- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Aynı durumda ben olsam ben de çok kızarım, sizi anlıyorum aslında. Ama ilk tepkileriniz çok abartılıydı. Sakinleşmenizi önerdim.Genelde böyle tepkiliyseniz eşiniz tartışma yaşamamak istemiş olabilir. Benim olayımda mesela eşinizin tepkisi pişman etmişti beni söylediğime. ve aynı durumla karşılaşsam şimdi, söylemeden önce bir düşünürüm. Ve beni bu duruma getiren malesef eşimin tutumu. Fakat ben olayı tekil bir durum olarak değerlendirdim ve konu ilerledikçe size hak verdim doğrusu. Çünkü normalde haberiniz olduğunda çıkmasını zaten sorun etmiyormuşsunuz.bugüne kadar içmeye gitse aramam ava gitse nerdesin demem ... sadece gittiğin yeri doğru söyle derim bu yani. sizde beni baskıcı bi tip yaptınız... adam 8 saatlik yolu başkalarıyla gidiyo bana konuşurken yalan söylüyor.. halada aramış açıklama yapmış değil.. kendinizi bi benim yerime koyun lütfen.. tabi tepkilerim abartı nasıl güveneyim bana yalan söyleyen birine hamileyim çocuğum var bunca zamandır atılan yalanlar hep önüme çıkıyor.. hangi birini alttan alayım...
ne bileyim senin eşin dürüst bir insan değil bence
sal gitsin[/QUOTE
mesaj attım kimle gittiğini kimle olduğunu biliyorum dedim. cevap yok.. bukkım senin şu oyunlarından dedi.. oyun falan değil bana söylediler şu kişiylesin dedim.. ne yani onla olsam ne olcak falan bi dünya başladı... gelmicem bekleme beni falan filan.. gelme dedim yolun açık olsun...
bana gözümün içine baka baka yalan söyledi.. ben kıskançmışım falanda filanda klasik üste çıkmalar.. benim vicdanım çok rahat ben kendimi biliyorum... bu işten nasıl kazasız daha az zararla atlatıcam onu düşünüyorum.. şun üste çıkmak için konuşuyor..Aynı durumda ben olsam ben de çok kızarım, sizi anlıyorum aslında. Ama ilk tepkileriniz çok abartılıydı. Sakinleşmenizi önerdim.Genelde böyle tepkiliyseniz eşiniz tartışma yaşamamak istemiş olabilir. Benim olayımda mesela eşinizin tepkisi pişman etmişti beni söylediğime. ve aynı durumla karşılaşsam şimdi, söylemeden önce bir düşünürüm. Ve beni bu duruma getiren malesef eşimin tutumu. Fakat ben olayı tekil bir durum olarak değerlendirdim ve konu ilerledikçe size hak verdim doğrusu. Çünkü normalde haberiniz olduğunda çıkmasını zaten sorun etmiyormuşsunuz.
Eşinizden şüphelenmekten çok, sizden gizli bir şeyler yapması sizi rahatsız eden. Ve bu yaşananların birikimi olmuş. Olayda çok şüphelenecek bir durum yok ama eşinizin genel hali güven vermiyor. Sorumsuzluk var. Daha önce bundan rahatsız olduğunuzu yumuşak bir dille belirtmişseniz, artık top onda. İyi bir azarı hak etmiş. Hamile bir eşi geride bırakırken meraklandırmaya hakkı yok. Huyu mu bilmiyorum ama böyle halleri ama o zaman gayet abartılı tepki verin gerçekten. Nus ile uslanmayanın hakkı kötektir. Başından aşağı kaynar su dökünce anlar belki, ders olur ona da.
ben hiç birzaman bana söylediklerine hayır demedim bu durumu bana söylemedi ki hayır diyeyimİnsanların yapmak istediklere şeylere her zaman hayır derseniz .Karşınızdakini size yalan söylemeye mecbur edersiniz .
teşekkür ederim çok saol ben nerde olduğunu ne yapacağını hatta gideceği barları bile biliyorum .. yalan attı yalan arkadaşı yanında enayi yerine koydu beni.Tekne limandamı
Istersen baskın yapabılırım
Valla canım esımden cekinmesem teknenın adını alır uzaktan foto ceker gonderırdım ama esım noluyo der
buna bişey uyduramaz ki ne uyduracak yalanı ortaya çıktı işteBen size hak verdim acikcasi
Sizi aldatmamis bir kadinla ama surekli bi kandirma durumu var. Bu da aldatma degil midir ( oz manasiyla)
Allah yardimciniz olsun
Suan uste cikma derdinde
Aceleci davranmasaydiniz gelmesini bekleseydiniz daha iyi olurdu.
Simdi iki erkek oturup kılıf uydururlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?