Bir kv derdi de benden

kucukbikadin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.110
5.728
158
Merhaba kızlar
Benim derdim kv başlıktan anlayacağınız üzere. Dört ay önce İstanbul'dan küçük bir şehire gelin olarak geldim. Ailem uzakta eşimin ailesiyle çok yakınız aramızda sadece bir sokak var. Kp yıllar önce ölmüş. Kv yıllardır eşimle birlikte yaşıyormuş dolayısıyla ona çok alışmış. Her gün günde birkaç defa eşimi arıyor. Bazen eşim bile çok bunalıyor. Aradığında trip atıyor beni hiç aramıyorsun sormuyorsun artık diyor halbuki en fazla iki üç günde bir görüyoruz kendisini 7/24 birlikte olalım istiyor. Triplerinden tavırlarından gerçekten bıktık. Eşimi gördüğünde aşkım diyo boynuna atlıyor. Beni de başta sık arıyordu ben soğuk davrandım artık bana fazla yanaşmıyor. Ama eşime rahat vermiyor dolayısıyla biz huzursuz oluyoruz. Taşınalım biraz ondan uzağa diyorum eşim yanaşmıyor. Ne yapmalı tecrübeli arkadaşlar bir akıl verin. Kalp kırmak da istemiyorum kesinlikle.

Hiçbir şey yapamazsın başka çocuğu var mı hoş olsa da o eşine takık bi kere dua et evinize yerleşmesin

Sen mesafeni koru artık gerisi eşine kalmış senin elinden bi şey gelmez

Benim eski esim gunde 3 kez annesini ariyordu. Ve emin olun esiniz istemese annesi falan arayamaz. Umarim sonunuz bizim ki gibi olmaz. Made ogullarina bu kadar asiklas evlendirmesinler , alsinlar kapatsinlar evlerine..
Kesinlikle. Eşimi çok seviyorum ve hiçbir problemimiz yok ikimiz arasında. Ayrılırsak tek sebebi bu kadın.

Aynı durum bende mevcut ama aynı apt oturuyoruz biz. Anlamaya çalış yerine koy evet mesafeni kesinlikle koy zaten. Burada eşinin tavrı anlayışı önemli. İki tarafı idare etmeli. Ama işin zor anlıyorum . Zamanla herkes alışacak sıkıntı yapma

Hiçbir şey yapamazsın başka çocuğu var mı hoş olsa da o eşine takık bi kere dua et evinize yerleşmesin
Bir oğlu daha var ama başka şehirde maalesef bir tek biz varız. O da bunu çok güzel kullanıp duygu sömürüsü yapıyor. Eşimde ne yapalım annem yapayalnız mı kalsın hayatta diyor vicdan yapıyor. Evime asla yerleşemez ben soğuğum ve mesafeliyim teklif bile edemez bunu bize

Kesinlikle. Eşimi çok seviyorum ve hiçbir problemimiz yok ikimiz arasında. Ayrılırsak tek sebebi bu kadın.
Bizim baska problemlerimiz de vardi . Ama bana kizmayin telefonda sizin dedikodunuzu yapip yakinda esinizi fitnelemeye baslar. Bu durumu azimsamayin ve mutlaka esinizle ciddi bir bicimde konusun

Taşınmadikca bitmez. Benim kp yasiyor ama uzaktaydi yillarca esimle annesi yasamislar. Esim en kucuk son bekardi. Evlendigim ilk sene delirttiler beni resmen topluca. Duzeltmesi biraz zaman aliyor ama esinin senin yaninda olmasi gerekiyor bu konuda. Biz bi sure sonra baska sehre tasindik zaten durasim yoktu 1 sene kadar farkli sehirde kaldik tabi iş nedeyle donus yapmak zorunda kalmistik sonra ama ozaman bu zaman bitti sacma sapan davranislar baya mesafeliyiz.

Bizim baska problemlerimiz de vardi . Ama bana kizmayin telefonda sizin dedikodunuzu yapip yakinda esinizi fitnelemeye baslar. Bu durumu azimsamayin ve mutlaka esinizle ciddi bir bicimde konusun
Yapacağından eminim . çünkü dayısına karşı doldurduğuna bizzat şahit oldum kendi kanından kardeşini yani. Eşimle ne zaman bu konu açılsa işin içinden çıkamıyorum nasıl bir konuşma yapmalıyım

Yapacağından eminim . çünkü dayısına karşı doldurduğuna bizzat şahit oldum kendi kanından kardeşini yani. Eşimle ne zaman bu konu açılsa işin içinden çıkamıyorum nasıl bir konuşma yapmalıyım
Aslinda ne derseniz diyin `o benim annem , tabi ki ilgilenecegim ` diyecektir. Sanki siz annesiyle ilgilenmesinden memnun degilsiniz gibi carpitacaktir. Halbu ki durum bu degil ki. Bir sure sonra her isin icinde olacaklar. Arkadasim bizzat yasadim ben her hafta 2 kere eski kayin valideme giderdim ,eltim 5 ayda 1 gelirdi. Benim evim 35 dakika uzakliktaydi arabayla , onunki 2 sokak oteydi. Sonuc ne oldu ? O benden her zaman daha kiyemtli oldu. ne demek istedigimi anladiniz galiba...

Ya bana kv çok sevimli geldi:) neden bilmiyorum kanım kaynadı hahah. Kötü niyetli değil gibi.
2-3 günde bir görmeye gittiğinizde sen gitme eşin gitsin. Zaten telefonla da seni taciz etmiyormuş. Eşin gittiğinde sen de bak keyfine. Çık gez, dolaş, kitap oku vs. Ama sana da hadi gel baskısı kuruluyorsa o kötü. O zaman cevabım farklı olur.

Ya bana kv çok sevimli geldi:) neden bilmiyorum kanım kaynadı hahah. Kötü niyetli değil gibi.
2-3 günde bir görmeye gittiğinizde sen gitme eşin gitsin. Zaten telefonla da seni taciz etmiyormuş. Eşin gittiğinde sen de bak keyfine. Çık gez, dolaş, kitap oku vs. Ama sana da hadi gel baskısı kuruluyorsa o kötü. O zaman cevabım farklı olur.
yaşamayana tatli geliyor galiba da kesinlikle esleri dolduruyorlar. Ve bu zamanla bir uzaklasmaya sebebiyet veriyor..

İlk olarak eşinizi kaç kere aradığına karışmayın. Eşiniz rahatsızsa kendisi bir çözüm bulur.

İkincisi yalnız bir kadın. Haftada bir kaç kere görüşmek bir şey kaybettirmez size. 1 2 saat oturup dönersiniz. O yaştan sonra yalnız yaşamak, buna alışmak ne kadar zordur. Kimse yalnız olmak istemez.

Back
X