Bir minik tatil meselesi

mevsimhepbahar

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
247
136
303
Merhaba hanımlar eşimle bir gecelik bir tatil ayarlamıştık bir otelde, dün annemleride mi çağırsak diye sordu. Tatsızlık çıkmasın diye olur istersen dedim ama hiç istemiyorum çünkü geçmişe dair affedemefiğim bir çok olay ve kavga var annesi ile ilgili. Akıl akıldan üstündür siz olsanız ne yapardınız ?

Siz de annenleri çağırın. Bakalım ne yapacak.

Ya bir adam karısı ile geçireceği hepi topu 1 gecelik tatil için neden ailesini götürmek ister?
Kadında neden tatsızlık çıkmasın diye itiraz edemez?
Benimle başbaşa bir gece tatil yerine ma aile tatile gitmek isteyen bir koca için batsın bu dünya .
Ben olsam istemiyorum derdim net
Kenvalidemle hiç bir sorunum olmamasına rağmen

Ne desem bilemedim kaynanamla hiç kaçamak yapmışlığım yok sanırım ondan.
Yaw adı üstünde kaçamak. Ne işi varmış anasının...
Siz geceleride çağırıyo musunuz annesini gelsin işin ucundan tutsun...

Töbe estafurullah ne anacılar var ya ben benimkine şükredeyim madem.

Alt tarafı bir gece sizinle başbaşa tatil yapamıyor mu bu adam,hemen annesini bilmem neyini karıştırıyor.En sinir olduğum şey.Ben olsam kızardım.Buyur siz beraber gidin isterseniz der tepki verirdim kesin.Siz yinede uyumlu konuşmuşsunuz.Eşiniz umarım saçmaladığını kendi kendine farkeder.Benimki tepki görmeden anlamayan cinsten.

Aileye gore degisir, hos sohbet insanlarla tatil guzel oluyor,cocugu emanet edebiliyoruz vs ama sizin sartlari bilmedigim icin bir sey diyemiyorum. Cocuksuzsaniz,ailesi sorunluysa tabi yalniz gitseniz daha iyi

Ay böyle uzun bişey olsa tamam da bi gecelik yere insanları davet etmenin anlamı yok bence. Belliki kafa dinlemeye gidiyorsunuz.

Ben olsam derdim ki canım bence fırsatını bulmuşken tatilde başbaşa vakit geçirelim zaten kısacık annenler gelse ne biz ne onlar bişey anlamayacak, döndükten sonra bize davet edelim güzel bi yemek hazırlarım onlara falan derdim.. eşinizin kötü niyeti olduğunu sanmıyorum ama sadece saflık diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…