Bir minik tatil meselesi

Merhaba ailesiyle çok büyük tartışmalar olduktan sonra görüşmeyi kestim, yaklaşık 3 yıldır evime asla çağırmıyorum gelmekte istemiyorlar. Ben mecbur kalırsam gidiyorum

Umarım farkeder bir daha konu açılırsa beraber gidin diyeceğim zaten yoksa canım yine sıkkın olacak ne anlamı kaldı gitmenin değil mi ?

Bazı erkekler gerçekten evlenmesin büyümeden ya !!!
Suç sizde arkadaşım tatsızlık olmasın diye susmaya devam ederseniz üzülen hep siz olursunuz.
Olayi tartışmaya dönüştürmeden güzelce konuşmalıydınız eşinizle.
Alt tarafi 1 gece yapacağınız kaçamakta annesinin ne işi var aklım almıyor ben olsam hiç gitmeyelim o zaman diye istemediğimi belli ederdim.

O kadar haklısınız ki, bütün evliliğimiz tartışma ve küslükle geçtiği için artık en ufak bir olumsuzluğa bile tahammülüm Yok

E o zaman ilk söylediğinde niye tamam dediniz?
O sıra tartışma çıkmasın diye çocuğum yanımda arabadaydı. Bir de onca yıl küslükten sonra oğlum hatırına ufak ufak görüşmeye başladım ama tatil yapacak kadar da değil. Eşimin saçmalığı tamamen. Onca tartışmadan sonra ne cesaret!

Benim eşimde kavga olmadan anlamaz

Birlikte basbasa vakit gecirmek istediginizi soyleyin.Belki baska zaman da onlarla gideriz falan diyin illaki kavga olmasi gerekmiyor ki.biraz naz isveyle hallolur gibime geliyo.Buyutmeye gerek yok.

Bizimkileri de çağıralım mı kalabalık kocaman bi aile olarak ne kadar güzel vakit geçiririz derdim imasiz ve gülümseyerek harika bir fikirmis gibi o zaman biraz düşünelim der:)))))

Valla ben anlamadım eşinin düşünce tarzını. Otelde düğün var oraya halaybaşı olmaya gidiyorsunuz sanki, annemleri de çağıralım dediğine göre. Bir günlük tatil ne demek başbaşa kafa dinlemek demek. Böyle bir durumda eşim bunu teklif etse ben açık açık istemiyorum derim. Hani bir haftalık tatile çıkılsa da birkaç gününe eşlik etseler neyse. Aklı başında KV kp bunu kabul etmez zaten ne işimiz var bir günlüğüne der. He benimkilere böyle bir şey teklif etsek az bekleyin çantamızı hazırlayalım derler

Benim eşimde kavga olmadan anlamaz
Kavga etmeden derdinizi anlatabilmeniz için başka bir önerim var.Uygun zamanda eşinize deyin ki"bir gecede olsa seninle bir otel fantazisi yaparız diye düşünmüştüm ama"Bu erkeklere anlayacağı dili bulup konuşmak gerekiyor.Bu fikrimi değerlendirirseniz eğer görürsünüz farkı.Hem sizin sinirleriniz bozulmaz,hem de istediğiniz neticeye ulaşmış olursunuz.Vallahi şu akılları bana gençken veren olsaymış,var ya hiç böyle yaşlandırmazdım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…