bir kv sorunu daha, görüşlerinize ihtiyacım var

ben ona yeterince saygı duydum neler neler yaptı göz yumdum görmezden geldim. kendime saygımdan dolayı gene saygısızlık yapmam . o gün geldiklerinde herkese nasıl hizmet ettiysem ona da öyle ettim ama cevap vermek zorunda değilim. işte gaddar olmadığım için bugün herşeyini çekmek zorunda olduğumu düşünene bir kv var başımda. inanın ailelere karşı tutumlar bizde aynı. bize saygısı olmayanla görüşülmüyor yoksa biz eşimle çoktan biterdik. çok zorlu süreçlerden geçtik. kv hala çalışan bir öğretmen.

Bu konuşmalar geçince keşke "madem öyle düşünüyorsun oğlunu gönderiyorum,sende kalsın olması gerektiği gibi" deyip kaynınızı yollasaydınız evine. Ne alaka yani neden sizde kalıyor hala?
Diğer konuda da gelmez diye umut ediyorum. Ama gelmesi ihtimaline karşı,çağıracağınız kişilere belirtin kayınvalidemle görüşmüyorum,haber vermeyin getirmeyin yanınızda diye.

Eşinin ''Senin onun annesine karşı tutumunda ,sana karşı bir müdahalesi oluyor mu?
Yani ''Yapma ,o benim annem..Tabiki evime gelecek ...Sizin tartışmalarınızdan da bıktım ,gibi?

bu fiziksel zararı veren kv mi, hala ne diye merak ediyo o zaman oğlunu

Bir kayın meselesi bende vardı bir hafta bizde kaldı kvlerin gezmesi tozması başka şehire gitmesi olunca 18 yasindaki çocuğu bize yolluyorlar hemen. Ben bir hafta dayanamadım sen 4 aydır nasıl çekiyorsun evde bi başka birisini. Kv de çok politik geldi bana, sen de öyle lap diye suratına evime gelme deme o zaman onun gibi içten yürüterek halletmeye çalış yoksa kötü olan sen olursun

Doğum gününüz için gelirse evden kovmayın ama varlığıyla yokluğu birmiş yani yok gibi davranın.ne olursa olsun evimden kovamazdım ben olsam(çocuğumun etkileneceği bir hareket ya da ortam varsa tabiki bu durum da kim olursa olsun durum değişir)onun dışında anneler günü için aranma beklentisine girenin sorunu aramamanız sizin değil.ben olsam bende aramazdım ki zaten ben de o durumdayım aramıycam

Kaynınızla olan duruma bakinca merhametli bir insansınız belli evinizi acmışsınız ama kv olan tutum bu vicdan muhakemesini yapmanıza sebep oluyor kanımca.....Gerginlik,tartışma ve küslükler yaşamak en son raddede de olabilir tabi ama vicdanınızın sesine kulak verin derim...

kovmak dedgim lütfen eve ayak basma dicem....
dersin de o seni dinlicek mi böle bişey dersen inat edip yine eve ayaga basar.

korktum sizden evine düşman gelse kovulmaz,bana göre kaldı ki oğlunun evi,hep söylerim allah herkese kendi gibilerle karşılaştırsın inşallah

dersin de o seni dinlicek mi böle bişey dersen inat edip yine eve ayaga basar.
bilemiyorum. herhalde o kadar yüzsüz değildir.
korktum sizden evine düşman gelse kovulmaz,bana göre kaldı ki oğlunun evi,hep söylerim allah herkese kendi gibilerle karşılaştırsın inşallah
evet keşke benim gibi olsaydı da bunları yaşamasaydık. benim bütün iyi niyetlerim görmezden gelişlerim daha çok laf ve davranışa sebep oldu. kimse kusura kalmasın bana zarar veren insanı tabiki de etrafımda tutamam ben bana eziyet edilsin diye evlenmedim ve bu hayata bi kere geliyoruz gelinim diye her şeyi yapma hakkı yok sonuçta ben de bir evladım, şamar çocuğu ya da eve alınan hizmetçi bakıcı değilim.

Niye kovulmasin?
O dusman olarak utanmadan evime girebiliyorsa gayet kovulur.
Allah dusmaninda akillisini versin. Dusman oldugun kisinin evine gitmeyeceksin. Bukadar basit.
Birde gidip gidip boyle terbiyesizliklwr yapan var. Onlar utanmasin kovan mi utansin yani?
Kv madem sevmiyor gitmesin gelinin oglunun evine..gidiyorsa da o da haddini bilsin oglunu dusunerek dusmanlik yapmasin.
Gelinlerden hep bekleniyor bunlar niyeyse..ama o kocanin annesi diyerek. E o annelere de hatirlatmak lazim o oglunun esi diye!
Herkes insan evladi..

Birde kadinlar hala o kocanin annesi diyor yahu..e siz nesiniz? Boyle dusune dusune tepenize binerler iste..
Hersey karsilikli olur bu hayatta.

yok hayır parti falan vermicem de. tanıdıysam bi çiçek bi hediye alıp gelcek gibi geliyor.
O gun evden tuy tum gun gez dolas kendine kuafor hediye et falan sonra esini ara gel yemek ismarlayayim de basbasa vakit gecirelim diye 11-12 gibi donersiniz atlatmis olursun

Gerçekten destekleriniz için teşekkür ederim tamammt benim duygularımın yazıya dökülmüş halini yazmışsınız. Benim de sabahtan beri anlatmak istediğim buydu.

Ben beterini yaşadım.bütün ailemin yüzüne karşı etmediği hakaret kalmadı 73 yaşındaki ananeme gerizekalı dedi itekledi kadını kaynana denen şeytan. Devaminda evimden kovdum. Dogumgunumde pasta ve hediye alıp gelmiş inanabilyor musuuz öyle yuzsuz beni opecekti itekledim ben de.suan gelemiyo evime koymuyorum bi yıldır da konuşmuyorum yan iboyleleri yuzsuz oluyor inş sizde ben gibi kurtulursunuz co kıyı anlıyorum yaşadığınız sinir harbini.

Sen görüşmek istemesende gelir bence malesef çoğu erkek annesi bunu inat için yapıyor kovma bence gelirse bu yakışmaz hiçbir şekilde.Eşinizin teyzelerden iyi insanlarmış kaynananızdan yana olup üzmwmişler maşallah.

Kovmana kendi evinde annesinin kovulmasına saygi duydu. Yaziklar olsun oyle evlada.
Hanimefendi lütfen dikkatli okumadan yorum yapmayın bence . Duzeltiyim hemen 1. Kovmadim henuz sadece kovma kararı aldım. Kovmak da hakaret küfürle değil. Evime gelmeni istemiyorum şekilde.
2. Görüşmek istememe saygı duydu esim ki olması gereken bu.
Bı dahakine yazıklar olsun diyecekseniz birine konuyu net olarak anlamanız sizin yarariniza olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…