Bir mesele

Başlayacam dedi tamam beni iyiye yönlendirmeye çalışıyor ama gelinlik olayı canımı sıktı açıkçası. Kendimi eksik hissettim. Ömrüm yeterse Içimden gelince yapmak istiyorum bende

İyiye yönlendirmek bu şekilde sağlıklı olmaz ki. Kendisi görevlerini yapıyordur size hareketleriyle, yaşantısıyla örnek olur siz de motive olursunuz ondan gördükçe. Ama kendisi yapacam, edecem diyip size sürekli kapanmanız için ısrarcı oluyorsa kapanacağınız varsa da yapmazsınız.

1 hafta namaz kıl, sabahı kıldın mı? Bak ikindi geçiyor şeklinde mesaj atın, arayın. Hadisler ayetler paylaşın bakalım o ne hissedecek?

Herkesin inanci, ibadeti kendine. Memnun değilse de istediği gibi kızla evlensin.

Zaten en ufak aramız bozulsa kapalı kızları ekliyo @benneyanginlargordum
Adam araniyor resmen.
Kendisi namaz kilmiyormus. Bu adam senin kapanmani dini nedenlerle istemiyor buna emin olabilirsin. Tek derdi baska erkekler - Çok özür dileyerek, bu adamin mantalitesini vurgulamak icin bu kelimeyi kullaniyorum.- MALIMIN tenini gormesin.

Bu konu bana direkt saygısızlik, hadsizlik olarak geliyor. Nasıl müsade ediliyor pek anlamıyorum.

Birde kavga edince kapalı kızları ekliyormus manyak gibi nasıl ciddiye alıp sevgili kalabiliyorsun bu gelisememis varlıkla?

çoktan yol vermiştim....

Yahu canım bu ne ablacım erkekler de böyle ya!Açık saçık giyinen kadınları kimbilir.Ama lafa gelince kapalı tesettürlü kadın istiyorlar.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.O kapanmak Allah'la kişinin arasında.Erkeklerin o kadar kuralları varsa istedikleri gibi kadın bulsunlar.Bir insanı değiştirmeye çalışmasınlar.Ben de Başak burcuyum,yükselenim de Akrep ben de kısıtlanmaya hiç gelemem.Ama yine de eşinizle mutluluklar.

Bu heriflerin de açık kızla sevgili olup onları kapatmaya çalışmasına illet oluyorum. Niye kapalı bulmuyorlar? Çünkü kapalı olanlar gözlerine hitap etmiyorlar. Kendisi namazını hale yola sokamamış, gözler desen fıldır fıldır.

Eeee kavga ediyoruz yazmışsın.ne diyor peki?kapanmazsan evlenmeyecek mi?

Zaten en ufak aramız bozulsa kapalı kızları ekliyo @benneyanginlargordum

Buna gücenmediniz de gelinlik fotoğrafına mı gücendiniz? Dünyadaki son erkek mi bu vatandaş?
Ne yapacağım sorusuna cevap vereyim; aynı kafada olmadığım, hayata aynı yerden bakmadığım, üstelik bunu saygısızlığa, baskıya çeviren biriyle evlenmem.

Baskı yaptı diyemem bir kaç kez söyledi ama dalga geçmesi son nokta oldu

Peki bir erkek nasıl anlaşılır?Yani böyle kuralcı olup olmadığı falan sitenin kıdemli üyeleri fikir verin bakalım şu bacılarınıza :) Nasıl dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…