- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Ben epidural istemedim tamam o anı kurtarıyor ama sonrası daha fena oluyor dendi bel ağrısı bacak ağrısı felaket deniyor ki gözümle gördüm, güle eğlene doğuma gitti dikiştede hiç sıkıntı olmadı ordaki bi arkadaşın ama akşamına bel ağrısından çocuğu emziremedi malesef , bende de dikiş dışında ağrı acı olmadı sonrasında.Bende hissettim onu bahtsiziz biz yiaaa :/
valla bir an beynim durdu o yorumla yaCanım kötü yorumlar etkilemesin seni felç olmayi sanırım uyuşma ile karıştırıyorlar :/
Bi arkadas dedi 6 saat felc gibi yani uyusuk kaliyor belden aşası dedikim diyor ya :S
40ı cıkınca Yuzune Instagram emojısı kapatıpismi eylül olacak
ay hayırlısıyla kucağıma alayım da40ı cıkınca Yuzune Instagram emojısı kapatıp.... ( Sundan) bize de gösterirsin
Sizde inşallah, sağlıkla gelsin kuzular.sağlıkla kavuşun yavrunuza
Yaaa teyzesi yesin onuay hayırlısıyla kucağıma alayım dagösteririm tabiki teyzesi
Epidural sezeryan doğurdum ameliyattan 2 saat sonra bacaklarımı hissettim. Ne 6 saati?? bilmiyorum ama normal doğumda daha kısa sürer6 saat Belden aşagısı felc oluyorms cok kötu
Yok yahu ben Epidural sezeryan doğurdum ameliyattan 2 saat sonra hissettim bacaklarımı. Korkmayın normal doğumda daha kısa sürer benceŞu an duymak isteyeceği son şey bu sanırım
Sonda taktilarmi yada hasta beziYok yahu ben Epidural sezeryan doğurdum ameliyattan 2 saat sonra hissettim bacaklarımı. Korkmayın normal doğumda daha kısa sürer bence
Sonda takıldı hasta bezi de kanama için konuldu. Sonra takılırken çok az can yakıyor nasıl tarif etsem sinek ısırığı diyeyim.Sonda taktilarmi yada hasta bezi
Hakkında hayırlısı olsun. Hiç kendini kasma. Günü dolmuş ve kilosu yerinde bebekler daha rahat doğarmış. Inşallah işinin ehli insanlarla karşılaşırsın. Mesele doğurtmak değil anne adayını rahatlatmakhaftalarım doldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?