- 8 Ekim 2012
- 17.018
- 9.177
- 448
Taviz tavizindoğurur... Söze bayıldımben bunun ortama uyum sağlamayla falan ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü kayınpederinizin söylediği cümleye bakın:"bir kadın kapalı olmalı".bu ne hadsizlik?sadece sizin için değil bi de bütün kadınlar için konuşmuş.ya amca sen kimsin de bütün kadınların nasıl olması gerektiğine karar veriyorsun?taviz tavizi doğurur, sakın unutmayın, ileride sizden başka konularda da değişmenizi istemeyeceği ne malum?ona bu rahatlığı vermeyin.
Kesinlikle o kıyafeti giyer giderdim. İstediği kadar güzel dille konuşsun, bırakın kayınpederimi kocam bile bana kapanmamı söyleyemez, aynı açılmamı söyleyemeyecekleri gibi. Tatlı dille yapılan büyük bir terbiyesizlik diyelim biz buna. Dediğim gibi o elbiseyi giyer bir de güzel makyaj yapar, normalde süsleneceğimden daha çok süslenip giderdim. İzin vermeyin sizi etkilemelerine.slm arkadaslar. hizlica konumu anlatayim kp ve kv bizdeler memleketten geldiler yarin dügüne gidecegiz topluca dügün için üzerime tam oturan güzel sade bi sey almistim ancak bu aksam kp benle güzel güzel konustu kapanmam konusunda evlendigimiz ilk günden beri de konusurlar bu konuda ancak bu aksam tam olarak açikça dile getirdi bir kadin kapali olmali diye ve dedigim gibi tatli dille söyledi aslinda bunun üzerine bende bu kadar laftan sonra yarin o kiyafeti giyip nasil giderim diye düsündüm esim evdeki normal uzun kollu kiyafetlerinden birini giy diyor ben de dügüne gitmeyeyim diyorum sizce ne yapsam dügün yari öglen 1 de yeni bi kiyafet alamam muhtemelen
Tesettürlü birine aman ne var denizde giy bikinini bir şey olmaz diyebilir misin peki??Bu yazacaklarima cogunuz kizacaksiniz belki.. Ama ben KP' in istegini yerine getirirdim.. Adam güzel güzel konusmus, kizimizin kalbini kirmadan.. Ne var, bu insanin gönlünü yapsan.. Hem esinde seni zorla carsafa bürüme gibi bir derdi yok gibi.. Senede bir KP, yanina geliyor.. O elbiseyi de kocanla basbasa yemege giderken giyersin olur biter.. Büyüklere saygi, kücüklere sevgi.. Ben böyle yetistim.. Esin Mert bir insansa, kayinpederinin lafini dinlemekten ziyade, kendisine olan sevgini ve sayginin göstergesi oldugunu bilecektir.. Ben denize gidince bikinimi giyiyorum, köye gidince de salvarimi.. Bir yerimden hicbirseyde eksilmiyor.. Ne kendimden kaybim oluyor ne özgürlügümden.. Sen yarin KP' nin istedigi gibi giyinmis olsan o Adam bunu seni birdaha görene kadar unutmayacak ve güzel kizim beni kirmadiyla gecirecek bir yili.. Bilmem bana cok degerli gibi geliyor.. Eger esinle sorun yasarsan ilerde (Allah korusun) ailenden kimin sözü en cok gecer? bence KP.. Bizde öyle KP' nin kalbini kirmam.. Ama oda Baba tot kondurtmaz..nazim gecer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?