Bilmem sirkede asidik ama içilirse vajeni alkali yapıo ne biliim ya artık ne yapcağımızı şaşırdık bugün uzayan akıntı geldi bende 23.gün dün gece ilişki olmuştu sanırım spermler ama normalde 3 aydır ilişki sonrası hiç olmadı
Yok kullanmıyorum tahmini tabi benim söylediklerim 6 ay olmazsa o zaman herşeyi yapcam daha 3 ayım var sen kullanıomusun kullanıosan uzayan akıntıdan kaç gün sonra pozitifi görüosunovyulasyon testi kullanıyormusun benmde ilşişik sonrası oluyor o uzayanlardan :)
Yok kullanmıyorum tahmini tabi benim söylediklerim 6 ay olmazsa o zaman herşeyi yapcam daha 3 ayım var sen kullanıomusun kullanıosan uzayan akıntıdan kaç gün sonra pozitifi görüosun
Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla batıl inançlarla dolu, nerde ispatlanmamış teori varsa ona inanan gerçekçilikten uzak birisiniz. O yüzden ne desek boş şöyle kocakarı otlu değişik mi değişik bi tarif versem nasıl mutlu olursunuz değil mi
Bakın aklıma ne geldi vajinayı sirkeyle yıkıyosun çıkan mantar veya yaranın başı sivri olursa erkek yuvarlak olursa kız olacak derler bunu bi deneyin..
Ben gönlümden cinsiyet değil sağlıklı bebek geçiriyorum o yüzden bedduan gereksiz oldu şekerimsen böyle dalga geçmişsin ya allah senin gönlüne göre vermesin insanların umutlarıyla dalga geçiyorsun
Ben gönlümden cinsiyet değil sağlıklı bebek geçiriyorum o yüzden bedduan gereksiz oldu şekerim
Ben gönlümden cinsiyet değil sağlıklı bebek geçiriyorum o yüzden bedduan gereksiz oldu şekerim
Rabbim bizim istediğimizi değil hayırlı olanı versinayrıca dalga geçtigin için bu sözüm beddua değildir ki bir gün sende farklı bvir cinsiyet istersin ozmaan bu sözüm aklına gelsin
O zaman benim şansım yok bu ay 15inde gördüm uzayan o gün ve önceki gün oldu bu ay çok olmadı 3 gün geçniştir ölmüştür spermleruzayan akıntıdan 3 gün sonra pozitif görüyorum ama benmki fazla uzamıyor şeffaf berrak kalın bir akıntı oluyor yum çatladıktan sonra ertesi gün uzamayan kremsi pürtüklü bir akıntıya çeviriyor sonra yine akıntım devam ediyor
O zaman benim şansım yok bu ay 15inde gördüm uzayan o gün ve önceki gün oldu bu ay çok olmadı 3 gün geçniştir ölmüştür spermler
İnşallah canımbazı spermler 5 günde yaşayabiliyormuş uzayan akıntı kişiden kişiye değişebiliyor öyle düşünme
Kimse bişi yazmamış durumlar ne benim bu ay çok ağrım olmadı ama bugün adet ağrısı çekiom 30 güne sayarsam 15 i bat ama bana belli olmaz geç de olabilir geçen ayv33 gün ondan önce 28 günde oldum.bugün idrardan baktım negatifbazı spermler 5 günde yaşayabiliyormuş uzayan akıntı kişiden kişiye değişebiliyor öyle düşünme
Kimse bişi yazmamış durumlar ne benim bu ay çok ağrım olmadı ama bugün adet ağrısı çekiom 30 güne sayarsam 15 i bat ama bana belli olmaz geç de olabilir geçen ayv33 gün ondan önce 28 günde oldum.bugün idrardan baktım negatif
Az önce kayınpederim arada hamilesin ama erkek dedi nerden bilion dedim 2 gün önce bende kalmıştı rüyasında görmüş bi kadın gelip söylemiş aslında o da kız istiyor kızı yok hayrlısı bakalım daha 3 . 4 gün var benimnezamandır geçikiyor benm ekim ayında 31 ci gün oldu normalde 27 günde bir olurum inşallah hamilesindir hayırlısı
Az önce kayınpederim arada hamilesin ama erkek dedi nerden bilion dedim 2 gün önce bende kalmıştı rüyasında görmüş bi kadın gelip söylemiş aslında o da kız istiyor kızı yok hayrlısı bakalım daha 3 . 4 gün var benim
Haklısın şimdi yine uaptım idrardan negatif telde adet takvimimde 4 gün var gösterio yumurtlamadan 10 gün geçmiş gösteriyo bana göre 1 gün önce yumurtlama oldu 11 gün geçtirüyaların tersi çıkar genelde erkek bebek görenlerin kızı olur hayır olsun allahtan başka kimse bilemez
Haklısın şimdi yine uaptım idrardan negatif telde adet takvimimde 4 gün var gösterio yumurtlamadan 10 gün geçmiş gösteriyo bana göre 1 gün önce yumurtlama oldu 11 gün geçti
canım erkek bebek isteyenlerin topiği full dolu biz kız bebek istiyoruz di,ye kızıyorlar ama biz nadir insanlardanız :) hiç mi kız bebek sahibi olmak isteyen yok evet yazmamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?