BIR KORKU ALDI BENİ🤦🏼‍♀️

Merhaba, inşallah sağlıkla doğsun minik
Ben de suni sancıyla doğum yaptım, gece 23.00 gibi verilmeye başlandı ancak hiç korktuğum gibi olmadı sadece son bir saatte dozu arttırıldı ozaman sancılar hissedilir derecede oldu, hatta zirve olarak son on dakika diyebilirim, sabah 05.45 te doğdu, doğum anı da resmen saniyeler içinde geçiyor hiç korkmayın, benim sıkıntım sonraki dikiş oldu yani sancıyla alakalı değil.

Benim de çok az kaldı. Güzel doğum hikayeleri okumaya benim de ihtiyacım var şurada durayım ben de
Sağ salim sağlıkla hayırla kavuş inşallah yavruna Cinnet

Dikiş atmadan önce uyusturuyorlar mı?

Normali nasıl bilmiyorum ama ağrılar arttığında doğuma yarim saatt 45 dakika kalmış oluyor aşağı yukarı çabuk geciyor :))
Bendeki sancı suni sancı verdikleri hastalarda bile olmazmış. Ama açılma olmadı

Bendeki sancı suni sancı verdikleri hastalarda bile olmazmış. Ama açılma olmadı
Benim de açılma hemen oluveriyor işte som dogumdq ebeler beni eve gönderecekti doktor geldi muayene etti doğumu başlattı 45 dk sonra doğum oldu ebe bana diyor bugün doğuracağını inaniyormuydun ..ben inaniyordim siz inanmiyordunuz dedim

Bende açılma çok hızlı gelişiyor

ne güzel dilekler bunlar teşekkür ederim

İnşallah sağ salim gelir minik Benim miniğim acil sezeryanla geldi. Ne mutlu size kendinizi bu duyguya alıştıracak zamanınız var. Her şey geçiyor, geriye mis kokulu bir evlat kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…