bir kocam ne haltlar karıştırıyor konusunda benden olsun...

Arada neler yaşandı şimdiye kadar bilmiyoruz ama seni götürmedi diye zaten bir sürü sorun çıkmıştı, buraya yazıp üzülmüştün. Şimdi de yalan söylediğini öğrendin. Ve bize göre bunu kendine çok dert ediyorsun.
Muhtemelen gerginlik yaratacağın için söylemek istemedi. Seni bu kadar güven problemine sevkeden ne oldu bilemeyiz ama normal davranışlar değil. Yalan söylemesi tabiki sorun ama sebepleri ile değerlendirmek lazım bence.
Sen herşey düzgün ve açık olsun dersin, üzülsem de bilmek istiyorum dersin, benim için de mutlu olmak için bazı şeyler gizlenebilirden geçer. Herkes için farklıdır bunlar. Sen böylesin diye o da böyle olmak zorunda da değil..

Aynı durumda ben olsam ben de çok kızarım, sizi anlıyorum aslında. Ama ilk tepkileriniz çok abartılıydı. Sakinleşmenizi önerdim.Genelde böyle tepkiliyseniz eşiniz tartışma yaşamamak istemiş olabilir. Benim olayımda mesela eşinizin tepkisi pişman etmişti beni söylediğime. ve aynı durumla karşılaşsam şimdi, söylemeden önce bir düşünürüm. Ve beni bu duruma getiren malesef eşimin tutumu. Fakat ben olayı tekil bir durum olarak değerlendirdim ve konu ilerledikçe size hak verdim doğrusu. Çünkü normalde haberiniz olduğunda çıkmasını zaten sorun etmiyormuşsunuz.

Eşinizden şüphelenmekten çok, sizden gizli bir şeyler yapması sizi rahatsız eden. Ve bu yaşananların birikimi olmuş. Olayda çok şüphelenecek bir durum yok ama eşinizin genel hali güven vermiyor. Sorumsuzluk var. Daha önce bundan rahatsız olduğunuzu yumuşak bir dille belirtmişseniz, artık top onda. İyi bir azarı hak etmiş. Hamile bir eşi geride bırakırken meraklandırmaya hakkı yok. Huyu mu bilmiyorum ama böyle halleri ama o zaman gayet abartılı tepki verin gerçekten. Nus ile uslanmayanın hakkı kötektir. Başından aşağı kaynar su dökünce anlar belki, ders olur ona da.

bana gözümün içine baka baka yalan söyledi.. ben kıskançmışım falanda filanda klasik üste çıkmalar.. benim vicdanım çok rahat ben kendimi biliyorum... bu işten nasıl kazasız daha az zararla atlatıcam onu düşünüyorum.. şun üste çıkmak için konuşuyor..

kızlar hadi biraz yazın evde tekim kafayı yemek üzereyim sizin fikirlerinize ihtiyacım var. konuşmaya..

Peki ne olacak simdi. Yapısı nedir bu durumlarda. ? Daha önce yolun açık olsun gibisinden laflar olunca nasıl davrandi

Sakinlesmek istiyorsanız eşinizle konuşmayın ya da mesajlasmayın aldığınız cevaplar sizi tatmin etmediği için daha çok sinir oluyorsunuz.

Hem sakinlesince daha mantıklı düşünebilirsiniz. Ilk önce bebeğiniz için sakin olun.

Eşinizin de sizin de huyu nu bilmem ama çok çabuk sinirleniyor gibi geldiniz bana.evet eşiniz sizi götürmemiş erkek arkadaşıyla gitmiş tepki vereceğiniz için saklama ihtiyacı duymuş olabilir. Sadece yazdıklarınızdan çok Fevri olduğunuzu hissettim.

Eşinizin bara ya da ava gitmesine karışmıyor olabilirsiniz alışmış olma ihtimaliniz var ondan tepki vermiyor olabilirsiniz. Eşinize guvenmediginiz için çok sert tepkiler veriyor olabilirsiniz. Ya da gittiği arkadaşına güven duymuyor olabilirsiniz.

Bunları düşünmek için sakinlesin eşinizle iletişimi kesin

Tekne limandamı
Istersen baskın yapabılırım
Valla canım esımden cekinmesem teknenın adını alır uzaktan foto ceker gonderırdım ama esım noluyo der

Son düzenleme:
Hamileliginizi öne çıkarın bence. Burak eve gelsin ama bu kadar üzgün iseniz tartışmak yerine susun ve ona sınırlı değil üzgün olduğunuzu gösterin.ben olsaydım öyle yapardım. Üzgün olduğumu ona hissettirir bebeğime dokunmasına izin vermezdim mesela . Misal siz simdi yatağa yatınca karnınıza elinizi koyuyorsunuz dur ikiniz. Bu gecelik olmasın. Pişmanlık hissettirin ki üste cikmasin

Ben size hak verdim acikcasi
Sizi aldatmamis bir kadinla ama surekli bi kandirma durumu var. Bu da aldatma degil midir ( oz manasiyla)
Allah yardimciniz olsun
Suan uste cikma derdinde
Aceleci davranmasaydiniz gelmesini bekleseydiniz daha iyi olurdu.
Simdi iki erkek oturup kılıf uydururlar.

Tekne limandamı
Istersen baskın yapabılırım
Valla canım esımden cekinmesem teknenın adını alır uzaktan foto ceker gonderırdım ama esım noluyo der
teşekkür ederim çok saol ben nerde olduğunu ne yapacağını hatta gideceği barları bile biliyorum .. yalan attı yalan arkadaşı yanında enayi yerine koydu beni.

buna bişey uyduramaz ki ne uyduracak yalanı ortaya çıktı işte

ya siz bu kadar anlayışlı yaklaşıyosunuz gittiği yerler konusunda, arkadaşımla gidicem onunla anlaştık demek bu kadarmı zordu sizi hamile halinizle üzdüğüne değdimi gerçekten

Boşver canim takma sen simdi bebeğini düşün onu kucagina aldigini, üzülüp bebeginide üzme...ayip etmiş tam bir düşüncesiz, ama bu kadar üstüne düşme asil sorun niye arkadasiyla gittiğini soyleyemedigi...oda büyük ihtimal senin çok üstüne dusmenden, laf edersin diye çekinmiştir..kolayi seçmiş kendi karakter yoksunluğu..

Derdiniz yok kendinize dert ariyorsunuz derim.ne kendini uz nede bebegini.
Biz 27 yillik evliyiz ne olacak arkadasiyla gittiyse afedersiniz ama simdiki gencler bi tuhaf yok benden habersiz sunu yapti yok benden habersiz bunu yapti ya adam yellenirken de sizden izin alsin bari
İsterseniz burnuna halka takin istediginiz de yurusun istedigin de halkayi asil otursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…