evett salı akşamından itibaren diyete başlamış bulunuyorum inş bu sefer hedefimdeki kiloya kavuşcam. 18 yaşındayım 75 kilo 168 boyundayım 62 kiloya inmeyi hedefliyorum bu sefer çok kararlıyım. bu siteye yeni geldim ama bayıldım her konuda mükemmel aile ortamı gibi bi site keşke daha önceden gelseydim diyorum. adım kübra bu arada :) bugün sabah tartıldım 73 600 çıktım ama sonuçta ilk başta zaten su atıyoruz ilk hafta vermek kolayda aynısı sonra olmuyor. öğrenci olduğumdan çok hareketsizim günümün çoğunu masada geçiriyorum bu yüzden pek spor yapamicam ama canım sıkıldıkça videolar açıp oynuyorum teyteytey :))) bugünkü yeiklerimi yazayım o zaman :)
sabah: 2 yumurta akıyla yapılmış lor peynir maydonoz ve biberli bi omlet. 5 zeytin 1 bardak yeşil çay (sabah dediğimde 11 fln
)bir de 2 ince dilim kepek ekmeği
kahvaltıdan sonra 3 bardak daha (kupa aslında) yeşil çay bir bardak siyah çay
saat 3.30 gibi yarım ayva ve yarım portakal yedim orta büyüklüktelerdi
akşam : 1 porsiyon çorba 5-6 kaşık pırasa ve 1 dilim ekmek yicem. gece de acıkırsam eğer bi kase yoğurt veya meyve yiyorum diyetim bu kadar yarın görüşmek üzere :))
sabah: 2 yumurta akıyla yapılmış lor peynir maydonoz ve biberli bi omlet. 5 zeytin 1 bardak yeşil çay (sabah dediğimde 11 fln

kahvaltıdan sonra 3 bardak daha (kupa aslında) yeşil çay bir bardak siyah çay
saat 3.30 gibi yarım ayva ve yarım portakal yedim orta büyüklüktelerdi
akşam : 1 porsiyon çorba 5-6 kaşık pırasa ve 1 dilim ekmek yicem. gece de acıkırsam eğer bi kase yoğurt veya meyve yiyorum diyetim bu kadar yarın görüşmek üzere :))