- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Böyle kısa kısa konuunca daha anlaşılır oluyorsunuzGördüğü ilgiyi..
Kızında yüksek lisansı var.evi,arabası var.çok alt bi durumu yok
Anladım ki benBunlrn ilşkdn bi.cacık olmaz. Boş.vr bekli irelide karışyosn die sna kızalral, adam da güvn vermyoki zatne
Çok anlaşılır şekilde yazmışmıyım bilmem düşüncemi, ama olayı anladığım kadar kendimce yorumladım,
bırak karışma, bence..
Ne demiyordum ya hu kopenhag tıp mezunugeçen gün böyle demiyordunuz,adam dünyanın sayılı üniversitesinden mezun,3 dil biliyor zengin , yaşlarıda uygun değil diye anlattınız,konularımı karıştırdım acaba.her neyse zaten arkadaşınızda koskoca kadın adam yalancıysa illaki bir gün açığa çıkar yalanı.sizden olayı çözmenizi mi istedi kendinize bu kadar dert edindiniz.
Karışmadım,sizden yorum istiyorum sadeceFatal error.
Biraz anlasilir yazsaniz ya şu konulari bizde anlayarak yorum yapsak???
Neyse. Kissadan hisse iliski iki kisiliktir 3. Kisi olarak yorum yapmak size dusmez. Bi kez fikrinizi soyler susarsiniz. Gerekirse zamani gelir pisman olursa arkadaşınız baaak ben soylemistim der hava atarsiniz.
Anlamadığın yeri sorİyice anlasilmazliga doğru yol alıyor. Kapatın gitsin konuyu...
Iste yorumum da bu zaten karismayin napiolarsa yapsınlar hayat ve iliski onlarin. Sizden yorum isterse yaparsiniz ama ayril ondan vs gb bi yorumla ilişkilerine karismayinKarışmadım,sizden yorum istiyorum sadece
Peki..En baştan beri...
Peki..
Adam ve arkadaşım evdeyken adamın telefonu çalıyor.bir kadın sesi.adamla gayet samimi konuşuyor telefondaki.adam gülüm diyor kadına.arkadaşımın orada olduğunu söylemiyor.arkadaşlarımla oturuyorum diyor.sonra arkadaşım tepki verince de akrabam diyor.sen tanıştığında onlara bahsedeceğim senin için kötü düşünmesinler diyor..gece msj geliyor.iyi geceler bitanem diye.adam eniştem diyor.beni yoklamak için yazmış halam hastaymış diyor sabah.sonra telefon çalıyor ama alarm sesi gibi.akşam telefonda konuşan kadının sesi duyulurken ölüüm haberi veren şahsın sesi duyulmuyor hiç.halası ölmüş diye kız acıyıp gel eşyalarını toplayalım,biletini ayarlayalım diyor.yine alarm gibi telefon sesi ölmemiş yoğun bakımdaymış da mış..kız şokta bu zamana kadar adamın bir yanlışı yok..arada kayboluyor.evli değil adam zaten bilinen biri.bu zamana kadar kıza prenses gibi davrandı hep.yalan bu kadar da söylenmez diye düşünüyor.
Kadından faydalanmıyor kiÖncelikle yazımdaki azmin için
Daha sonra bu adam belli ki bu kadının etinden sütünden faydalanıyor. Prenses gibi davranması da amaca giden her yol mubahtir felsefesi
Kadından faydalanmıyor ki
Çok yok kız bakire
Ama kız bakireBacim nasıl Cinsellik yok "gece msj geliyor iyi geceler diye sabah da alarm sesi gibi arama " belli ki birlikte kalmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?