ben hiç birzaman bana söylediklerine hayır demedim bu durumu bana söylemedi ki hayır diyeyim
hayır deme onaylamam demek bana yalan söyle git demek değil ki.. bak bu seferde kalmak istedi tamam kal bende gelmek istiyorum dedim olmaz dedi. kavga etmedik anlayış gösterdim öpe koklaya gönderdim ama bak bana yalan söylemiş..Bir iki hafta önce sizin bir konunuz vardı . Eşiniz yorulacağım bir gün önceden gideceğim dinleneceğim diyordu siz yine hayır diyordunuz .
bu arada msj attı sırf seni üzmemek için söylemedim diye... bende keşke üzülseydim de yalan söylemeseydin dedim..Kimse böyle bişeyde boşan demez bence konu sahibide bu cevabı beklemiyor
tabiki hayır sadece kendinizi benim yerime koyun eşiniz farklı konularla sürekli yalan söylüyor yakalıyosunuz anlatıyorsunuz yalan söyleme gerek yok yaptıysan yaptın gittiysen gittin önemli değil diye. ama gene yalan söylüyor.. ben bu adama yaptığı hatayı nasıl fark ettiricem..Hrkesden duymak istedigin a evet sana bunu soylemeliydi soylemediyse bosan demelerinimi bekliyorsun
bak şuan karı kız inan hiç aklıma gelmiyo sadece sıkıntım yalan söylemesi.. bide biliyormusun defalarca konuştum bu konuyu ama hep hissetmiştim bide bu kadar net büyük olmamıştı.. ona kalsa o oarada hiç bişey yapmıyor yani aldatma gibi.. ama konu bu değilki yalan söylemesi...Bence bu evlilikteki tek sorun
güvensizlik
hiç bişey olmadı ne olcak gerçekten hissederek söylemiyorum ki anlıyor...Peki ne olacak simdi. Yapısı nedir bu durumlarda. ? Daha önce yolun açık olsun gibisinden laflar olunca nasıl davrandi
hay ağzını öpeyim sorun zaten bu.. buna kızıyorum ben çok gerginim kendimi iyi ifade edemiyorum..ya siz bu kadar anlayışlı yaklaşıyosunuz gittiği yerler konusunda, arkadaşımla gidicem onunla anlaştık demek bu kadarmı zordu sizi hamile halinizle üzdüğüne değdimi gerçekten
bayanlar 50 -55 yaşında kadın onları düşünmüyorum bile.. zaten olay gizli yapması.. ben gelince ne yapıcam bilemiyorum galiba net bişekilde ara vermemiz gerektiğini konuşucam yoksa defalarca konuştuk anlasa anlardı diyorum...Valla ben seni hiçde haksız bulmadım, arkadaşıyla gitmiş ne var bunda diye bişey değil ki olay. Şimdi ben kendi açımdan ele alıcam olayı.
Eşim iş için 2 bayanı götürmek durumunda, arabada yerde var, e tabikide bende giderim ne demek yani. Üstelik aile dostlarınızın yanınada uğruyor yani beraberde vakit geçirebilme durumunuz var, hepsini geçtim iş için bile olsa tatil beldesine gidiyor bundan iyi fırsat mı olur ne güzel kaçamak işte ikiniz içinde.
Seni götürmeyip sana yalan söyleyip senden gizli arkadaşını götürüyorsa burda sıkıntı var demektir. Doldurmak için söylemiyorum ama gerçekten haklısın
bakmam mı hiç bişey yayınlamıyorlar çünkü oda biliyor benim haberim olmadığınıO arkadaşın facebook hesabı varsa bak.Belki yer bildirimi yada fotoğraf atar.Facebookta herşeyi yayınlıyor herkes malum.
Aynen arkadaşın dediğini yap bence de. Daha önce marmarisede gitmiş. 1gün önceden gidip tatil yapmalar falan ya tamam yapılırda benim öyle bi imkanım olsa bunu tek değil eşimle yaparım, para bahane değil bulunur bi şeklde , ,çok çok geçerli bi sebep olmadıkça bana doğru gelmiyor bu tür şeyler.O arkadaşın facebook hesabı varsa bak.Belki yer bildirimi yada fotoğraf atar.Facebookta herşeyi yayınlıyor herkes malum.
daha sakinim sabaha göre ağlamıyorum en azından.. zaten sakinlikle yazdım mesajlarımı. sadece geldiğinde net konuşmak istiyorum en azından anlasın ki tekrarı olmasın diye.. zaten msj atmış sırf sen üzülme diye söylemedim demiş.. bende böyle daha kötü oldu dedim..Ya Artık bu çiftler evli... Sevgili değill... Ne var yani yaptıysa olabilir uzatıyosun vs... Bu konudan bağımsız diyorum ama evlendikten sonra artık sorumluluğun var senin.... hamile bir eşin var...
Kendi kafanı dinlemeye gidemezsin mesela hamile bir eşin varken çocuğu bu kadın tek başına mı yaptı senin canın can da bu kadınınki ney?
Bu konuya gelince...
Canım ben seni haklı görüyorum ama şu yönden görüyorum... Söylediğin kadarıyla çok sıkmayan serbest bırakan birisin... onun gelip böyle böyle diye açıklayıp gitmesi gerekirdi..
Ama şu da var.. önceden anlaşmış olabilirler sana konuyu açmadan önce sen de üzülme kırılma diye bir de hamilesin.. söylememiştir.. gerçi şuan daha kötü oldun amaa..
Sen üzülme canım ya çok aşırı tepki veriyorsun.. yalan konusunda haklısın ama biraz sakinleş bu sefer haklıyken.. Üstüme gelme vs gibi laflarla haksız duruma düşmee.. geldiğinde tatlı dille konuş..
Senin sert tavırların daha da sıkıp bunaltacak adamı.. Üzme kendini bebişine yazık
sıkan biride değilim diyosun, 2gün avamı ne gider yazmışsın sıkıntı yapmam demişsin. Eşin bana samimi gelmedi, bence kesin ve net bi tepkiyi hak etmiş. Sana karşı hassas olması gereken bi dönem ayrıca yaptıklarını doğru bulmadım. Ara vermek fazla bi tepki olabilir. MUhtemelen şimdi sana ne var arkadaşımla gittiysem bunun nesi kötü gibi bi savunmayla karşına geçip sinir harbi yaşatabilir. Kesinlikle kavga etmeden geldiğinde çok net bi tavırla konuş mesafeni koy derim. kavga yada tartışmaya dönerse olay üste çıkmaya çalışıcak muhtemelen.bayanlar 50 -55 yaşında kadın onları düşünmüyorum bile.. zaten olay gizli yapması.. ben gelince ne yapıcam bilemiyorum galiba net bişekilde ara vermemiz gerektiğini konuşucam yoksa defalarca konuştuk anlasa anlardı diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?