bir küçük düğün meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi bence evlenin ne olacağı belli değil. Ama İnsanlar ne kadar abartıyor ya evlendikten sonra düğün de yapılabilir bence.çok olağan üstü bir durum yaşıyoruz yani neden olmasın ki. Birileri böyle yapsa gayet normal karşılarım içlerinde düğün yapmak kalsın istememişler demek ki. Ve giderim de o düğüne. Hayatımızda daha büyük sorunlar varken bu gibi şeyleri asla tuhaf karsılamam. Ben de mi var bir anormallik bilmiyorum her seyi topluma göre yasayamayaz ki 🙄

Ben düğüne gerek yok demedim ki. Bu sene evlenip seneye düğün yapmak komik dedim. Çok düğün istiyorlarsa aynı zamanda da duyarlılarsa seneye kadar evliliği erteleyip düğünü de nikahı da seneye yaparlar.. ben şahsen 1 senelik evlinin düğününde gülürdüm 🤗😂
En mantıklısı her şeyi ertelemek ama benim geçtiğimiz Nisan ayında düğün tarihi olan arkadaşım var. Haliyle gelinlik damatlık her şey hazır, ev tutuldu, tüm eşyalar hazır. Yemekli düğün için de büyük bir kısım ödeme yapılmıştı.
Seneye kadar o eve boşuna kira mi verilsin, yoksa ciddi bir mebla düğün parası mı yansın? Mekan iptal edersiniz para iadesi için zorlanırız ama tarihi ileri alırsanız idare ederiz sizi seneye erteleyebilirsiniz kutlamayı demiş seneye Haziran'a ertelendi düğün. Bunlar kurulu eve geçtiler nikahı yapıp.
Şimdi ben bu kızın düğününe gidince gülemeyecegim çünkü işin bu kısmını da biliyorum.

En mantıklısı her şeyi ertelemek ama benim geçtiğimiz Nisan ayında düğün tarihi olan arkadaşım var. Haliyle gelinlik damatlık her şey hazır, ev tutuldu, tüm eşyalar hazır. Yemekli düğün için de büyük bir kısım ödeme yapılmıştı.
Seneye kadar o eve boşuna kira mi verilsin, yoksa ciddi bir mebla düğün parası mı yansın? Mekan iptal edersiniz para iadesi için zorlanırız ama tarihi ileri alırsanız idare ederiz sizi seneye erteleyebilirsiniz kutlamayı demiş seneye Haziran'a ertelendi düğün. Bunlar kurulu eve geçtiler nikahı yapıp.
Şimdi ben bu kızın düğününe gidince gülemeyecegim çünkü işin bu kısmını da biliyorum.
Ok, siz gülmeyin zaten ben size gülün demedim 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X