Bir o tarafa bir bu tarafa sevgilim.

Erkek arkadaşınız bir öküz. Hala aradan çıksın. Erkek gelip düzgünce evlenme teklifi etsin. Sürekli ısrar etmenin alemi yok.
Kuyruğu sıkışınca hemen ayrılalım diyen herife bir tepki koyarım burdan Bağdat 'a aktarmasız uçar. Bir de özür dilemek ne? O kadar mı kiymetsizsiniz?

Benim takıldığını nokta, bir yerden dönerken gelip almasını beklemek. Koca kadınsiniz, nasıl geldiyseniz öyle gidersiniz. Garip bir beklenti.
Ayrıca artık aileler tanistiysa aracının işin içine girmesine gerek yok. Kayınvalide ne diyecekse size deseymis. Halan ortalık karıştırıyor olabilir mi?

Beni de eşimle başkaları tanıştırdı, defalarca müdahil olmak istediler ama müdahil etmedik. Sizin sorununuz 3.kişiler ve ilişki oturmamışken ailelerin tanışmış olması.aileler tanışınca haliyle beklenti artıyor, ciddi olduğunuzu düşünüyorlar.çünkü bir ilişkide aileyle tanışma evresi son aşamalardan biridir. Şu an herşeye hazırlıklı olun bitebilir.çocuk bunalmış gibi geldi bana

Arada ne ask var ne sevgi . Heleki kesinlikle size deger vermiyor. Birazcik deger verse bu konuya sinirlense bile tepkisi ayrilmak.olmazdi. yanlis anlamayında bir insan birinden etkilendimi 1 ayda bile evleniyor. Ayrica Bu cocuk biraz daevlilikten korkuyor .yaza kadar atmasinin sebebi bunlar .bence ozur dilememeliymissiniz. Sizin bir sucunuz yok. Su dakikadan sonra hala.barisma niyetiniz var ise oturup beklemelisiniz tum iletisimi kopararak onun size ulasmasini.beklemelisiniz .yoksa hicbirzaman deger göremezsiniz bu kisiden.biraz agirdan alin kendinizi su saatten sonra.

Karşı tarafı haklı bulan bir tek ben miyim?
6 aylık bir ilişki.. Yüzüğün ne acelesi var ki.. Adamın kaçacağı yoksa da kaçırtırtılmış. Çünkü sıkılmış.
Kaç defa bunun muhabbeti yapılmış. 6 ayda kim kimi tanır da yüzük takmaya yanaşır.
Halan sana öyle söylediyse bile; sormayacaktın bahsini açmayacaktın sevgiline. Büyükleri karıştırmayalım diye uyarmış çocuk zaten seni.
Baştaki anlattığınız olayı hiç anlamlandıramadım zaten. Arabası olsun ya da olmasın, sizi almak bırakmak düşünmek zorunda değil..

Bence sıkıldın mı hayatım, cümlesinde hiçbir şey yok. Erkek işte, anlamamış, sizin kadar ince düşünmemiş.

Diğer konuya da bence alttan almayın, madem bir şey anlamadınız saçma sapan bir durum var ortada, geri çekilin hiçbir adım atmayın, o size zaten ulaşır, ulaştığında da niye böyle davrandığını sorun niyetinizi anlatın ama başınız dik olsun. Saçmalık sizden kaynaklanmıyor ki. Ha ulaşmazsa da böyle saçma sebepten ilişki bitirecek bir adamla evlenmediğiniz için kendinizi Allah’ın şanslı kulu sayın bence. Ama siz adım atmayın kesinlikle. Haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Ama tekrar okudum şimdi, çocuk da bunalmış belli ki. Yaza demiş size, kaçmıyor ya. Siz de sıkıştırmayın artık. Ayrıca ilk tersleme sizden gelmiş olma bu işin içinde diye. Bu kadar kolay rest çekmeyin siz de. Bence ama sessiz kalın hala aynı şeyi düşünüyorum, o size ulaştığında sakin sakin derdinizi anlatın. Ve sıkıştırmayın bir an önce takılsın diye.

Adam sizi sevmiyor, muhtemelen olsaydı da mantık evliliği olacakmış.
Belki gerçekten annesinin haberi yoktur halan uydurmustur ya da tam tersi neyse ne sinirlenebilir ama ilişki bitirilecek bişey değil bahane aramış.

Sizi almasını istemeniz de gayet normal. Elin 7 kat yabancisindan istemiyorsunuz sonuçta ne demek seni düşünmek zorunda degil işi ne?
Böyle bişeyi söylemenize bile gerek yok, kendi dusunmeliydi gayette. Elbette tek başınıza da dönebilirsiniz gerekirse taksiye de binebilirsiniz mevzu dönebiliyor olmak değil zaten.

Adam duygularından emin degil+ sizi önemsemiyor

Haklisiniz bende bunu bekledim ama olmadi malesef.

Kizlar bu sabah mesaj atmis ve kac kere dedim ne sizinkiler ne bizimkiler bize karismasin diye seni seviyorum yazmis bende cevap vermedim.

Kizlar bu sabah mesaj atmis ve kac kere dedim ne sizinkiler ne bizimkiler bize karismasin diye seni seviyorum yazmis bende cevap vermedim.
Niye cevap vermiyorsun ki sanki istediğin bu değildi .sen ayrılmak istemiyorsun.""yüz yüze konuşmalıyız bence ""yaz mesajla konuşulmaz böyle işler

Offfffffffffff yüzsüzlükte tavan yapmış bir muhabbet daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…