bir kv sorunu daha, görüşlerinize ihtiyacım var

Diğer yazdıklarınızı da okudum hepsini alıntılamak istedim ama yapamadım elim gitmedi. Size kısaca hoşgeldin tipik görümce diyorum. O geline de sabırlar diyorum.
Allah sizede o gelin gibi bir tane gelin nasip etsin inşallah. Abiniz gecenin bir vakti koca valizlerle otobuse binip tek basına otogara gitmesini istemedigi kardesini otogara biraktigi icin kiyamet kopartan bir gelin versin sizede. Ögrenci görumcesinin bursuna gozdikip üstüne yatan bir gelin versin sizede. Hamileyken kocasına değil gelip size hamile kiyafeti almiyosunuz diye trip atan gelin versin size. Universte okumami kiskanan her firsatta acigimi arayip ailede rezil etmeye calisan bir gelin düsünün. Dugünüm yemekli oldu diye bulasiklari da sen yika diye gereksiz bir espiriyle beni erkek tarafina küçük düşüren bir gelin düşünün. Anneme bana 6 bilezik yaptin 8 bilezik yapmadin diye elini kapinin arasina sikistirdi hala elinde izi var annemin. Bize yaptigini gectim.faceden sevgili bulup parklarda gezen haysiyetimizi iki paralik eden ortama yengem diye cikarmaya utandigim cirkef bir kadindan bahsediyoruz. Abim gunlerce eve giremedi nasil hazmetti nasil sindirdiyse bu durumu bilemiyorum ama bu durumdan dolayi abimi de midem de kaldirmiyo. Düşünebiliyo musun ben o kadinin yaptigi yüzünden abimi icim almiyo alamiyor. Yapmasaydi aldatmasaydi abim de boyle boynuzu yiyip oturan erkek durumuna düşmeyecekti. Boyle bir kadini Allah düşman başina vermesin ama bunu soylediginiz icin size versin de görün tadın bakalım. Asıl kime sabir versin Allah. Allah size de boyle gelin versin gorelim neymis

Son düzenleme:
Allah size de boyle bir gelin versin inşallah

ne kadar pis bır yorum .cahillık basıtlık akıyor.
Ayrica sen beni pis cahil basit diye aşağilayamazsın. Bana bir tane insan bile diyemediğim mahluk yüzünden yaşatılanları yaşa ondan sonra konuş. Oturdugun yerden oyle aşagılayici konuşmak kolay

Siz sadece bana değil hiç kimseye beddua etme hakkınız yok. Neyseki beddualarınız geri dönmüş sizin gibi şirret görümceye şirret gelin vermiş Rabbim. Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Bahsettigim gelin pis basit ve cahil çünkü. Belki konu sahibini kendi abimin karisiyla eslestirmekle hata yaptim ama dilerim öyle pis cahil basit bir geline catarsiniz ki..
banlandım zaten.hiç birşeyde yok yorumumda.sızın ettiğiniz bedduların yanında benım dedğim bir hiç..bir insan yanlışında ne kadar ısrarcı olabılırkı.madem okadar çok çektınız madem okadar duzgunsunuz sabırla dertlerınızle başa çıkın.mıllete saldırarak değil.neyse çokda takmamak lazım.

rumeysa3 , hicmakam hanım efendi sanırım aynı kişisiniz lütfen artık insanlara saldırmayı bırakın. burda hiç kimse sizin gelininiz değil. onun size yaptığı ya da sizin ona yaptığınız şeylerin sinirini hıncını burdakilerden çıkartmayın. bakın bana bile neler dediniz ama lütfen artık rica ediyorum polemiklere girip insanlara beddua okumayın ki onlar da size yapmasınlar. resmen hınç almaya gelmiş gibisiniz. herkesin derdi kendine burda insanlar fikir almaya çalışıyorlar sorunlarıyla ilgili, hakaret ya da beddua dinlemeye, okumaya gelmiyorlar.

yanlış alıntıladınız galıba.o kişiyle aynısnızda ne demek yorumlarımı ıyı okudunuzmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…