bir kızım olsa

sag salin kucagına al allah gönlüne göre versin inşallah

ovulasyon terstini dene nezaman yumurtladıgını ögrenirsin ben kullanıyorum
Adet olayımda alcam galiba ya da 1 ay daha denicem donra alcam tam karar vermedim bu ay 7 gün adaçayı içmeyi düşünüom adetken dr östrojenin düşük demişti ona da iyi gelir doğal östrojen içeriyo ya sen de durum ne

Bi de ovülasyon kitini nasıl kullanıon kız bebek için koyu olduğunda ilişki olup bi daha ilişki olmuyomu detaylı yazarmısın

ben korunuyorum çok kilo aldım onu vermeye çalışıyorum geçen yıldan beri bebek düşünüyorum ama kilo verip öyle hamile kalmayı planlıyorum geçen yıl buzamanlar 89 kiloydum 72 kiloya düştüm yazdan beri 77 kiloya çıktım şimdi onu vermeye çalışıyorum :)

Bi de ovülasyon kitini nasıl kullanıon kız bebek için koyu olduğunda ilişki olup bi daha ilişki olmuyomu detaylı yazarmısın

iki çizgiyide koyu gördüğümüzde ilişkiyi kesiyoruz ilişki olmuyopr mesela en son gece ilişkide bulunduk sabah testi yaptım iki çizgide eşit çıktı diyelim artık ilişkide bulunmuyoruz ben 2side eşit çıktıgında ya gecesine çatlıyor yada ertesi güne

ada çayı kız bebek için iyimi ben smear testi yaptırdıgımda sonuçta östrojen etkisinde çıkmıştı adetime 2gün kala yaptırmıştım testi

ada çayı kız bebek için iyimi ben smear testi yaptırdıgımda sonuçta östrojen etkisinde çıkmıştı adetime 2gün kala yaptırmıştım testi
Öyle diolar adeti düzenliomuş ösyrojeni arttırıomuş sadece 10 gün yapcam ama günde 1 bardak adetin 1.günü başlıon düşüğe neden olduğundan yumurtlamadan önce kesion yumurtlamayı sağlayıp düzenliomuş karar verdim adet olduğum gün sipariş vercem ovülasyon kitini kız bebek için değilde ben galiba hamile kalamıom bu ay 4.ay olcak testler hep negatif yakında adet olurum

dr takibinde yumurta takibide yaptırabilirsin

dr takibinde yumurta takibide yaptırabilirsin
İşten o kadar rahat izin alamıyorum yakında hastanede yok ya bu ovüladyon testini karar verdim alcamda acaba sirkeli suyu yapmasammı onu yaparken ya spermleri öldürüyosa ben ondan hamile kalamıyosam sence ne yapmalıyım

yapan arkadaşlar sirkeli suyla hamile kaldılar ama sen birde sirkeli su yapmadan dene asidik beslen kalsiyum sandoz al bol yogurt ye balık tüket bunları dene eşimn ilişkiden önce bölgesel olarak sıcak duş alsın

yapan arkadaşlar sirkeli suyla hamile kaldılar ama sen birde sirkeli su yapmadan dene asidik beslen kalsiyum sandoz al bol yogurt ye balık tüket bunları dene eşimn ilişkiden önce bölgesel olarak sıcak duş alsın
Nasıl oluyor bu sirkeli su, merak ettim de..

Eşim bu konuda bana hiç yardımcı değil hatta kızıo.kız bebek isteyen o kızan da o.keçiboynuzu özü var evde 1 kaşık yedirdim 1 kere o kadar ilişki sonrası ayakları dikmeme bile kızıo yaptırmıo olcağı varsa olur dio sirkeli suyu gizli yapıom günlere uymuyo offf sıcak su hayatta yapmaz hayatta beslenmesini bana göre ayarlamaz dediğim dediktir ben en iyisi sirkeli suya devam 1 ml ye 20 ml yapıom artık.1e 10 yapıodum daha önce

beslenmene sen dikkat et birde eşin baksır giymesin sıkı iç çamaşırı giydir :) birdaha sakın keçiboynuzu kürü verme eşine o nu erkek bebek için yapıyorlar ben 13gün yumurtluyorum 11ci gün sirkeli duş yapıp ilişkiyi sonlandırmak istiyorum çokmu geç olur acaba

Walla ben 3 aydır öyle 2 gün önce yapıdum olmadı şimdi bu ay adaçayı içcem tahminim o öne çekcek yumurtlamayı 16 ya da 17 gün yumurtluodum benim kararım yumurtlama önceki geceye kadar 3 gün üst üste.ama adaçayı ne kadar öne çeker bilmiom.yapanlar hep 14.gün yumurtlamış 11 12 13 yapsam ovulasyon testinde koyu görüp bıraksam diyom

mantıklı ovulasyonda koyuı gördügün an bırak

ada çayının erken yumurtlatma gibi özelligimi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…