- 24 Eylül 2013
- 9.955
- 32.634
- 748
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Kaynananız düşünceliyse siz başbaşa gidin demesi lazım ama der mi bilmiyorumMerhaba ailesi gideceğimiz ötele çok yakın benim ailem ise bayağı uzak kesinlikle gelemezler aklıma geldi ama ailem gelmez.
Merhaba hani kaçamak gibi değilde çok sık gideriz zaten gezmeye otele vs. Bu sefer otel memleketlerinde olunca öyle bir gereksizlik yapmak istedi sanırımBen olsam eşim kırılmasın diye istemediğim insanlarla birlikte tatile gitmezdim.
Eşiniz 'kaçamak' kelimesinin anlamını biliyor mu?
Merhaba ailesiyle çok büyük tartışmalar olduktan sonra görüşmeyi kestim, yaklaşık 3 yıldır evime asla çağırmıyorum gelmekte istemiyorlar. Ben mecbur kalırsam gidiyorumAy böyle uzun bişey olsa tamam da bi gecelik yere insanları davet etmenin anlamı yok bence. Belliki kafa dinlemeye gidiyorsunuz.
Ben olsam derdim ki canım bence fırsatını bulmuşken tatilde başbaşa vakit geçirelim zaten kısacık annenler gelse ne biz ne onlar bişey anlamayacak, döndükten sonra bize davet edelim güzel bi yemek hazırlarım onlara falan derdim.. eşinizin kötü niyeti olduğunu sanmıyorum ama sadece saflık diye düşünüyorum
Umarım farkeder bir daha konu açılırsa beraber gidin diyeceğim zaten yoksa canım yine sıkkın olacak ne anlamı kaldı gitmenin değil mi ?Alt tarafı bir gece sizinle başbaşa tatil yapamıyor mu bu adam,hemen annesini bilmem neyini karıştırıyor.En sinir olduğum şey.Ben olsam kızardım.Buyur siz beraber gidin isterseniz der tepki verirdim kesin.Siz yinede uyumlu konuşmuşsunuz.Eşiniz umarım saçmaladığını kendi kendine farkeder.Benimki tepki görmeden anlamayan cinsten.
Hemen atlarlar Eminim. Asla öyle düşünceli falan değillerKaynananız düşünceliyse siz başbaşa gidin demesi lazım ama der mi bilmiyorum
Sorun şu ki onlarla bakkala bile gitmek istemenSenle yalnız kalalım Bi dahakine onlarla gideriz derdim
O kadar haklısınız ki, bütün evliliğimiz tartışma ve küslükle geçtiği için artık en ufak bir olumsuzluğa bile tahammülüm YokBazı erkekler gerçekten evlenmesin büyümeden ya !!!
Suç sizde arkadaşım tatsızlık olmasın diye susmaya devam ederseniz üzülen hep siz olursunuz.
Olayi tartışmaya dönüştürmeden güzelce konuşmalıydınız eşinizle.
Alt tarafi 1 gece yapacağınız kaçamakta annesinin ne işi var aklım almıyor ben olsam hiç gitmeyelim o zaman diye istemediğimi belli ederdim.
E o zaman ilk söylediğinde niye tamam dediniz?Sorun şu ki onlarla bakkala bile gitmek istemen
O sıra tartışma çıkmasın diye çocuğum yanımda arabadaydı. Bir de onca yıl küslükten sonra oğlum hatırına ufak ufak görüşmeye başladım ama tatil yapacak kadar da değil. Eşimin saçmalığı tamamen. Onca tartışmadan sonra ne cesaret!E o zaman ilk söylediğinde niye tamam dediniz?
Benim eşimde kavga olmadan anlamazAlt tarafı bir gece sizinle başbaşa tatil yapamıyor mu bu adam,hemen annesini bilmem neyini karıştırıyor.En sinir olduğum şey.Ben olsam kızardım.Buyur siz beraber gidin isterseniz der tepki verirdim kesin.Siz yinede uyumlu konuşmuşsunuz.Eşiniz umarım saçmaladığını kendi kendine farkeder.Benimki tepki görmeden anlamayan cinsten.
Bizimkileri de çağıralım mı kalabalık kocaman bi aile olarak ne kadar güzel vakit geçiririz derdim imasiz ve gülümseyerek harika bir fikirmis gibi o zaman biraz düşünelim der:)))))Merhaba hanımlar eşimle bir gecelik bir tatil ayarlamıştık bir otelde, dün annemleride mi çağırsak diye sordu. Tatsızlık çıkmasın diye olur istersen dedim ama hiç istemiyorum çünkü geçmişe dair affedemefiğim bir çok olay ve kavga var annesi ile ilgili. Akıl akıldan üstündür siz olsanız ne yapardınız ?
Kavga etmeden derdinizi anlatabilmeniz için başka bir önerim var.Uygun zamanda eşinize deyin ki"bir gecede olsa seninle bir otel fantazisi yaparız diye düşünmüştüm ama"Bu erkeklere anlayacağı dili bulup konuşmak gerekiyor.Bu fikrimi değerlendirirseniz eğer görürsünüz farkı.Hem sizin sinirleriniz bozulmaz,hem de istediğiniz neticeye ulaşmış olursunuz.Vallahi şu akılları bana gençken veren olsaymış,var ya hiç böyle yaşlandırmazdım kendimi.Benim eşimde kavga olmadan anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?