorum türkçe okunuşundan okuyacamhoppalaa : )) o tezde çurumus o zamannn : ) )
Ay canım ya evet rabbim biliyor ya kız olsun çok isterdim ki oğlum var bir tane ama 2 yıl oldu korunmuyoruz şansa bırakmak gibi bir lüksüm yok bakalım bu günler altın günler anladın sen onueger kız bebek istiyorsan tam yumurtlama günü yapma
çok risk li ya ben yapamam onu gider film çektiririm paşa paşa olur :)vikisi bende duydum tüpleri açıyormuş biri bunu yaparak hamile kalmış
Ay canım ya evet rabbim biliyor ya kız olsun çok isterdim ki oğlum var bir tane ama 2 yıl oldu korunmuyoruz şansa bırakmak gibi bir lüksüm yok bakalım bu günler altın günler anladın sen onu
çok risk li ya ben yapamam onu gider film çektiririm paşa paşa olur :)
İnş. Cnm cümlemizin...sende dogru söylüyorsun allah gönlündekini versin inşallah
İnş. Cnm cümlemizin...
Benimkide 38 yaşında nolcak şimdi
Ben 33 eşim 49 işte nisanda 50 olcakpeki sem kaç yaşındasın
31 yaşım benimpeki sem kaç yaşındasın
eşinle baya yaş varmış canımBen 33 eşim 49 işte nisanda 50 olcak
Ben istedim severek evlendik ☺ evet çok zor oluo nesil farkı31 yaşım benim
eşinle baya yaş varmış canım
Bilmem sirkede asidik ama içilirse vajeni alkali yapıo ne biliim ya artık ne yapcağımızı şaşırdık bugün uzayan akıntı geldi bende 23.gün dün gece ilişki olmuştu sanırım spermler ama normalde 3 aydır ilişki sonrası hiç olmadınette devAMLI GÖRÜyorum portakal greyfurt ve sirke karışımı var detoks için içiliyor biz bunları içsek faydalı olmazmı asidikya hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?