bir kv sorunu daha, görüşlerinize ihtiyacım var

kibirlikontes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
150
90
23
Merhaba bayanlar. daha önce yazmıştım ama arkadaşımın hesabından. kaynım bizde kalıyor, kv aynı ilde olduğu halde, eşimle özel hayatım kalmadı diye. hatırlayanınız vardır belki. ben kv ile msj üzerinden tartıştım ama tamamen farklı bir konudan. ben kaynım ile ilgili hiç bir cümle kurmamışken konuyu ona getirip kardeşinizdi şimdi noldu gibi cümleler kurdu bana ve aileme dil uzattı sinirini alamayıp. neyse ben bir güzel ağzının payını verdim konuşma orda bitti .bir daha da görüşülmedi. o sıra yeni taşınmaya çalışıyordum, tabi işine de geldi yardıma gelmedi. eşime de bir daha evime adım atmayacak haberin olsun dedim. kimsenin kotası sınırsız değil sonuçta ve haddini çok fazla aştı.
Daha sonra eşimin teyzeleri evimizi görmeye geleceklerdi. arabadan indiklerinde şok oldum kv de onlarlaydı. enişteler de olduğu için rezillik çıkmasın diye hiç bir şey demedim. ama ne konuştum ne de yüzüne baktım. konuşma arasında benim cevap verebileceğim şeyler sorup, söyleyip durdu ve eve geldiğinde gidip ilk baktığı yer kaynımın kaldığı odayı görmek oldu. ortamı bozmadım ama çok sinirlendim.ama o kadar rahat ki kalkıp telefonunu bile şarja taktı. gitmek için kalktıklarında herkese sarıldım ona yönelmedim bile ve oda bu sefer kapıdan çıktı hiç bir şey yapmadan. o gün öyle geçip gitti. neyse şimdi önümüzdeki hafta anneler gününden bir gün önce doğum günüm var o ne yaparsa yapsın, evime gelirse kovmayı düşünüyorum(tabi hakaret vs. etmeden) ve anneler gününde de tabi görüşmemeyi ve aramamayı. uzun oldu kusura bakmayın sizlerden görüş almak istedim.

Güncelleme: dün akşam, bizde kalan kaynımın bizden habersiz eve kız getirdiğini, kızın duş aldığını anladım ve evde 6 saat kaldığını güvenlik kameralarından gördüm. şimdi siz sevgili bayanlara kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu tekrar sormak istiyorum.

Son düzenleme:
Zaten doğum gününüzde geleceğini sanmam.
ben anneler gününü de kutlamak istemiyorum. o bişey yaparsa ki yapacak gibi geliyor çünkü çok politik ve kendini sürekli iyi gösterip başkalarını kötü göstermeyi çok iyi beceren birisi. o yüzden ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum

Dogumgunu mu yapacaksin evinde anlamadim?
Oyleyse yapma milleti toplama basina.
Ama herkes gelirse o da gelebilir.

Kovman yakisik almaz

Sakin gorusme ama .
Fazla yuz goz olmussunuz gorusmemek en iyisi

kaynınız kaç yaşında ve neden sizinle yaşıyor anası babası yaşıyorsa

Kaynınız niye sizde kalıyor yav çok saçma
özet geçiyim. kaynım 18 yaşında. kv ve kp ayrı ve kp başka bir bayanla evli başka şehirde. kv ile kavga edildi fiziksel zararlar verilerek ve iki tarafta suçlu ama bence anne daha fazla. sonra da eşim zaten ilgilensin babalık yapsın gibi kv nin oluşturduğu bir baskıyla üni. sınavına kadar bize almaya karar verdi 4 aydır bizde. ve anne de dalga geçer gibi kardeşine sahip çıkman güzel tebrik ederim diyor eşime.

konuya Hakim degilim ama kayninizin sizde kalmasi cokmu sorunlu? yani evinde siddet gören bir cocuk/ergen sonucda. esinizin kardesi olmasi cabasi.
benim ablam siddet görse, yanima siginsa (belirli bir Zaman dilimi icin) ve esim gönderme yandasi olsa ben esimi postalardim- detaylari bilemem tabiki ama ben ablama cok düskün oldugum icin esime buz kesilirdim.

KV konusu sikintili. evden kovmak olmaz- size yakismaz.
not olarak, ev sizinmi? yani esiniz orda siginti degilse eger annesini evden kovma hakkina sahip degilsiniz bence. ortak olan sonucda.

kovmak olmaz. haklıyken haksız duruma düşmeyin. mesafeyi koymuşsunuz zaten.

millet sürekli kaynını da yolla demiş ama çocuğun size bi zararı bi taşkınlığı vs var mı? hani 1 aylık evli olursunuz anlarım da bi kaç senelik evliyseniz sınava kadar duruversin size bi zararı yoksa.

en son fiziksel olduğu için birbirlerine karşı ondan aldı eşim ama anne de sürekli küfür ediyor tahrik ediyor ergeni. şiddet görüyor değil yani. ev dedğimi benim çalıştığım kurumun lojmanı.bana oğlum senin şansın çok da sesinin çıkarma şikayet edecek bi hayatın yok diyen bir kaynana benim evime ayak basamaz. böyle bir durumda kovmayı kendimde hak görüyorum ben.

Kaynin sözüm ona sınava hazırlanan bir gençti de annesi ile kavga ettiği bir gün annesi evden kovmustu da esin tutup size mi getirmişti? Not:Canım yukarda özet gecmissin.Dogru hatirlamisim.Kayinvaliden çok tuhaf birisi uzak durmaya bak

eşinin annesi için evime gelmeyecek deme hakkın yok
kusura bakma.

eşinin annesi için evime gelmeyecek deme hakkın yok
kusura bakma.
yukarda da yazdığım gibi.
bana oğlum senin şansın çok da sesinin çıkarma şikayet edecek bi hayatın yok diyen bir kaynana benim evime ayak basamaz. böyle bir durumda kovmayı kendimde hak görüyorum ben.

Küfür, hakaret vs. siddet aslinda. bence cocugun uni sinavina kadar yaninizda kalmasina izin verin- ama galiba uni kazandiktan sonrada maddi yardim talebi olacak KVnin.

KV nin size sokdugu lafi tam anlamadim. sizi kücümsedi galiba.
mesafe koymak olabilir ama kovmak bence asiri bir tepki. gerekirse sizde lafi sokun ama kovarak, cingar cikartarak bence arpa Kadar yol alamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…