- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Yok benim sezeryan, 18martta olcaktı ameliyat ama eekene aldı dr. 38+5te olacak inşallah.sende mi haftalarını doldurdun benim gibi
haftalarım doldu benim ne yazık kiKac haftaliksin canim sen?
Dikiş atmadan önce uyusturuyorlar mı?Merhaba, inşallah sağlıkla doğsun minik
Ben de suni sancıyla doğum yaptım, gece 23.00 gibi verilmeye başlandı ancak hiç korktuğum gibi olmadı sadece son bir saatte dozu arttırıldı ozaman sancılar hissedilir derecede oldu, hatta zirve olarak son on dakika diyebilirim, sabah 05.45 te doğdu, doğum anı da resmen saniyeler içinde geçiyor hiç korkmayın, benim sıkıntım sonraki dikiş oldu yani sancıyla alakalı değil.
Bendeki sancı suni sancı verdikleri hastalarda bile olmazmış. Ama açılma olmadıNormali nasıl bilmiyorum ama ağrılar arttığında doğuma yarim saatt 45 dakika kalmış oluyor aşağı yukarı çabuk geciyor :))
haftalarım doldu canımGebelik takvimini sen mi kaldırdın yoksa 40 hafta doldu mu
Evet ama ben ona rağmen hissetmiştim, hatta doğum da hiçbişey yokmuş neden bukadar korkuttular dedim.Dikiş atmadan önce uyusturuyorlar mı?
6 saat Belden aşagısı felc oluyorms cok kötugidişata göre epidural de düşünüyorum ama bakalım ya
Benim de açılma hemen oluveriyor işte som dogumdq ebeler beni eve gönderecekti doktor geldi muayene etti doğumu başlattı 45 dk sonra doğum oldu ebe bana diyor bugün doğuracağını inaniyormuydun ..ben inaniyordim siz inanmiyordunuz dedimBendeki sancı suni sancı verdikleri hastalarda bile olmazmış. Ama açılma olmadı
ne güzel dilekler bunlar teşekkür ederimBu evrende senden öte olan bir huzuru hissedeceksin.
İnan ki omuzlarının üzerinde meleklerin varlığını eşsiz şekilde hissedecek, bu kainat düzen nedir diye bir aydınlanma yaşayacaksın.
Sunni sancı kolay demeyeceğim ama epiduralle birlikte alın mutlaka.
Dayanılmaz olsaydı bütün kadınlar tek çocukta kalırdı.
Hayatınızın en güzel nefesi, doğumdan 1 saniye sonraki olacak:)
Sağlıkla kavuşun inşallah.
Bende hissettim onu bahtsiziz biz yiaaa :/Evet ama ben ona rağmen hissetmiştim, hatta doğum da hiçbişey yokmuş neden bukadar korkuttular dedim.
Umarim saglikla alirsin kucaginahaftalarım doldu benim ne yazık ki
Şu an duymak isteyeceği son şey bu sanırım6 saat Belden aşagısı felc oluyorms cok kötu
sağlıkla kavuşun yavrunuzaYok benim sezeryan, 18martta olcaktı ameliyat ama eekene aldı dr. 38+5te olacak inşallah.
kim diyor ya :S6 saat Belden aşagısı felc oluyorms cok kötu
Canım kötü yorumlar etkilemesin seni felç olmayi sanırım uyuşma ile karıştırıyorlar :/kim diyor ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?