- 3 Nisan 2018
- 150
- 90
- 23
- Konu Sahibi kibirlikontes
-
ben ona yeterince saygı duydum neler neler yaptı göz yumdum görmezden geldim. kendime saygımdan dolayı gene saygısızlık yapmam . o gün geldiklerinde herkese nasıl hizmet ettiysem ona da öyle ettim ama cevap vermek zorunda değilim. işte gaddar olmadığım için bugün herşeyini çekmek zorunda olduğumu düşünene bir kv var başımda. inanın ailelere karşı tutumlar bizde aynı. bize saygısı olmayanla görüşülmüyor yoksa biz eşimle çoktan biterdik. çok zorlu süreçlerden geçtik. kv hala çalışan bir öğretmen.Önceki konunu okumuştum hatırlıyorum .
Sadece eşine üzülüyorum ,sizin aranızda kaldığı için.
Sen onun annesini sevmek zorunda değilsin fakat ; O eşinin annesi olduğu gerçeğini değiştirmez.
Kaynına duyduğun saygıyı kv duymuyorsun.
Aynısını senin annen kardeşine yapsa,eşine karşı cürretkar davransa ve eşin anneni senin gözünün önünde kovsa -
Sana da ''asla bu eve giremez'' derse ne yapacaksın?
Yerinde olsam kötü olmayı göze almışsam,kaynımı gönderirim. Neden annesi sağ iken başka birine hizmet edeyim?
Sen konuşuyorsun ama o kadar gaddar olduğunu düşünmüyorum,Kv emekli öğretmendi diye hatırlıyorum.
Sen muhatap olmayabilirsin,hizmette etmeyebilirsin ama o eşinin annesi!!!
ben ona yeterince saygı duydum neler neler yaptı göz yumdum görmezden geldim. kendime saygımdan dolayı gene saygısızlık yapmam . o gün geldiklerinde herkese nasıl hizmet ettiysem ona da öyle ettim ama cevap vermek zorunda değilim. işte gaddar olmadığım için bugün herşeyini çekmek zorunda olduğumu düşünene bir kv var başımda. inanın ailelere karşı tutumlar bizde aynı. bize saygısı olmayanla görüşülmüyor yoksa biz eşimle çoktan biterdik. çok zorlu süreçlerden geçtik. kv hala çalışan bir öğretmen.
özet geçiyim. kaynım 18 yaşında. kv ve kp ayrı ve kp başka bir bayanla evli başka şehirde. kv ile kavga edildi fiziksel zararlar verilerek ve iki tarafta suçlu ama bence anne daha fazla. sonra da eşim zaten ilgilensin babalık yapsın gibi kv nin oluşturduğu bir baskıyla üni. sınavına kadar bize almaya karar verdi 4 aydır bizde. ve anne de dalga geçer gibi kardeşine sahip çıkman güzel tebrik ederim diyor eşime.
Yani ''Yapma ,o benim annem..Tabiki evime gelecek ...Sizin tartışmalarınızdan da bıktım ,gibi?
hayır eşim her zaman arkamda, konuşmak görüşmek zorunda değilsin dedi hep. Kv ve kaynım karşılıklı olarak yapmışlar.bu fiziksel zararı veren kv mi, hala ne diye merak ediyo o zaman oğlunu
hayır eşim her zaman arkamda, konuşmak görüşmek zorunda değilsin dedi hep. Kv ve kaynım karşılıklı olarak yapmışlar.
kovmak dedgim lütfen eve ayak basma dicem....eşim için zaten katlanıyorum. hadi iki ay geçer bi şekilde ama inanın ders falan çalıştığı da yok sürekli dışarı gidiyor eşim ders programı hazırlamak istedği için bile nası sinirlendi yüzünde gördüm onu. hiç kimse laf etmicek o kafasına göre yaşayacak öyle istiyor. biri bişey desin hemen evi terketme peşinde. inanın çok zor. evet beni küçümsüyor ben eksiği olan bir insan değilim ki oğlu neden benim şansım olsun? kovmak dediğimde lütfen bu eve ayak basma dicem sadece .laf sokmak demek kavga etmek demek çünkü öyle bir insan.ki ben aldığım terbiye gereği kavga etmem.
bilemiyorum. herhalde o kadar yüzsüz değildir.dersin de o seni dinlicek mi böle bişey dersen inat edip yine eve ayaga basar.
evet keşke benim gibi olsaydı da bunları yaşamasaydık. benim bütün iyi niyetlerim görmezden gelişlerim daha çok laf ve davranışa sebep oldu. kimse kusura kalmasın bana zarar veren insanı tabiki de etrafımda tutamam ben bana eziyet edilsin diye evlenmedim ve bu hayata bi kere geliyoruz gelinim diye her şeyi yapma hakkı yok sonuçta ben de bir evladım, şamar çocuğu ya da eve alınan hizmetçi bakıcı değilim.korktum sizden evine düşman gelse kovulmaz,bana göre kaldı ki oğlunun evi,hep söylerim allah herkese kendi gibilerle karşılaştırsın inşallah
korktum sizden evine düşman gelse kovulmaz,bana göre kaldı ki oğlunun evi,hep söylerim allah herkese kendi gibilerle karşılaştırsın inşallah
O gun evden tuy tum gun gez dolas kendine kuafor hediye et falan sonra esini ara gel yemek ismarlayayim de basbasa vakit gecirelim diye 11-12 gibi donersiniz atlatmis olursunyok hayır parti falan vermicem de. tanıdıysam bi çiçek bi hediye alıp gelcek gibi geliyor.
Gerçekten destekleriniz için teşekkür ederim tamammt benim duygularımın yazıya dökülmüş halini yazmışsınız. Benim de sabahtan beri anlatmak istediğim buydu.Niye kovulmasin?
O dusman olarak utanmadan evime girebiliyorsa gayet kovulur.
Allah dusmaninda akillisini versin. Dusman oldugun kisinin evine gitmeyeceksin. Bukadar basit.
Birde gidip gidip boyle terbiyesizliklwr yapan var. Onlar utanmasin kovan mi utansin yani?
Kv madem sevmiyor gitmesin gelinin oglunun evine..gidiyorsa da o da haddini bilsin oglunu dusunerek dusmanlik yapmasin.
Gelinlerden hep bekleniyor bunlar niyeyse..ama o kocanin annesi diyerek. E o annelere de hatirlatmak lazim o oglunun esi diye!
Herkes insan evladi..
Birde kadinlar hala o kocanin annesi diyor yahu..e siz nesiniz? Boyle dusune dusune tepenize binerler iste..
Hersey karsilikli olur bu hayatta.
Kovmana kendi evinde annesinin kovulmasına saygi duydu. Yaziklar olsun oyle evlada.eşim kararıma saygı duydu. zzaten sıkıntı yapıyorsun hiç görüşme daha rahat olursun dedi.
Sen görüşmek istemesende gelir bence malesef çoğu erkek annesi bunu inat için yapıyor kovma bence gelirse bu yakışmaz hiçbir şekilde.Eşinizin teyzelerden iyi insanlarmış kaynananızdan yana olup üzmwmişler maşallah.Merhaba bayanlar. daha önce yazmıştım ama arkadaşımın hesabından. kaynım bizde kalıyor, kv aynı ilde olduğu halde, eşimle özel hayatım kalmadı diye. hatırlayanınız vardır belki. ben kv ile msj üzerinden tartıştım ama tamamen farklı bir konudan. ben kaynım ile ilgili hiç bir cümle kurmamışken konuyu ona getirip kardeşinizdi şimdi noldu gibi cümleler kurdu bana ve aileme dil uzattı sinirini alamayıp. neyse ben bir güzel ağzının payını verdim konuşma orda bitti .bir daha da görüşülmedi. o sıra yeni taşınmaya çalışıyordum, tabi işine de geldi yardıma gelmedi. eşime de bir daha evime adım atmayacak haberin olsun dedim. kimsenin kotası sınırsız değil sonuçta ve haddini çok fazla aştı.
Daha sonra eşimin teyzeleri evimizi görmeye geleceklerdi. arabadan indiklerinde şok oldum kv de onlarlaydı. enişteler de olduğu için rezillik çıkmasın diye hiç bir şey demedim. ama ne konuştum ne de yüzüne baktım. konuşma arasında benim cevap verebileceğim şeyler sorup, söyleyip durdu ve eve geldiğinde gidip ilk baktığı yer kaynımın kaldığı odayı görmek oldu. ortamı bozmadım ama çok sinirlendim.ama o kadar rahat ki kalkıp telefonunu bile şarja taktı. gitmek için kalktıklarında herkese sarıldım ona yönelmedim bile ve oda bu sefer kapıdan çıktı hiç bir şey yapmadan. o gün öyle geçip gitti. neyse şimdi önümüzdeki hafta anneler gününden bir gün önce doğum günüm var o ne yaparsa yapsın, evime gelirse kovmayı düşünüyorum(tabi hakaret vs. etmeden) ve anneler gününde de tabi görüşmemeyi ve aramamayı. uzun oldu kusura bakmayın sizlerden görüş almak istedim.
Hanimefendi lütfen dikkatli okumadan yorum yapmayın bence . Duzeltiyim hemen 1. Kovmadim henuz sadece kovma kararı aldım. Kovmak da hakaret küfürle değil. Evime gelmeni istemiyorum şekilde.Kovmana kendi evinde annesinin kovulmasına saygi duydu. Yaziklar olsun oyle evlada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?