BIR KORKU ALDI BENİ🤦🏼‍♀️

Bende hissettim onu bahtsiziz biz yiaaa :/
Ben epidural istemedim tamam o anı kurtarıyor ama sonrası daha fena oluyor dendi bel ağrısı bacak ağrısı felaket deniyor ki gözümle gördüm, güle eğlene doğuma gitti dikiştede hiç sıkıntı olmadı ordaki bi arkadaşın ama akşamına bel ağrısından çocuğu emziremedi malesef , bende de dikiş dışında ağrı acı olmadı sonrasında.

Sen bu konuyu acmakla hic iyi yapmadın. Simdi gec evin en guzel kosesine, al eline sicak cayini, ac soyle guzel bir kitap oku ya da film izle. Sabah istedigin saate kadar uyu. Bebeginin son hazirliklarini tamamla ve sadece sana ozgu olacak olan o dogum anini bekle. Bosver baskalari ne yasamis. Sen kendine odaklan. Korkularını anliyorum ama soyle dusun, oyle ya da boyle cikacak sag salim gelsin yeter.

C CiNNET NUR ben sadece bir kişiyi gördüm yani genel olarak öyle mi bilemem ama kesinlikle ağrısız acısız doğum oluyor, sadece ben tercih etmedim, eğer isterseniz önceden söyleyin doktorunuza çünkü belli bi açılmadan sonra epidural yapmıyorlar.

Cinnetimm suni sanciyla, epidural alarak 5 dk da Beşiktaş yaptım
Darısı başına inşallah
Hiç korkma.
Sen sonuca, mis kokuya odaklan.
Benim gece 3 de suyum geldi, sabaha kadar bekledik, açılma sancı olmayınca, 9 da verdiler suni sanciyi.
Epidural alana kadar da aman aman bişey yaşamadım inan, sadece regl sancısı gibiydi.
Sonrası zaten malum

Bu arada beş dk da beşiktaş kısmı neresi dersen, doğumhaneye alındıktan sonraki 5 dk.
Girdim, doğurdum, çıktım

Insallah kolay geçicek, bol bol dua et benim doğumumda şöyle oldu. Gece 5 gibi hafif sancılar başladı, tabi doğum sancısı mi değil mi anlamak icin bi kac saat bekledim, sonra duşumu aldım, trafik rahatlayınca 10 larda hastaneye gittim, tabi bu arada sanci oluyor geçiyor, ebe muayene yaptı 4 cm acıklık var doğum başlamış dedi, epidural istermisin dedi isterim dedim :) yaptılar ama benimki tutmadı, tabi suni sancida verdiler, ara ara sanci vurdu geçti vurdu geçti, bi zorluyo bi rahatlatıyor, ebe arada kontrol ediyor açıklığı, fişek gibi geliyor dedi, en sonki muayenede 8 cm olmus dedi dogumhaneye gittim, çok beklemeden bi kac ıkınmada oldu çok şükür, toplamda 3 saat civarı sanci çekmiş oldum, o doğum olduğu andaki mutluluk rahatlama paha biçilemez

haftalarım doldu canım
Hakkında hayırlısı olsun. Hiç kendini kasma. Günü dolmuş ve kilosu yerinde bebekler daha rahat doğarmış. Inşallah işinin ehli insanlarla karşılaşırsın. Mesele doğurtmak değil anne adayını rahatlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…