- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
2 gün kala ve 3 gün kala zaten 2 ilişki oldu bugün bata 2 var karnım ağrıo adet olcam galiba idrar testi bugünde negatif yok ovülasyon testimi alsam acaba bu ayyumurtlamaya kaç gün kala son ilişki oldu cnm
Mrb.bende 10+5 hamileyim ilk hamileliliğim onun için pek farketmiyo sağlıklı eli ayağı düzgün olsun şuan sadece onu düşünüyorum 2hafta var kontrolüme ama gönlümden oldu bitti kız geçiyo eşim de aynı şekil kız olmasını daha çok istiyo hayırlısı olsun Allahım herkesin gönlüne göre versin
2 gün kala ve 3 gün kala zaten 2 ilişki oldu bugün bata 2 var karnım ağrıo adet olcam galiba idrar testi bugünde negatif yok ovülasyon testimi alsam acaba bu ay
Adet olayımda alcam galiba ya da 1 ay daha denicem donra alcam tam karar vermedim bu ay 7 gün adaçayı içmeyi düşünüom adetken dr östrojenin düşük demişti ona da iyi gelir doğal östrojen içeriyo ya sen de durum neovulasyon terstini dene nezaman yumurtladıgını ögrenirsin ben kullanıyorum
Bi de ovülasyon kitini nasıl kullanıon kız bebek için koyu olduğunda ilişki olup bi daha ilişki olmuyomu detaylı yazarmısınAdet olayımda alcam galiba ya da 1 ay daha denicem donra alcam tam karar vermedim bu ay 7 gün adaçayı içmeyi düşünüom adetken dr östrojenin düşük demişti ona da iyi gelir doğal östrojen içeriyo ya sen de durum ne
Adet olayımda alcam galiba ya da 1 ay daha denicem donra alcam tam karar vermedim bu ay 7 gün adaçayı içmeyi düşünüom adetken dr östrojenin düşük demişti ona da iyi gelir doğal östrojen içeriyo ya sen de durum ne
Bi de ovülasyon kitini nasıl kullanıon kız bebek için koyu olduğunda ilişki olup bi daha ilişki olmuyomu detaylı yazarmısın
Bi de ovülasyon kitini nasıl kullanıon kız bebek için koyu olduğunda ilişki olup bi daha ilişki olmuyomu detaylı yazarmısın
Adet olayımda alcam galiba ya da 1 ay daha denicem donra alcam tam karar vermedim bu ay 7 gün adaçayı içmeyi düşünüom adetken dr östrojenin düşük demişti ona da iyi gelir doğal östrojen içeriyo ya sen de durum ne
Öyle diolar adeti düzenliomuş ösyrojeni arttırıomuş sadece 10 gün yapcam ama günde 1 bardak adetin 1.günü başlıon düşüğe neden olduğundan yumurtlamadan önce kesion yumurtlamayı sağlayıp düzenliomuş karar verdim adet olduğum gün sipariş vercem ovülasyon kitini kız bebek için değilde ben galiba hamile kalamıom bu ay 4.ay olcak testler hep negatif yakında adet olurumada çayı kız bebek için iyimi ben smear testi yaptırdıgımda sonuçta östrojen etkisinde çıkmıştı adetime 2gün kala yaptırmıştım testi
Öyle diolar adeti düzenliomuş ösyrojeni arttırıomuş sadece 10 gün yapcam ama günde 1 bardak adetin 1.günü başlıon düşüğe neden olduğundan yumurtlamadan önce kesion yumurtlamayı sağlayıp düzenliomuş karar verdim adet olduğum gün sipariş vercem ovülasyon kitini kız bebek için değilde ben galiba hamile kalamıom bu ay 4.ay olcak testler hep negatif yakında adet olurum
İşten o kadar rahat izin alamıyorum yakında hastanede yok ya bu ovüladyon testini karar verdim alcamda acaba sirkeli suyu yapmasammı onu yaparken ya spermleri öldürüyosa ben ondan hamile kalamıyosam sence ne yapmalıyımdr takibinde yumurta takibide yaptırabilirsin
İşten o kadar rahat izin alamıyorum yakında hastanede yok ya bu ovüladyon testini karar verdim alcamda acaba sirkeli suyu yapmasammı onu yaparken ya spermleri öldürüyosa ben ondan hamile kalamıyosam sence ne yapmalıyım
Nasıl oluyor bu sirkeli su, merak ettim de..yapan arkadaşlar sirkeli suyla hamile kaldılar ama sen birde sirkeli su yapmadan dene asidik beslen kalsiyum sandoz al bol yogurt ye balık tüket bunları dene eşimn ilişkiden önce bölgesel olarak sıcak duş alsın
Eşim bu konuda bana hiç yardımcı değil hatta kızıo.kız bebek isteyen o kızan da o.keçiboynuzu özü var evde 1 kaşık yedirdim 1 kere o kadar ilişki sonrası ayakları dikmeme bile kızıo yaptırmıo olcağı varsa olur dio sirkeli suyu gizli yapıom günlere uymuyo offf sıcak su hayatta yapmaz hayatta beslenmesini bana göre ayarlamaz dediğim dediktir ben en iyisi sirkeli suya devam 1 ml ye 20 ml yapıom artık.1e 10 yapıodum daha önceyapan arkadaşlar sirkeli suyla hamile kaldılar ama sen birde sirkeli su yapmadan dene asidik beslen kalsiyum sandoz al bol yogurt ye balık tüket bunları dene eşimn ilişkiden önce bölgesel olarak sıcak duş alsın
Sirkeli su yapıp ilişki öncesi vajenden içeri veriyosun enjektörleNasıl oluyor bu sirkeli su, merak ettim de..
Eşim bu konuda bana hiç yardımcı değil hatta kızıo.kız bebek isteyen o kızan da o.keçiboynuzu özü var evde 1 kaşık yedirdim 1 kere o kadar ilişki sonrası ayakları dikmeme bile kızıo yaptırmıo olcağı varsa olur dio sirkeli suyu gizli yapıom günlere uymuyo offf sıcak su hayatta yapmaz hayatta beslenmesini bana göre ayarlamaz dediğim dediktir ben en iyisi sirkeli suya devam 1 ml ye 20 ml yapıom artık.1e 10 yapıodum daha önce
Walla ben 3 aydır öyle 2 gün önce yapıdum olmadı şimdi bu ay adaçayı içcem tahminim o öne çekcek yumurtlamayı 16 ya da 17 gün yumurtluodum benim kararım yumurtlama önceki geceye kadar 3 gün üst üste.ama adaçayı ne kadar öne çeker bilmiom.yapanlar hep 14.gün yumurtlamış 11 12 13 yapsam ovulasyon testinde koyu görüp bıraksam diyombeslenmene sen dikkat et birde eşin baksır giymesin sıkı iç çamaşırı giydir :) birdaha sakın keçiboynuzu kürü verme eşine o nu erkek bebek için yapıyorlar ben 13gün yumurtluyorum 11ci gün sirkeli duş yapıp ilişkiyi sonlandırmak istiyorum çokmu geç olur acaba
Walla ben 3 aydır öyle 2 gün önce yapıdum olmadı şimdi bu ay adaçayı içcem tahminim o öne çekcek yumurtlamayı 16 ya da 17 gün yumurtluodum benim kararım yumurtlama önceki geceye kadar 3 gün üst üste.ama adaçayı ne kadar öne çeker bilmiom.yapanlar hep 14.gün yumurtlamış 11 12 13 yapsam ovulasyon testinde koyu görüp bıraksam diyom
Walla ben 3 aydır öyle 2 gün önce yapıdum olmadı şimdi bu ay adaçayı içcem tahminim o öne çekcek yumurtlamayı 16 ya da 17 gün yumurtluodum benim kararım yumurtlama önceki geceye kadar 3 gün üst üste.ama adaçayı ne kadar öne çeker bilmiom.yapanlar hep 14.gün yumurtlamış 11 12 13 yapsam ovulasyon testinde koyu görüp bıraksam diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?