- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Bak dalgana aslanım demek ıcın hayatımda biri olsun istedim suan sadekahveBirde kapalı kızları ekliyormuş kavga edincesaka gibi ya.
Tamam.o zaman sorun nedir? Benim de arkadaşım vardı.o da açık giyinmezdi ama eşi tünik giy,makyaj yapma, uzun etek giy vs derdi.tam hatırlamıyorum ama sanırım başını da kapat demişti.yani bunları diyen onu da kesin demiştir.uzun zaman oldu.hiç birisini de yapmadı..zaten normal giyiniyordu..Zaten çok açık giyinen biri değilim
kapının yerini gösteririm.o kişi artık "eskiden hayatımdaki kişi" olur.gitsin kendine göre birini bulsun beni değiştirmeye çalışmasın.Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Başlayacam dedi tamam beni iyiye yönlendirmeye çalışıyor ama gelinlik olayı canımı sıktı açıkçası. Kendimi eksik hissettim. Ömrüm yeterse Içimden gelince yapmak istiyorum bendeBen 30 yasinda kapandim..5 yil bitti..evlendigimde aciktim..esim baski yapmadi teklif bile etmedi..ama ben kendi irademle kapandim tam 7 yil sonra..simdi feristahi gelse acilmam..feraceliyim o derece..demem o ki..baba baskisi koca baskisi ile bu is olmaz..bu icten gelecek..ozumseyeceksin.aklina bile gelmeyecek ah keske acik olsam diye..benim gelmiyor en azindan..sen kalben tesetturu benimsemedikten sonra elalem icin mi kapanicaksin..bu kisi 5 vakit namaz kiliyor mu
Beğenmeyenler neden beğenmediğinizi söylermisiniz?Edepli giyinmek için illa kapanmanız mi gerekiyor?
Kapalılığa uzaksanız eğer zorla güzellik olmuyor ben de eşimle tanıştıktan sonra kapandım ilk zamanlar çok zor geldi zamanla alıştım ama tam tesettürlü eşimin istediği gibi olamadım arada kapıya cama başım açık çıkabiliyorum eşim kızıyor ama insanın içinde olmalı olmayınca olmuyor kapalı mıyım evet ama dediğim gibi tam uygulayamıyorum yetişme meselesi ailem çok kapalı bi aile değilHayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Gülüyorsunuz ama üzüldüğüm bir konuGücenmem bak dalgana aslanım derim. Kosarak uzaklaşırım
Aman diyeyim... Su dökerseniz geri gelirGüle güle derim arkasından bir kova su dökerim
Niye istediği gibi birini bulmamış?Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
O iğneyi alırım 1 gramlık beynine batiririm onun. Bana böyle bir imayi yapanı ilk seferde hayatımdan çıkarırım. İstesem zaten kapanirim ben karar veremiyor muyum kendi hayatımla ilgili kararlara?Baskı denemez ama iğneliyor gibi geldi bana
Doğru diyorsunuz el sallayayım o haldeAman diyeyim... Su dökerseniz geri gelir
O olabilir.. ama bence en güzeli budur...Doğru diyorsunuz el sallayayım o halde
Üzülecek birşey yok..zaten açık giyinen birisi değilim diyorsun..başını açan ahlaksız olmadığı gibi kapanan da ahlaklı olmuyor..kötü bir huyun varsa değiştirmeye çalışsın anlarım ama böyle etliye sütlüye dokunmayacak mevzuların gündeme getirilmesi ,sadece ortamı gereksiz yere gerer..kesin istemiyorsan söylersin..haa onun için çok önemliyse ve seninle bu sebepten evlenmeyecekse şimdiden desin. .sor ona.bu durum evliliğinize engel mi?Gülüyorsunuz ama üzüldüğüm bir konu
Sen de bu herifle hala sevgilisin, he mi? Aferin.Zaten en ufak aramız bozulsa kapalı kızları ekliyobenneyanginlargordum
Hala bu adama gelinlik fotoğrafı atacak kadar pembe bir dünyada mısınız?Zaten en ufak aramız bozulsa kapalı kızları ekliyobenneyanginlargordum
Daha kendisi dinin diregi sayilan namaz konusunu halletmemis...mesele burada ibadet tesettür meselesinden cok orf gelenek gibi geldi banaBaşlayacam dedi tamam beni iyiye yönlendirmeye çalışıyor ama gelinlik olayı canımı sıktı açıkçası. Kendimi eksik hissettim. Ömrüm yeterse Içimden gelince yapmak istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?