bir kızım olsa

ada çayının erken yumurtlatma gibi özelligimi varmış
Düzene sokuyomuş adeti yumurtlamayı düzenlioyomuş onu içenler hem salgıyı görmüşler hemde yumurtlamaları düzene girmiş 28 günde bir olmaya başlamışlar 14.gün yumurtlamayı gören çok.

11 gibi falan yapıyorum evet bu ay 14cü gün yumurtlama oldu antibiyorik falan kullandım geciktirdi galiba
Olabilir bilmiom benim bu au 14 15.gün oldu 15.gün uzatan akıntı başladı 17.güne kadar devam etti ve 17.gün müthiş sağ kasık ağrısı yatana kadar sürdü benim geç çatlıo senin dediğin mantıklı önceki gün yapıp koyuyu görüp bırakmak ben daha almadım adet oliim netten sipariş vercem

11 gibi falan yapıyorum evet bu ay 14cü gün yumurtlama oldu antibiyorik falan kullandım geciktirdi galiba
Şimdi tüm topikleri okudum kararım şu adetken 7 gün adaçayı içcem 5 gün günde 1 tk bal çörekotu tarçın yapcam 10.gün ovulasyon testine başlıcam 12 de ovu testi yapcam hergün yada gün aşırı ilişki yapcam çift koyuluk çıkarsa yine o gün 5 gibi işten geliom eşim evde oluo bazen evdeyse ilişki.eğer diğeri daha koyu çıkarsa ilişki yok.gerisi allaha kalmış artık bu arada bugünkü idrar yine negatif adet bekliom artık.bii sorcam sen aynı renkte koyuluğu gördüğünde sonraki gün ovu testin daha koyumu oluo silikleşiomu kafayı yiyom artık ben ya bunları düşünmekten allahtan senelik izindeyim bu hafta

benm diger gün silikleşiyor bazılarınki 12-36 saat arası çatlıyor koyu rrenkten sopnra benm 24 saat sonra çatlıyor bazen 12 saat sonra sen bunları yapınca erken çatlama riskide var ovu testini 10 gün başla 2 koyulugu görünce bence ilişkide bulunma yinede sen bilirsin düşünme aslında düşününce olmuyor

Çıkmıo aklımdan şu adet gelsede yeni aya başlasam diom bi yapsam bunları diom bi yapmasam 2 günde 1 ilişki yapsam 10.20.günler arası nolcaksa olsa off

Çıkmıo aklımdan şu adet gelsede yeni aya başlasam diom bi yapsam bunları diom bi yapmasam 2 günde 1 ilişki yapsam 10.20.günler arası nolcaksa olsa off
yumurtlamaya 2 gün kalaya kadar hergün ilişkide bulun ilişkiye girmeden öncedce ovulasyon testi yap garantile bu arada testi yapmadan önce sıvı tüketimin az olacak unutma

yumurtlamaya 2 gün kalaya kadar hergün ilişkide bulun ilişkiye girmeden öncedce ovulasyon testi yap garantile bu arada testi yapmadan önce sıvı tüketimin az olacak unutma
Hergün sperm sayısını azaltmazmı bide adet olmadım hala geçen ay 33 günde olmuştum ondan önce 28 bu ay takvim 31gün bugündü hamile olma ihtimalim yok az ilşki oldu bu ay biliom günlerimi bide 30luk ovülasyon testi yetermi sen 1 ayda kaç tane kullanıon benim düzensiz ya 10 kullanırım gibime gelio

Bide bal çörekotu tarçından vazgeçtim prolaktin yüksrltiomuş zaten geçen aykarda o sorunum cardı onun için ilaç kullanamam ben sadece adaçayı içcem 10 gün bırakcam doğal östrojen içerdiği için çünkü östrojenim > 20 çıktı az yani bu ay sadece bu sence 10 günmü 7 günmü içeyim çok içmekte istemiom ama düşüğe neden oluo ya

yumurtlamaya kadar iç sonra bırak bence

sık ilişkide kız bbeek sayısı yüksek dfün biri kız bebeginin olacagını ögrendş hergün ilşki denemişler

sık ilişkide kız bbeek sayısı yüksek dfün biri kız bebeginin olacagını ögrendş hergün ilşki denemişler
Yukarda ters yazmışım östrojen <20 yazcaktım neyse ok galiba zaten adet oldum yalnız bu ay bi fark var 20.00da oldum çok az pembe geldi ve hala devamı gelmedi ama gelcek biliom genelde kahverengi gelirdi vicksten olabilir bilmiom ya ben bi rüya gördüm dün gece canım sıkkın kaşımı alıom cımbızla bi bakıom bi kaşımın tümünü almışım sonra biri var yanımda bana kalemle kaş çizio aynı kaş gibi oluo rüya tabirlerine baktım bugün allaha karşı geleceksin isyan edeceksin sonrada anlayınca tövbe edeceksin yazıo çok sıkkın içim

Ovulasyon testi ısmarlıcam sen hangi marka kullanıosun ve memnunmusun koyu çizgiyi görüyomusun her ay vericem birazdan sipariş

o kadar üye varki kk da bir tane dahi bebekleri olsa neleri vermezlerdi..hiç cinsiyet düşünmeden sadece bir sağlıklı bebek istiyorlar..sizde keyiften kızım olsun diye uğraşıyorsunuz..bakın tanrının işine..

Aklını kendine sakla lütfen ben kimsenin işine ve inancına karışmam kimseninde benim işime ve inancıma karışmasına izin vermem madem öyle düşünmüyosun niye ilgilenmediğin topiği okuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…