Bir o tarafa bir bu tarafa sevgilim.

Hayir kendisi soyledi ailelerimizi tanistiralim diye annesi bile surekli annemi arar bize gelin artik yuzuk takalim vs diye mhhabbet eder inanin ben bu isten birsey anlamadim.

O zaman siz devreye girin biz sevgilimle konuştuk beklemeye karar verdik yazın tekrse oturulur konuşun siye annesine açıklama yapın.
Sevgilinizle de ciddi ciddi konuşun, son zamanlarda dediklerimi yanlış anlıyosun, uzaklaştın benden sıkıntın ne neyi sorun ediyosun deyin. Kavga etmeyin de güzel füze konuşun. Agresif davranırsa siz de sert çıkarsınız. Konuşmadan niywtini anlamak pek mümkün değil.

Adam beni terketti daha ne konusim

Nasıl başlarsa öyle gider anlayışlı güzel yumşak huylu ol ama kendini asla ezdirme... Özur dileyecek bir durumun yok ortada halam böyle dedi git annenle konuş madem deseydin... Alttan aldikca tepeye çıkmayı kendilerini yüksekte görmeye bayılıyor bazı erkekler... arayip sorma bidaha eger gerçekten istiyorsa birak o kossun pesinden...
.

Hic sormayin suçlu ben oldum ortada yanarim yanarim buna yanarim

Hala özür dilemişsiniz arkadaşım iyi misiniz Allah aşkına? Kaçın kurtulun oradan. Halan da güvenilir gelmedi dediklerini umursama.

Ayrıca evliliğe iki kişi karar verir onlar da; gelin ve damat. Sizden başkasının birbirine laf gönderme adeti bitmemiş mi hala 21. Yy'dayız ya.

Sevgiline de artık güvenme, evliliğe yanaşacağı yok ortamı da bilerek gerip kavga çıkarmaya çalışıyor. Fotoğrafları kaldırır hesabından, ona göre mi anlayacaksın sevdiğini? Lütfen mantıklı olun.

Sizi halanız tanıştırmış olabilir ama artık çıksın aradan değil mi?
Vesile oldu,çekilsin kenara.
Bakın böyle kulaktan kulağa oynamak gibi herkes birbirine bişey söyleyince ortalık karışmış
Ama bunların tüm sebebi de erkek arkadaşınızın durumu ağırdan alıyor olması.
Aileler de tanışmış e iş ciddi ise yüzük takmak için yazı beklemek neden?
Neden, çünkü adam yan çiziyor.
Burdan hissedilen o malesef.
Bence hiç üstelemeyin, kimse bulunmaz bursa kumaşı değil.

Cok haklisiniz

Olmak istemezdim inanın

Keşke ortak kararlarla kimseyi katmadan ilerleseydiniz.

Yine de bazı şeyleri baştan görmek güzeldir.
Az evvel bir konu okudum, göz göre göre kendini yakmış evlenmiş bir üyenin konusu
Yani zararından neresinden dönerseniz kardır hesabı, iyi düşünmeden adım atmayın.
Güven vermiyor eş adayınız

Siz başta beraber gidelim dediniz mi?
Nasil gidicen diye sordu ve evdeydi tatildi, bos bos disarda gezdi ve beni aradi oralar cok tehlikeli dikkat et dedim gelip alirmisin dediğimde konuyu degisti siz olsaniz biraz hayret etmezmisiniz ben mi abartiyorum deger gormuyorum gibime geliyor

Banada hep soru isaretleri geliyor kendi yolumu cizmeliyim artık teşekkürler

Nasil gidicen diye sordu ve evdeydi tatildi, bos bos disarda gezdi ve beni aradi oralar cok tehlikeli dikkat et dedim gelip alirmisin dediğimde konuyu degisti siz olsaniz biraz hayret etmezmisiniz ben mi abartiyorum deger gormuyorum gibime geliyor

Bilmiyorum sizinle aynı durumu yaşamadım. Belki de yaşasam sevgilim gelip almayı kendi teklif edecekti. Akşam eve gitme konusunda hassas biridir. Siz söyleyince sevgilinizin geçiştirmesi biraz saçma olmuş. Adamın diğer davranışları ile düşünürsek sizle zorla görüşmüş gibime geldi. Siz istiyorsunuz ama o istemiyor. Karşılıklı aynı değeri vermiyor olabilirsiniz. Etraf sussun diye mi devam ediyor acaba sizle? Bu ilk talebiniz miydi ondan? Daha önce de böyle şeyler yaşadınız mı? Alttan alan tarafsınız şimdi normalde de yumuşak biri misiniz?

Normalde hep o alttan alir hep sevdigini soyler aksilik cikmasin lutfen diye dua eder boyle yanimdayken inanin ben artik bu meseleden birsey anlamadim neuse dusunceniz icin tesekkut ederim

Hislerinize güvenin, öyle hissediyorsanız öyledir

Anladigim kadariyla buyukler vesile olmus tanismaniza. Henuz birbirinizi tanima asamasindasiniz. Erkek arkasin da sanki gonulsuz gibi. Ailesi tsnismanizi istedigi icin sizinle gorusuyor gibi. Olmuyorsa zorlamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…