bir kızım olsa

yeni evliler çok sık ilişkide bulunuyorya hani kız bebek için sık ilişki diyorlare dogacak oglunda diger ogluna arkadaş olur farkeden bişey olmaz

eger kız bebek istiyorsan tam yumurtlama günü yapma
Biliyorum benim yumurtlama 17 oldu ilişki 15 ama 3 aydır 2 gün erken yapıom hep 13 14.gün yapıodum bu ay 1 ileri gittim eşim 50 yaşında spermler ölür falan die sonuçta kalitesi azalmış olabilir

yeni evliler çok sık ilişkide bulunuyorya hani kız bebek için sık ilişki diyorlare dogacak oglunda diger ogluna arkadaş olur farkeden bişey olmaz
Benim 1 oğlum var çok sık ilişkiyle oldu yeni evliydim afedersiniz günde 2 bazen 3 kez bile oluodu boş gün yoktu ama oğlum oldu

orasi oyle canim
Allah acialrini gostermesin insallah
hiç bi fikrim yok bu kromozomlarin ne halt ettigi konusunda : ))

hoppalaa : )) o tezde çurumus o zamannn : ) )
her tez biraz yalan gibi gelişyor bana allah bilşir ona şüphem yokta işte denemedim dememek için keşke bunları deneseydim diye pişman olmamak için deneyecem birde meryem suresini okuyacam 40 gün boyunca arapça bilmiyorum türkçe okunuşundan okuyacam

eger kız bebek istiyorsan tam yumurtlama günü yapma
Ay canım ya evet rabbim biliyor ya kız olsun çok isterdim ki oğlum var bir tane ama 2 yıl oldu korunmuyoruz şansa bırakmak gibi bir lüksüm yok bakalım bu günler altın günler anladın sen onu

vikisi bende duydum tüpleri açıyormuş biri bunu yaparak hamile kalmış
çok risk li ya ben yapamam onu gider film çektiririm paşa paşa olur :)

sende dogru söylüyorsun allah gönlündekini versin inşallah

nette devAMLI GÖRÜyorum portakal greyfurt ve sirke karışımı var detoks için içiliyor biz bunları içsek faydalı olmazmı asidikya hepsi

nette devAMLI GÖRÜyorum portakal greyfurt ve sirke karışımı var detoks için içiliyor biz bunları içsek faydalı olmazmı asidikya hepsi
Bilmem sirkede asidik ama içilirse vajeni alkali yapıo ne biliim ya artık ne yapcağımızı şaşırdık bugün uzayan akıntı geldi bende 23.gün dün gece ilişki olmuştu sanırım spermler ama normalde 3 aydır ilişki sonrası hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…